עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כרגע מחקתי בטעות כמה קבצים חשובים מאוד שהיו לי על שולחן העבודה ואז גם כמו דפוק מחקתי אותם מהסל מחזור ( :screwy:) . קיצר אני חייב איזו תוכנה או משהו שתעזור לי לשחזר אותם!! לא איכפת לי אם היא תשחזר לי גם כל מיני זבל העיקר שמה שמחקתי יחזור! מחקתי את הקבצים לפני איזה חצי שעה ולא כביתי את המחשב מאז אם זה משנה. אז מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לעזור!?!? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by morany,

שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by slider,

1. עם ICQ הבעיה היא כזאת - לאחר שהסרתי את system mechanic, הופתעתי לגלות שכאשר אני מתחבר לICQ, כל המשתמשים נראים לי offline וגם אני נראה להם offline למרות שאצלי אני רואה שאני online ואני אף יכול לדבר עם משתמשים אחרים. 2. עם ה messenger הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שיחת voice/video . אני יכול לשמוע ולראות את מי שאני מדבר איתו, אבל הוא לא יכול לראות/לשמוע אותי למרות שיש לי מיקרופון ומצלמה פועלים. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by noodle,

איזה תוכנה הכי טובה לוירטואליזציה - לא משהו מקצועי סתם לנסות עוד מערכות הפעלה. ראיתי שיש מגוון: VMware VirtualPC VirtualBOX אני מחפש קלות שימוש, משהו אני יוכל להתקין וישר להתשמש בלי הגדרות מיותרות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תציעו לי ....מה הכי טוב .. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התקנתי ויסטה מחדש, משום מה כשאני מחבר את המצלמה שלי (NIKON D80) הוא לא מצליח לזהות אותה. חרשתי את האינטרנט וניסיתי כל מה שהציעו ולא מצאתי פיתרון. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TheReaper,

בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מחפש כול שהוא תוכנה לטמפ' שתראה לי את הטמפ' של המעבד וכול השאר יש הוא שהוא תוכנה טובה..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.

11. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=974784 איך עושים את זה ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה להמרה של קבצי VOB ל AVI?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Attention! Your computer has been attacked from the internet. Network attac Helkern from address 64.35.179.169 beec successfully repelled מופיע לי הרבה פעמיים.... מה זה אומר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Starsky,

שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Dimka,

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

That Bittorent requires a Java file, what should i install first the Java file or the bittorent? This is the best version to install? Thanks!

17. Started by redead,

אז ככה, בעקבות תקלות ועצבים שהשועל 3.5 הביא לי החלטתי לנסות ולהתקין את סאפרי של אפל ותאמינו לי לרגע נאי לא מצטער על זה.. דפדפן שגם רץ מאוד מהיר , גם נראה ממש ממש טוב , גם נורא פשוט וגם עושה רושם בנתיים תומך בצורה נפלאה בכל דבר אפשרי. רק מילים טובות יופי של דפדפן.. מאוד מומלץ.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by גד :),

איך אני לוכד את הלינק לפלאש מסוג מסויים וצופה בו בתוכנה חיצונית כגון B.S PLAYER ? דוגמא לפלאש המסויים http://yes.walla.co.il/?w=1/7011/1292160 אנא התמקדו בדוגמא! יש לציין שאני צופה בהרבה סוגי קבצי פלאש דרך B.S וכמובן לוכד אותם לפני כן בתוכנה IDM . הערה:כבר ניסיתי ללכוד את הפלאש שבדוגמא בעזרת flash capture / SaveFlash / IDM ולצפות בו ב B.S ללא הצלחה. אז תנסו ללכוד פלאש זה לפני שתגיבו!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם זה אפשרי? ואם כן, כיצד עושים זאת? זה חשוב לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by elad76,

כותרת ויש לי קספרסקי אינטרנט סיקוריטי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אופיס 2007 עם חבילת עברית על WIN7 הכל היה בסדר, עכשיו פתאום כשאני מנסה לפתוח את האווטלוק אני רואה את התוכנה נפתחת לשבריר שנייה רואים את כל המיילים ואז המסך נסגר ומתקבלת הודעת השגיאה הזו שלא מסבירה יותר מדי: הסרתי ריסטרטי התקנתי מחקתי אפילו את הספרייה של האוטלוק תחת USERS וכו.... כלום לא רוצה לעלות. יש לציין ששאר האופיס כן עולה בלי בעיה. למישהוא יש רעיון מה אפשר לבדוק הלאה :s05: תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום הבעיה החלה מזמן ובגלל שלא הצלחתי לפתור אותה עברתי לפיירפוקס ושם אין לי בעיות. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת שאני רוצה לעשות בה שימוש וה- help שלה מבוסס על אינרנט אקספלורר ולכן אני תקוע עם הבעיה הזאת. בחיפוש בגוגל המליצו הרבה פעמים לבטל את ההתרעה על שגיאות script ולכן עשיתי זאת ע"פ ההדרכה שלהם ב אפשרויות אינרנט>מתקדם של הדפדפן אקספלורר. אבל זה לא עוזר. יש גם אפשרות שמדובר ב malwares ולכן הרצתי כבר כמה סוגיים של תוכנות שמצאו לא מעט זבל במחשב וניקו אותו אבל הבעיה של IE8 עדיין קיימת. לפחות הרווחתי מחשב שרץ מהר יותר במיחד הגלישה שחבל על הזמן אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. רק רציתי לציין שאני לדוגמא לא יכול להיכנס לאימייל שלי בוואלה ב IE8 ויש כל הזמן…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by vbCrLf,

שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים