עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עלמנת לגבות קבצים חשובים אני מחפש תוכנה שתעבוד על Windows 8 שתוכל לסנכרן בין תיקיות מקומיות על המחשב. אני רוצה פשוט להגדיר תיקיות מסויימות ותיקית יעד ושהכל התוכן יועתק לתיקית היעד וככה כל כמה זמן אני יעשה גיבוי או אוטומטי או ידני. מישהו מכיר תוכנה מומלצת חינמית ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  3. אני בא להתקין דירקטאיקס 9 C פתאום הוא אורמ לי הוא כבר קיים... אבל אני נכנס להתחל הפעלה וכותב שם DXDIAG וזה מראה לי שמותקן שם 9B ואני רוצה את C המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא WINDOWS XP SERVICE PACK 2 .. עכשיו השאלה שלי כזאת ... איך נאי יכול למחוק את הישן ולהתקין את החדש? או סתם להתקין את החדש על הישן

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.

5. Started by Armageddon1,

איך אני מוריד את Media Player 9 ומחזיר את הגירסא הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by erap129,

היי, שאני רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ המסך נשאר לבן ולא מראה שום סימן שכתבתי, ואצל חבר שלי בCS2 זה פועל בסדר רק שצריך לכתוב הפוך... והשם של הLAYER מופיע לי בג'יבריש ולא בעברית..מישהו יודע איך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by Shlomi32,

הורדתי סרט שהוא ב BIN, CUE פתחתי אותו עם deamon tools והוא עובד כמו סרט די-וי-די. הוא עובד כל המסך ואני רוצה לשים עליו את הכתוביות לתמיד... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by swisaavi,

בכל קובץ מדיה שאני מפעיל חוץ מקבצי אודיו, המדיה פלייר נתקע וכל ה cpu שבמחשב נמצא בתהליך הזה. הוא נמצא במצב של connecting to media כל הזמן. הורדתי מקודדים, עשיתי פירמוט אפילו, ניסיתי את גירסה 11, שיניתי כל מיני הגדרות... לא עזר כלום. ניסיתי גם להפעיל עם quicktime ו real player, אותה בעיה. על ידי חיפוש בגוגל של "connecting to media" עם המרכאות, שמתי לב שלא רק לי יש את הבעיה הזאת, ולאף אחד זה לא הסתדר. ועוד משהו, אם אני מנסה לנגן את הקובץ ישר מהמחשב ולא מהאינטרנט זה נתקע על opening media למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  9. היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  10. היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by VL,

הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by gjook,

אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by LRa,

בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  14. היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by ras81,

יש לי את התוכנה, הבעיה היא שפתאום אני רואה שBLOCKING IP הוא 0! ניסיתי למחוק אותה (לגמרי - גם מחקתי את הספריה עצמה) ולהתקין מחדש ושום שינוי. מישהו יכול לעזור לי - תודה

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by kobibo,

ה BSPlayer קצת עושה לי בעיות על הויסטה ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה ברמה שלה שתוכל להציג סרטים עםיכולת הוספת תרגומים בעברית? תוכנה פשוטה וקלה לתפעול.

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  17. ברצוני להפוך את המחשב שלי לשני תחנות עבודה זאת אומר שלמחשב יהיו מחוברים שני מסכים שני מקלדות שני עכברים ושכל מחשב יפעל על user אחר האם יש תוכנה כל שהיא שעושה את זה? או שאפשר לעשות את זה ללא תוכנה?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  18. היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  19. שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  20. אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by alergic,

יש לי קובץ .dem שיוצא כשאני מקליט וידאו ב CS ורציתי לשאול אם יש תוכנה שמקדדת סוג זה של קבצים?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  22. טוב אני רואה שהפורום פה יבש מאוד... מה שעדכם על אתגר ציור דיגיטלי ? לבחור קונספט, או לתאר דמות או משהו... ושכל אחד יצייר את זה איך שהוא רואה ויעלה את זה לכאן מה דעתכם ? בוקר טוב להתעורר ! :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  23. כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי? מדובר על ג'ימייל.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  24. ראיתי שהרבה אנשים שואלים מה עדיף זה או עדיף זה אז באתר זה תימצאו השוואות מעודכנות לרוב הדברים הטופ טן כמו שאומרים http://www.toptenreviews.com

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. תודה! אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...

• 12 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.