תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תוכנה שתיצור גיבוי בקלות של מערכת ההפעלה וכל הדברים הנלווים לה. דרייברים וכו'.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה סבבה DC וזה פעל יומיים ראשונים אחלה הנה פה הכל באמת סבבה אבל אחרי יומיים ואפילו בתוכנה השניה זה לא עזר עשיתי הכל פאצ ל SP2 משתף 40 גיגה את ההוראות לגבי הגבלת רוחב פס וכל מה שאפשר מישהו יודע מה בעיה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני פותח אקסל חדש והוא מתחיל מימין. הכל באנגלית וגם אופציות השפה והמיקום של ווינדוס. מצאתי אפשרות להוסיף כפתור שמחליף את הצדדים אבל איך אפשר שהאקסל יפתח משמאל כברירת מחדל?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה סרטים מפורמטים שונים לפורמט קוויק טיים (MOV), מישהו מכיר? (רצוי חינמי אבל לא חובה)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בדו"ח שגיאה הוא כותב: flash9c.ocx אני מניח שזה קשור לפלאש ולכן התקנתי מחדש, אך הבעיה נמשכת. איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לאחותי את גירסת הבטא בזמנו והכל הלך חלק. היום כשהיא הפעילה את המסנג'ר הוא ביקש ממנה..(יותר נכון דרש) להוריד את הגירסא הרישמית.. כאשר הסתיימה ההתקנה והעלנו את המסנג'ר הופיעה ההודעה שצירפתי בתמונה.. למישהו יש פיתרון? נ.ב. הסרתי והתקנתי שוב מס' פעמים הורדתי ממס' אתרים שונים הפעלתי את המחשב מס' פעמים מחדש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רואה סרט עם כתוביות בעברית והכתוביות מופיעות לי הפוך , מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
עריכה אחרונה =\ רק בשביל שזה יהיה יותר נקי.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עבודות שישבתי עליהם שעות ימים ולילות, הרבה תמונות ועוד הרבה קבצים של סרטונים, אחי הקטן בטעות מחק אותם, הם גם לא בסל מחזור, זה היה בערך 20 ג'יגה - בעיה רצינית. האם יש אפשר לשחזרם? יש תוכנות מסויימות שיכולות לעשות את העבודה??? (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לכתוב - מקס' תעבירו) ת-ו-ד-ה !!!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה, יש לאח של חברה שלי מוסך שבו יש לו קבלות של המוסך שממוספרות מ1 ועד בכלל... לאור העובדה שלכל דף לוקחים לו 10 שקלים הוא ביקש ממני להכין את אותה הקבלה במחשב (טבלה מכוערת ופשוטה...) הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך איכשהו למספר את הקבלות... לצורך העניין כל הדפסה של המסמך היא כ 20 עותקים והמסמך אמור כל דף שהוא מדפיס להגדיל את מספר הקבלה (1,2, וכו')... יש למישהו רעיון או ידע איך אפשר לעשות את זה? אשמח אם למישהו יש רעיונות... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר יש לי כרטיס מסך ati 4870 בזמן ההתקנה זה כותב לי install package failure זה ממשיך יעני להתקין אבל בסוף זה מתקין אותו קיצר גם למחוק אותו הוא לא כל כך נותן לי קיצר תעזרו לי למה קיבלתי קריזה באלי לפרמט את המחשב
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
דרך אגב יש לי רשת בבית שהמודם שלי(אלקטל) הוא גם ראוטר. ICQ 2003
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
השאלה שלי היא קצת יותר מורכבת, יש לי משהו כמו 70איש כרגע באיסיקיו, וזוהי רשימה מדולדלת מעוד הרבה אנשים שהיו לי באיסיקיו בעבר. ההיסטורי זה נושא שחשוב לי, אבל ישנם אנשים שכבר מחקתי או אנשים שההיסטורי של השיחות שלי איתם, ממש לא חשוב לי. לפני כל פירמוט אני מגבה את התיקייה של ה ICQ רק בגלל ההיסטורי, והתיקייה, ברגע זה, שוקלת כ 400מגה~, בכלאופן האם יש תוכנה כלשהי שאיתה ניתן למחוק היסטורי ולבצע כל מיני שינויים ולא דרך האיסיקיו עצמו? כי באיסיקיו כשאני מוחק היסטורי (גם, אני ראיתי רק שאפשר תוך כדי מחיקת אותו מספר) לוקח לו שעה, וכל האיסיקיו קופא ולא זז. אם יש למישהו פיתרון פשוט, אשמח לקבל פרטים.. תודה,ערן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-