עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SmurFin,

שלום, פיקסה זאת תוכנה להצגת תמונות חינמית ממש מעולה למי שלא מכיר אני ממליץ סורקת את כל המחשב למי שרוצה ומראה את זה ממש מאורגן.. רק בעיה קלה, היא הופכת את האותיות בעברית, איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by MoDaN,

אחים שלי מישהו יכול להביא לי partionmagic להורדה ומדריך לפיצול? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אחד שיודע,

שלום בחרתי לפני הרבה זמן עיצוב נחמד לדפדפן כרום שאני עובד איתו. חבר ראה וביקש את אותו עיצוב, ניסיתי למצוא לו אבל לא הצלחתי. איפה רשום את העיצוב? איפה נשמר אותו עיצוב כך שאוכל לחפש אותו בחנות של גוגל? (העיצוב שלי הורד משם...) תודה רבה

5. Started by פיסי,

נכנסתי ל-java.com בכדי להוריד את תוכנת/סביבת הג'אווה אבל הוא לא מצליח לעשות משום מה verify instalation, אז התקנתי בצורת ה-manualy אם או בלי קשר, אני רוצה לראות קטעי וידאו מכאן http://www.nba.com/video ולא מצליח משום שכנראה יש בחלון אמור להיפתח שימוש בג'אווה סקריפט. גם בפורומים של וואלה! למשל אני לא מצליח לפתוח הודעות משום שיש כנראה שימוש בג'אווה. בקיצור, זה מעצבן. :'( יש לי פיירוול הסטנדרטי של ה-XP, נורטון סקיוריטי שמאפשר לג'אווה סקריפט/אפלט לעלות ובאפשרויות הדפדפן כל מה שראיתי בערך שקשור לג'אווה מסומן ב-enable. אני לא מבין כלום בקטע הזה של הג'אווה אבל אשמח לשמוע מכם פתרון לנושא, אם יש לכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by iska,

היי, לפני כמה ימים עיצבתי משהוא בפוטושופ ורק היום גילית שכנראה שמרתי אותו בצורה לא טובה. כרגע הקובץ לא נפתח, הסיומת שלו היא .12 (קובץ 12) שאין לי מושג מה זה ואני לא מצליחה לפתוח אותו בשום צורה. מישהו יכול לעזור לי? זה קובץ ממש חשוב, עבדתי עליו שבוע!. תודה :-)

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  8. יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omri_ro,

האם קיימת תוכנה לOC לCPU שעובדת בWIN?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  11. אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by darkspell,

ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זאת תוכנה שצורבת קיבצי MDS ו MDF??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by assaf990,

א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, יש לי שיר באמפי3, ואני רוצה להוריד לו את הקע של השירה...ולעשות אותו רק מוזיקה... האם אפשר? עם איזו תוכנה? ואיפה אפשר למצוא הדרכה לתוכנה איך עושים את זה? תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by marking,

מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

איזה תוכנה עושה את זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. מצורפת תמונה. כל ההרשאות נראות תקינות לחלוטין ובדיסק אליו אני מנסה להתקין את התוכנה(שעליו מותקן הויסטה) יש 50 ג'יגה פנויים. בקיצור, הודעה מוזרה...יש לכם רעיונות לפתרון? עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו בכיוון. תודה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. יש לי תוכנה שכתובה המגיק, והיא רצה על WINDOWS 98 אבל אומרים לי שהיא לא תעבוד על XP ? מה אפשר לעשות? תודה

20. Started by Galit17,

מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by roadrunner,

winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין עליו Windows Xp Professional SP2. עכשיו לעניין, אני רוצה המלצה לסידור של הפרטישנים בהארד דיסק... ממישהו אחד שמעתי שכדאי לתת למערכת הפעלה פרטישן נפרד, ממישהו אחר שמעתי שבנוסף עדיף גם לתת לכל קטגוריה (שירים, סרטים, תוכנות, מערכת הפעלה וכו...) פרטישן נפרד... וככה לדוגמא, כל התוכנות שקשורות לסרטים, והסרטים עצמם, יהיו בפרטישן של הסרטים. כנ"ל לגבי השירים וכו... האם זה נכון לעשות ככה? מה ההמלצות שלכם? מהי הדרך הנכונה ביותר לחלק את הדיסק הקשיח? וכמה (מבחינת מקום) כל פרטישן צריך (דיסק קשיח של 250 GB). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. יש לי מעין פיקסל שרוף אך מכיוון שאתם יכולים לראותו בתמונה אני מניח שהוא לא באמת שרוף, מה זה יכול להיות? http://img516.imageshack.us/img516/4332/333333333333om3.jpg

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by aquas,

היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.