תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לראות היום סרט דרך הDIVX (גרסה 5.0.5 ) והסרט היה הפוך! (על הראש) אני בטח צריך להוריד איזה קודקס או משהו אבל איזה? אגב ב POWERDVD וב WINAMP רואים כרגיל אבל עדיין זה מעצבן. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה מוזרה שה EXPLORER הפסיק להציג אתרים כמו שצריך לדוגמא כשאני נכנס ל FACEBOOK.com האתר לא מוצג כמו שצריך ולמטה רשום ERRORS ON PAGE ניסיתי להתקין מחדש את ה EXPLORER או לעדכן , מדובר ב בגירסה האחרונה. ניסיתי גם להוריד JAVA , ולעדכן להתקן האחרון וזה גם לא עזר. ישנם אתרים שהוא מציג כמו שצריך וכאלה שלא מה שכן , ב FIREFOX הכל עובד תקין , אין לי מושג מה הבעיה אשמח לעזרה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה מוזרה בICQ : יש לי WIN XP SP 2 אני מתקין את ה ICQ ומקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאות להתקין את התוכנה בגלל שאני לא הADMINISTRATOR (למרות שאני כן). חשבתי וחשבתי מה לעשות וניסיתי להתקין את התוכנה כאשר ה WIN במצב "בטוח" ושם הוא כן נותן לי להתקין אבל כשאני מעלה את ה WIN במצב רגיל ואני מנסה להפעיל את התוכנה (כבר לאחר שהתקנתי אותה במצב "בטוח") הוא מנסה לחפש את הקובץ הרצה של ה ICQ. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
התקנתי היום לקרוב משפחה מחשב - ונתקלתי בבעיה מוזרה - ה MESSENGER בשיחות לא מעביר קול - וידאו ממצלמה עובר אבל קול לא עובר . מחשב חדש, מצלמה של QUANTUM עם מיקרופון בחיבור USB - הוידאו עבר, לא ה SOUND - כאשר ב XP המיקרופון כן עובד ומקליט בסדר - ב MESSENGER יש WIZARD ל AUDIO / VIDEO - אפילו שם כשמדברים יש מין פס כזה שמזהה קול במיקרופון והוא מראה שהכל בסדר - כשמדברים - הפס זז - אבל שוב בשיחה הקול לא עובר ! בדקתי גם עם מיקרופון רגיל - שמחובר ל MICROPHONE JACK בכרטיס קול ושוב - אותה תופעה ! מה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים לחפש מידע על הבעיה אך לא מצליח ... הנה תמונה שממחישה את הבעיה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני עובד על windows xp pro, ולאחר שנמחקו לי מספר קבצים, הוריתי לווינדוס לחזור ל last known good configuration. וכשהפעלתי את outlook express לא הצלחתי לראות עברית. שיניתי את ההגדרות ב tools>option>read>fonts ל hebrew , ומאז אני רואה עברית בהודעות אך לא בכותרות, מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? ד"א גם איזה פונטים מוגדרים אצלכם? כי אני רואה את האותיות קטנות למרות שהם מוגדות לגודל בינוני
-
יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מוחק מישהו מה-Contact List, במקום שזה יקח 1-5 שניות כמו בד"כ, לוקח בערך חצי דקה - מופיע כזה תיבה אפורה שרשום Deleting וכל זה, ואח"כ זה נעלם ואז המחיקה נעשתה...כמו כן, כאשר מישהו שולח לי הודעה ואני לוחץ עליו כדי שההודעה תופיע, לוקח כמה שניות עד שההודעה מופיעה - היא לא מופיעה מיידית. מה קרה ואיך מסדרים?! נ.ב אם מישהו יודע איך לעשות שההודעה תופיע רק ליד השעון ב-Taskbar ולא גם בשורה של ההתחל...שיגיד
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה .. אבל זאת בעיה באינטרנט ככה שחשבתי שאולי יש קשר לפה, אם לא אז בבקשה תגידו לי לאן זה קשור ותעבירו (אם אפשר).. בכל מקרה.. לאחרונה אני נתקל בבעיות גלישה דרך firefox.. לפעמים אתרים לא נטענים בכלל ולפעמים נטענים ממש לאט. יש לציין שההורדות עובדות בסדר.. מה שמוזר הוא שבIE7 האינטרנט עובד בסדר (גם אני מרגיש האטה מסויימת בזמן האחרון אבל הרבה יותר טוב מFF).. אני מחובר לADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר? (ד.א ניסיתי להתקין מחדש..)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי פועל,אני מופיע כמחובר. עכשיו כשאני מוריד אותו לשורה למטה(שורת משימות)הוא נעלם. הוא עדיין פתוח אבל לא מופםיע בשום מקום. אם אני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם אני צריך ללחוץ כאילו על פתיחה ראשונית(על האייקון שלו בשולחן עבודה) ואז הוא חוזר רגיל(לא מתחבר,אלה חוזר למעלה). איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שכשאני מוריד אותי למטה הוא מופיע לי בשורת משימות?? תודה מראש,ליאור. **אני לא בטוח שהנושא שייך לכן אבל מכיוון שהבעיה היא רק באיי סי קיו אז אני פותח אותו פה**
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד ! אני לא מצליח לראות תמונות אישיות ! ולא פרטים דרך החלון שיחה ! אני גם לא רואה את התמונה שאני שמתי אבל במחשב אחר הכל טוב ! למה זה? מישהו יכול לעוזר לי בבקשה ?<!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שומעים ממש ממש ממש זוועה,בכל מקרה היום פירמטתי,ומאז זה ככה,מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-