עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by Alfies,

תוכנה שתוכל לחבר את קטעי וידאו שלי, להוסיף מוזיקת רקע , ולהוסיף אפקטים, עדיף אפקטים משל התוכנה!

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by ariel7766,

תסתכלו בתמונה איפה שיש עיגול צהוב זה יכול להעיד על חומת אש שחוסמת את התוכנה או שזה משהו אחר למה העיגול צהוב ולא ירוק כמו זה שלידו ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. Started by LIOR42,

יש לבעיה הוא רושם לי NEEDS ATTENTION ויש אופציה של FIX NOW והוא שולח אותי לאתר של נורטון לקנות עותק

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני לא מאמין שאני נוגע בIE... אבל אם כבר מעדכנים את הווינדוס פעם בשלוש שנים, אז כבר מעדכנים הכל אז הגעתי לעדכון האחרון, IE7. אני לא משתמש בIE אבל לפעמים נכנס אליו כשFF וIETAB לא עוזרים. כדאי לעדכן? יש לו יתרונות מול IE6 (הפשוט והקל )? לא מדבר על טאבים ושטויות כאלה, אלא יתרונות ממשיים. (מהירות, קלות שימוש...) מצד אחד, לא בא לי לעדכן את הIE הישן. אבל מצד שני, אני לא רוצה שההודעות שיש עדכונים ישגעו אותי כל חמש דקות...

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by ras81,

יש לי את התוכנה, הבעיה היא שפתאום אני רואה שBLOCKING IP הוא 0! ניסיתי למחוק אותה (לגמרי - גם מחקתי את הספריה עצמה) ולהתקין מחדש ושום שינוי. מישהו יכול לעזור לי - תודה

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  8. מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  9. שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by menahem2009,

יש לי מסך וכרטיס מסך תומכים ב3D איך אני מפעיל משחקים החדשים ב3D לא אדום כחול GTX 580 ASUS מסך LG FLATRON W2363D

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. שלום שלום יש לי מחשב חדש .. AMD 3000 64Bit ועוד כלמיני שטויות נחמדות ביותר בייניהם ה6600GT. עכשיו מלבד לזה שהוא משומה לא מתפקד כראוי וזה בטיפול .. שאלתי העיקרית היא זאת: איזו תוכנה טובה יש למדידת מעלות המחשב מלבד ה SpeedFan ? ו ... שאלה קטנה נוספת ליודעים .... המעבד הנ"ל שלי הוא הסוקט 939, על כמה וואט הוא עובד? תודה מראש לכל מי שיבזבז עלי מזמנו היקר ;D

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by Mor Abergel,

תודה לעוזרים.. אם זה ווארז אז למחוק ואם יש אנשים טובים שרוצים לעזור אז הודעה לפרטי (אם זה ווארז)

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  13. בניתי קובץ EXCEL עם עברית במערכת עם WIN XP ושמרתי אותו, לאחר כמה זמן פתחתי את הקובץ ואיפה שהיה עברית מופיעים סימני שאלה. ניסיתי על מחשבים שונים אבל עדיין סמני השאלה מופיעים. האם משיהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל, ואם כן האם יש פתרון????? בתודה מראש, איתן

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by RoronoaZoro,

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …

15. טוב אני רואה שהפורום פה יבש מאוד... מה שעדכם על אתגר ציור דיגיטלי ? לבחור קונספט, או לתאר דמות או משהו... ושכל אחד יצייר את זה איך שהוא רואה ויעלה את זה לכאן מה דעתכם ? בוקר טוב להתעורר ! :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  16. ראיתי שהרבה אנשים שואלים מה עדיף זה או עדיף זה אז באתר זה תימצאו השוואות מעודכנות לרוב הדברים הטופ טן כמו שאומרים http://www.toptenreviews.com

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by dor123,

כאשר מופעלת הסריקה המתוזמנת שהגדרתי ב-Windows Defender (ואני חושב שזה קורה גם כאשר אני מפעיל סריקה ידנית), יש כמה בעיות: 1. משך זמן הסריקה נמשך מעל לשעה (מגיע לפעמים לשלוש שעות, לשם השוואה: ל-Malwarebytes Antimalware וכן SUPERAntiSpyware, לוקח כחצי שעה לסרוק את שתי המחיצות של הדיסק הקשיח שלי (C ו-D)). 2. כאשר אני פותח את חלון הסריקה של Windows Defender בעת ביצוע סריקה, בטור "שעת התחלה" מוצגת השעה הנוכחית במקום שעת תחילת הסריקה ובטור "זמן שחלף" מוצג הזמן שחלף מרגע פתיחת חלון הסריקה במקום את הזמן שחלף מרגע תחילת הסריקה. פתחתי דיון זהה בפורום התמיכה של מיקרוסופט, והם מתנערים מכל אחריות ולא עונים לעניין (מתנהגים כמו ב-FXP). לכן אני פותח את הדיון גם פה, כי הפורום הזה הוא בר…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. זה קרה לי שניסיתי להתקין גרסה חדשה יותר של המדיה פלייר, ואז בסוף ההתקנה בטעות עשיתי משהו וזה נדפק. מאז שניסיתי להתקין זה קורה לי, עשיתי מאז ריסטרט בערך אלף פעם, זה לא באמת עוזר. ועכשיו שאני גם מנסה להתקין עוד פעם מחדש, אני לא מצליח למצוא גרסה שעובדת, הכל ישר שולח אותי לאתר של Windows, או מבקש ממני אישור לבדוק אם הווינדוס שלי מקורי בכדי להתקין. (..) תוכנה אחרת לא תעזור לי - אני חייב את המדיה פלייר למשהו מסוים. אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה איכשהו או להביא לי התקנה למדיה פלייר כלשהו שעובד. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by Shlompy,

שלום! הייתה לי לפני איזה שנתיים תוכנה שהתקנתי לסנכרון תיקיות. מה שאהבתי בה זה שהיה אפשר להגידר תיקיה לסנכרון דרך המאפיינים של התיקיה עצמה (באקספלורר) בלי צורך להיכנס לתוכנה בשביל להגדיר, שזה ממש נוח. אבל אני לא זוכר איך קוראים לתוכנה הזאת, מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by matizami,

לא יודע מה קרה, אבל בימים האחרונים כשהיוטורנט פתוח, אני לא מצליח להיכנס לאף אתר. גם אחרי שאני סוגר את היוטורנט, כאילו לוקח למערכת כמה דקות לאפס את עצמה ורק אז אפשר לגלוש. לא שיניתי את מהירות העלה, ולא נגעתי בהגדרות. סרקתי וירוסים וספייוור, וזה לא מצא משהו מיוחד.

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by jfkk,

הורדתי את התוכנה vlite. כולל windows aik הורדתי את הדריוורים -הדדריוורים באים עם קובץ zip האם עליי לפתוח את הקבצים ואז להקנות בתוכנה vlite מעוניין ליצור מערכת עם הפעלה עם האופיס כולל דריוורים . האם לאחר הצריבה האם הדרוורים מותקנים אוטמטית או שעליי להתקין אותם מעלה את התמונה איפה האופציה להעלאת הקבצים . תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  22. Started by WildFire,

בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by gal_sh1,

אתמול המחשב שלי קרס הווינדואוז מסרב לעלות ניסתי SAFE MODE ואת שאר הירקות ואני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה (WINDOWS XP PRO ) כנראה נמחק איזה קובץ חשוב מתקיית המערכת או איזה וירוס האם יש איזו תוכנה שאפשר לצרוב על דיסק או להכניס לדיסקט שמסוגלת לשחזר את מערכת ההפעלה אפילו רק להפעלה אחת כדי שאוכל להוציא מישם כמה עבודות חשובות ולגבות אותם???.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by nehmia,

או בקיצור סבבה DC++

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. Started by VL,

הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.