עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Y-T-M,

חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  2. שלום! לאחרונה צצה לי בעהי רצינית ומעצבנת. ברגע שאני מתחבר למחשב ישנו המצב הבא (מצורפת תמונה): אני מקבל שגיאות כל הזמן מהIPODHE, המסנג'ר והICQ לא מתחברים וקורסים, אני מאבד חלק ממאפייני התצוגה של הXP וכו'. אני סוגר את הIPODHE דרך הTASKMANAGER ואז האזהרות נפסקות. עדיין אני לא יכול לתחבר לתוכנות המסרים המיידיים והם ישר קורסים. מה עושים? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום רב! טוב ניגש לעניין: זה התחיל ככה: רציתי לשלב שתי מחיצות סופט ודוקס דרך מג'יק פרטישן 7, אז תכננתי להגדיל את הסופט בעזרת הדוקס אז להעתיק את הקבצים של דוקס לסופט ואז שוב להגדיל את הסופט לגודל המקסימלי תוך ניצול הגודל שנשאר בדוקס. כאשר התהליך התחיל(הגדלת הסופט בעזרת הדוקס) התהליך נדפק בסוף ואז הווינדוס עלה. חזרתי למג'יק פרטישן ואז מצאתי את הפונקציה MARGE וניסיתי לשלב את שתי המחיצות במחיצה אחת: סופט. התהליך התחיל ואז נעצר בגלל 2 ארורים. לאחר שעשיתי RESTART שתי המחיצות נעלמו ואני מצליח לראות אותן רק דרך המג'יק פרטישן. המידע שבדוקס מאוד אבל מאוד חשוב לי! :-[ אני זקוק לעזקרץכם נואשות אחרת עוד שעתיים וחצי אני אמות מוות בתליה ואולי לא ישלחו אותי מחר לטיול השנתי... בבקשה עיז…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by gamer1234,

טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. שלום אני משתמש Premiere Pro CS3. יש לי ספר Premiere Pro בגירסה 1.5 קראתי ולא מצאתי את מה שרציתי להחזיר למצב כל החלונות כלים. בתוכנה Premiere Pro CS3, תראו מצורץ קובץ תמונה מסונים 2 עיגולים. רואים למטה חסרים חלונות עריכה וידאו וגם חלון נוסף השני לא מופיעים לי. איך מחזירים את חלונות אלה מסונים עיגולים בתמונה? אני נסיתי מקשים Shift+ F9 ומעלה בתפריט נקרא Window --> Wordspace --> Editing סימנתי עליו ולא חזר אלי חלון עריכה וידאו. אני לא יודע איך מחזירים חלון ברירת מחדל. מיכאל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by אבנר,

היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  9. Started by Real_RockNrolla,

יש לי 12 מגה בתשתית הוט (בלי הגבלה מצד הספק) והמהירות הורדה שלי תמיד מגיעה ל-1.2MB/s ואף פעם זה לא מגיע לי למהירות המקסימלית שלי.. כמו כן גם אצל חבר ניסיתי להוריד ויש לו 15 מגה בתשתית בזק אותו סיפור מגיע לו מקסימום ל-1.5MB/s וגם אצלו נעלמים לאיפשהו 300KB/s.. מישהו שם לב לבעיה המעצבנת הזאת ב uTorrent ? מישהו יודע איך אפשר לפתור את כל העניין הזה ? ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית בתוכנה.. יש לציין שאני משתמש בגרסא 2.2.1 וניסיתי גם גרסאות אחרות של התוכנה. ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא מצאתי פתרון.. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by deso,

יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eranmor,

לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אני מקצר בגלל השעה... Sony vegas 9.0e על ווינדוס 64 ביט פשוט מקבלת קבצי AVI כאילו הם רק סאונד. התקנתי כמה חבילות קודקים וזה לא ממש עזר. קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי. מישהו מצא פתרון שעובד?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני חושב שזה וירוס כן? אבל רק היום פירמטתי את המחשב זה מוזר. מה עושים? יש לי אנטי וירוס קראפרסקי 07 וAd-Watch 2007

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  14. כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. מה המצב אנשים יש לי בעיה קטנה בoutlook 2007 כאשר אני שולח מייל ומנסה להוסיף קובץ למייל אז נפתח לי החלון שאני צריך לבחור את הקובץ שאני רוצה להוסיף ואז יש לי למעלה בחלון איפה שרשום my ducuments את החץ (כדי לראות עוד תיקיות) (מצורפת תמונה) כאשר אני לוחץ על החץ נפתח לי חלון "מאתחל תיקיות" אחרי כמה דקות התהליך מסיים ואז אני רואה את כל התיקיות שיש.. למה זה קורה? לא היתה את הבעיה מקודם זה התחיל פתאום ניסיתי להסיר ולהתקין את ה OUTLOOK לא עזר..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by asilic,

איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by silverblue,

מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. שלום לכולם , אני גולש באינטנרנט לא משנה איזה אתר nana ,walla פתאום עולה לי הדף הזה: http://publicity.ovh.org/ עשייתי סריקה אם תוכנות ריגול שום דבר לא עוזר.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. 2 תמונות של שני סוגים בתמונה השלישית זה קשור אולי לזה? אחי כניראה לא התקין טוב את הדיסק של הלוח אם. רק עכשיו ראיתי את זה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. כל פעם קופץ לי אחרי הדלקה וכיבוי של המחשב ורושם לי כונן A פתוח במארז אין כונן כזה אבל במחשב שלי הוא כן מופיע רשום הכונן לא מוכן לשימוש יתן כי הדלתות פתוחות אני לא יודע מה לעשות http://www.siz.co.il/my.php?i=jyzynwu2yfz2.jpg

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  24. Started by ElasticMan,

פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by gunrhah,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של בקר הרשת במחשב חדש מדגם hp pavilion dm4 1065dx ואני לא מצליח. הורדתי את כל הדרייברים באתר של HP וכלום. ניסיתי לזהות את הדגם המדויק על ידי sandra וגם זה לא הלך. יש למישהו רעיון? רק שיהיה ברור אין לי את הדיסקים שמקבלים עם המחשב.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.