תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה virtualbox התקנתי את התוכנה Guest Additions מערכת win7 התוכנה אינה מזהה את התקני ה-usb usb תקין כיצד ניתן לבצע זיהוי ה-usb בתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי כבר חשבון של האימייל שלי בבזק ואני רוצה להוסיף לזה את האימייל שלי בוואללה איך אני עושה אתה זה?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שעשיתי איחוי דיסק ע"י PARTITIONMAGIC נעלמה לי מחיצה שלמה - היה לי כונן אחד שמחולק ל- 3 מחיצות, איחדתי שניים מהם (ה-3 הוא של מערכת הפעלה) והם פתאום נעלמו לי אחרי האיחוי, כאשר אני עושה בדיקה ב - PARTITIONMAGIC הוא מציג לי הודעה - "EROR #1520 EXTERNAL ATTRIBUTE HEADER MISMATCH " מה זה אומר? מחכה מאוד לתשובה, כל התמונות, שירים, מידע, סרטים, משחקים, הכל שם....
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אלו שני אנטי וירוסים שונים שרק אחד מהם צריך להיות פעילה במחשב או ששניהם משלימים אחד את השני? ומי מהן עדיפה?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה מכיר תוכנה - שבעיקרון היא שעון מעורר?? משהו שאפשר לשים מוזיקה שאני בוחר ולכוון אותה לשעה מסויימת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, עד הזמן האחרון עבדתי עם TEAMVIEWER, אבל לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות בחיבור. אילו אפליקציות נוספות יש שנותנות לשלוט על מחשב מרוחק ועונות לדרישות: - גם השולט וגם הנשלט רואים את מסך המחשב (לא כמו REMOTE DESKTOP למשל) - עובד גם על XP - עדיף חינמי - לא רץ באופן קבוע אלא ע"י הרצה ידנית (כלומר, צריך להיות מישהו ליד המחשב הנשלט) תודה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לגביי תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח? (ואל תמליצו לי על Scandisk!)
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה כנראה אמור להיות הדבר הבא התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים (כן זה בתשלום) אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים) למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים. וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה. וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה. אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון ש…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה קרה לי שניסיתי להתקין גרסה חדשה יותר של המדיה פלייר, ואז בסוף ההתקנה בטעות עשיתי משהו וזה נדפק. מאז שניסיתי להתקין זה קורה לי, עשיתי מאז ריסטרט בערך אלף פעם, זה לא באמת עוזר. ועכשיו שאני גם מנסה להתקין עוד פעם מחדש, אני לא מצליח למצוא גרסה שעובדת, הכל ישר שולח אותי לאתר של Windows, או מבקש ממני אישור לבדוק אם הווינדוס שלי מקורי בכדי להתקין. (..) תוכנה אחרת לא תעזור לי - אני חייב את המדיה פלייר למשהו מסוים. אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה איכשהו או להביא לי התקנה למדיה פלייר כלשהו שעובד. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיתחבר דרך משחקים ללייב הוא רושם שיש עדכון שצריך להתקין כשאני מאשר המשחק יוצא אחרי כמה דקות ושאני מפעיל את המשחק שוב הוא שוב אומר שיש עדכון... :s05: ניסיתי להיכנס לתוכנה עצמה דרך הוינדוס והוא נתן לי את הקישור הזה: http://support.microsoft.com/kb/960554 כשאני מנסה להתקין את הקובץ משם הוא אומר לי שהשפה של הוינדוס שונה משל ההתקנה והוא לא יכול להתקין את הקובץ. אני לא יכול לשחק במשחקים עם הלייב בגלל זה כי הפרופיל שלי לא יורד בגלל שהלייב לא מתעכן... HELP!!!!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים רציתי לעשות קצת סדר במחשב אז מחקתי כל מיני דברים שלא הכרתי וחשבתי שהם לא חיוניים. ביחד עם כל הדברים מחקתי גם דבר שנקרא Microsoft .NET Framework ההתקנה לא הוסרה במלואה וכל פעם שאני מנסה למחוק את זה שוב זה מראה לי את ההודעה על דוח שגיאות. בעקבות המחיקה, מלא תוכנות שיש לי לא עובדות כעת וגם מראות לי את ההודעה של דוח השגיאות. כשאני מנסה להתקין שוב את הFramework מהאתר של Microsoft זה לא נותן לי להשלים את ההתקנה במלואה ומראה של שגיאה במהלך ההתקנה גם עם דוח השגיאות. מה אני יכול לעשות עכשיו ואיך אני יכול להתקין שוב את Framework בשביל שכל התוכנות שעבדו לי יחזרו לעבוד?? תודה רבה לאלה שיעזרו...
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הרכבתי לאבי מחשב חדש מבוסס על לוח אם GA-MA785GMT-UD2H. הרכיב הישן היחיד בו הוא דיסק מקסטור 6Y120 של 120GB (עובד ב- SATA I) ששכב אצלי כמה שנים - הוא לעולם לא ימלא אפילו חצי מזה. על הדיסק היתה מותקנת כבר מערכת הפעלה - אובונטו 8.04. המחשב עולה איתה ללא כל בעיה, למרות שכאמור כל החומרה שונה מזו שעליה התקנתי את אובונטו במקור ושזו גרסה ישנה למדי שלא עברה עדכונים כבר יותר משנה. אבל כשניסיתי להתקין Windows 7 Home Premium (גרסת OEM 32 ביט), החיים הפכו מעניינים: שלב ה- starting windows לקח בין שעה וחצי לשעתיים (!), כשהאינדיקציה היחידה ששמשהו קורה היתה השינוי האיטי בבהירות של הלוגו באמצע המסך. שאר השלבים לקחו בין חצי שעה לשעה כל אחד, עד לשלב בחירת המחיצה: Windows התעקשה שהדיסק כולו ר…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
Attention! Your computer has been attacked from the internet. Network attac Helkern from address 64.35.179.169 beec successfully repelled מופיע לי הרבה פעמיים.... מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס XP מחדש על מחשב ישן. הסיפור לקח לי יחסית הרבה זמן, שכן היו המון בעיות בהמשך, בעיקר בהתקנת כל התוכנות הרלוונטיות. כעת המערכת מוכנה 100%, כולל כל הטוויקים, קבצים, הגדרות, רשת וכו'. איך ניתן לבצע גיבוי מלא (!) 1:1 של המערכת הכולל את כל הרג'יסטרי, קבצים, הגדרות, רשת והכל? אני מעוניין לגבות שכן אם משהו יקרה אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב והמצב יחזר בדיוק למה שקיים אצלי עכשיו. יש תוכנה רלוונטית ומומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום , כמה פעמים ביום האקספלורר קורס תוך כדי גלישה ויש צורך לסגור את האתר מדובר על קריסה אקראית של אתרים פופלארים כמו YNET , וואלה וכ"ו הודעת השגיאה אשר מתייחסת לקריסה בלוג של החלונות -> Description A problem caused this program to stop interacting with Windows. Problem signature Problem Event Name: AppHangB1 Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918f11 Hang Signature: bfdd Hang Type: 2052 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Hang Signature 1: 8663b1ce31d352a694e302737ae40771 Additional Hang Signature 2: ec64 Additional Hang Signature 3: 6c5bf24963f1db2e5d59fe13ff89966a Additional Hang Signatu…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-