עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by i.k,

אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by omri_ro,

לאחרונה התחלתי לקבל הודאות שגיאה (ראו תמונה), מה שמוזר לי זה שזה רק באתר זה (HWZONE), אתמול הורדתי והתקנתי את הגרסה האחרונה (JAVA 6 UPDATE 10) ועדיין הבעיה ממשיכה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by nadav_83,

התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by tzahi16,

התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת Huh יש בעעית חיבור ??

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by shacharoren,

אהלן לכולם. נתקלתי בבעיה מורכבת למדי ואני מחפש פתרון כבר זמן מה. אני מנסה לעשות דבר פשוט לכאורה אבל בעיה. יש לי עשר קבצי raw שאמורים להיות פנורמה אחת הוריזונטלית. עכשיו, לעשות פוטומרג' או לחבר ידנית אין כל בעיה. הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין להכין קבוצה אחת של קבצי הפנורמה בחשיפה אחת מסויימת (מבהקים בהירים) ואני מדבר על להכין אותם ב ACR, וקבוצה שניה על פי המבהקים הכהים! כלומר גם פוטומרג' וגם HDR! הבעיה נוצרת כאשר אני עושה פוטומרג לשתי הקבוצות בנפרד, ואחרי שינויי חשיפה וצבע ב ACR פוטושופ מחברת את הקבצים באופן שונה בין שתי הפנורמות שנוצרו (על מנת לבצע HDR ידני) ולכן אין התאמה ביניהם ואי אפשר לשחק עם שכבות לא זהות! חשבתי כמובן לעשות זאת ידנית (את הפוטומרג') אבל עדיין אני צרי…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by HardGore,

הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by most,

במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by huber,

שלום חבריה. אני מנסה להצמיד קובץ תרגום בפורמט SRT לקובץ בפורמט DIVX. התוכנה עימה עבדתי עד היום (AVIAddXSub) החליטה שלא ממש מתאים לה ואומרת לי: [Running.Scared.avi] ON READING "Running.Scared.srt": Wrong start time for Subtitle 5 It has to be later than the time of the previous subtitle. Use Windows Notepad to edit and fix srt file. Please note that the subtitle may not be placed according to its number. If not found where expected search the whole srt file. WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION בדקתי בעזרת Subtitle Workshop וההצהרה הזו לא מתאימה למציאות, הכתובית בהחלט מתחילה בזמן. יש למישהו פתרון? יש למישהו מושג למה זה קורה או אולי תוכנה טובה אחרת להצמדת …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

13. שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by g191181,

שאני רואה סרטים במחשב יש לפעמיים רגעים שהסרט נתקע (כמו ריצוד בסאונד) לשנייה וחוזר לעבוד רגיל. יש לי XP CODEC אחרי שהחלפתי כמה לפניו ושום דבר לא עוזר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. כל הספרייה שלי מסודרת כך שאחרי שם האמן יש את המדינה ממנו בא (לדוגמא: Led Zeppelin (UK) Metallica (US) Pain of Salvation (Swe) וכו'...) עכשיו למען האמת הגעתי למסקנה שזה דיי מעצבן אותי שזה תקוע שם. אז מה שהייתי רוצה זה תוכנה שבאופן אוטומאטי תעתיק את המדינה (בעצם כל מה שמופיע מהסוגריים ואילך) ותעביר אותה (לא קריטי אם זה יהיה עם הסוגריים הבלי) לGROUPINGS או לCOMMENTS של הקובץ. עדיף הוספה ולא למחוק את כל מה שהיה שם ואז להוסיף. כן, אני יודע שזה מורכב בטירוף, אבל אולי יש דרך

18. שלום לכולם , יש לי בעיה בלהעתיק טקסט או כל דבר אחר למסמך של WORD . כאשר אני מנסה לבצע בתוך המסמך תוך כדי עבודה העתקה (ממקור פנים או מקור חוץ) אני מקבל את ההודעה הבאה : חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים אבל שום דבר מהם לא עזר. ניסיתי לשנות את הגדרות המאקרו לא עזר , אתחול לא עזר. איני יודע מה לעשות עוד? אני צריך להגיש דו"ח ביום ראשון והדבר מקשה עלי ללא העתקות של טקסט ועריכה קלילה . תודה מראש , גל

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by apolo1,

שלום, ברשותי מספר HD ישנים שאני רוצה למחוק טוטאלית ללא אפשרות שחזור מידע !!! מישהו יכול להמליץ על תוכנה רצינית שתעשה את העבודה באמת תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום רב, חזרתי מהצבא וגיליתי כי אחי הקטן הוריד וירוס והתקין אותו למרות האזהרות של האנטיוירוס. מה שקרה מאז, זה שהמחשב נדלק ועושה רסטרט באמצע הטעינה של וינדוס (בדיוק כשמופיע הלוגו ומתחילים לרוץ הריבועים האלה- גם כשניסיתי safemode). הוירוס "הותקן" כשהוא היה בכונן D, אך הוינדוס (XP) מותקן ב- C. בקיצור, עשיתי פורמט ל-C כדי להתקין וינדוס חדש ונקי, אפילו הוא העביר את הקבצים, אבל כשעשיתי רסטרט כדי להגיע להתקנה ממש (עם המסך התכלת, איפה שקובעים שפות וכו'), הוא שוב עושה רסטרט לפני שהוא מגיע לזה. איך אני יכול להתקין וינדוס במצב כזה? איך אפשר לפרמט את D? ובקיצור, איך אני מתקן את הבעייה? תודה מראש, מודי69

21. Started by maormark,

צפו בבעיה יש תמונה: http://maormark.webs.com/error.JPG תודה מראש תותחים

22. Started by idoaa,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zahiz007,

היי חברים, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערך ולכתוב לתוך מסמכי PDF קיימים. ולא בתצורת הערות שכאלה... האם יש כזו? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום אני משתמש ב- outlook express. כשאני מקבל אימייל ממישהו מכתב למטה רואים הודעה וגם רואים תמונות. אני לא רוצה ללחוץ על מכתב פעם אחת ולמטה רואים הודעה מצורפת תמונה. אני רוצה לראות רק מכתב אימיילים מוכנים.ובלי לראות תוכן הודעה למטה.ואח"כ אסמן מכתב אחד קליק פעמיים בעכבר שמאל וליפתוח חלון נוסף שבו רואים תוכן ההודעה...אתה מבינים? איך מבטלים תוכן הודעה למטה? אני רק רוצה לקבל מכתבים ובלי לראות למטה תוכן ההודעה רק שאפתח מכתב וראה חלון נוסף תוכן ההודעה. אני פשוט לא בקטע ההודעה הזאת שרואים למטה. בגלל ההודעות יש פירסומות פישינג וריגול. -מיכאל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by sh2006,

אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים