תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב נכנסתי לאתר שלהם ושמתי לב שיצאה גרסה בטא חדשה שכוללת פיירוואל משה ו אולי ניסה? יודע איך הפירואאל?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אז לא כולם יודעים מה זה ווידגטים בטח רק מעטים ומעטים מתוך המעטים הם בעלי osx אז אומרים שווידגטים הם הדבר הבא במחשב האישי שלנו ווידגטים אילו תוכנות קטנות שמתיישבות על הדסקטופ ועושות כל מיני דברים שהיינו רוצים לבקש מהם. והמבחר עצצצצצצום, ממש,אבל ממש עצום מכדורים שמופיעים על השולחן העבודה עם כמות הזכרון שיש לנו חום המעבד וכו עם החלפת צבעים ועד שעון חייזרי בינארי מומלץ בחום הנה אתר לדוגמה: http://www.widgetgallery.com/index.php?show=25
-
אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום.נכנסתי למנהל ההתקנים שלי והופיע לי סימן שאלה צהוב לי הגדרה של usb התקנים אחרים. הסרתי את ההתקנה. השאלה שלי האים זה יפגע בחיבור usb ?\ אני צריך להוריד דרייבר ולעשות התקנה מחדש?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קיימים אצלי מספר רב סרטונים מיוטיוב שאני מעוניין לסדר לפי רזולוציה (ליצור תיקייה לכל רזולוציה) אך לא מצאתי תוכנה שתעשה זאת. לדוגמא, אני מעוניין להגדיר לתוכנה שתמצא לי כל סרטון וידאו ברזולוציה של 320X240 ותסדר אותם באופן אוטומטי בתוך תיקייה שאני אגדיר לה. מצידי שהתוכנה רק תציג את כל הקבצים הנ"ל בצורה מסודרת ואני אסדר לפי תיקיות. מישהו נתקל בתוכנה כזו? מצאתי תוכנה כזו שמיועדת לתמונות אך לא מצאתי דבר דומה לקטעי וידאו.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התקנתי דיסק חדש למחשב שלי, לאחר התקנת מערכת ההפעלה התקנתי את כל הדרייברים, אבל אני לא מצליח לשמוע קול המחשב הוא פנטיום 4 3GHZ הלוח אם של MSI 915p/g התקנתי דרייברים של c-media המחשב מזהה אותם אבל אני לא יכל עדיין לשמוע קול צרפתי תמונה עם נתוני המערכת מקווה שזה עוזר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
סתם תוכנה שתאמץ את המעבד עד צאת נשמתו. אני רוצה למדוד חום במאמץ תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שאני מאמין שכל צופה בסרטים היה חפץ בה... תוכנה ש"מותחת" את הסרט על פני כל המסך ו"מעלימה" את הגבולות השחורים (הכמעט תמידיים) בחלק העליון והתחתון של המסך כאשר צופים בסרט. כמובן שיהיה ראוי שהתוכנה תוכל להתמודד גם עם מתיחת התמונה כלפי הצדדים (ימינה ושמאלה) במידה ולסרט יש גבולות צדדיים. בכל מקרה מטרת התוכנה היא הגדלת הסרט ותהפוך אותו לפול סקרין, פשוטו כמשמעו. אשמח לקבל קישורים לתוכנה מעין זו. עדיף חינמיים.אפשר גם שיתופיים. תודה, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה שתתן לי אפשרות לבחור מספר קבצים (או לגרור לתוכה), לבחור ספריית יעד, שם עם אינדקס רץ (למשל CaptainCaveman* כשהכוכבית תוחלף במספר עולה) ואז תעביר את כל הקבצים לספרייה שבחרתי ותשנה להם את השם. אני מתעצל לשנות שם של קבצים מיד עם ההורדה, סליחה, היצירה והצטברו לי הרבה (אלפים) קבצים שאני מעוניין לשנות את שמם. במקרה הגרוע אכתוב אחת, אבל אני מתכנת מספיק בעבודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-