תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי כוסיות סתם, לא משהו נדיר, אבל בכול זאת, האתר היחיד שבניתי אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידודבפרט WWW.D-DESIGNS.CO.IL איך? PS * עדיף להיכנס דרך explorer כי ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, משהו השתבש בקוד. * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים קניתי דיסק קשיח חדש WD6400AAKS שני שאלות: 1. רציתי לדעת איזה תוכנה מומלצת לבדוק את הדיסק שהכל תקין (לפני שאני ממלא אותו, שאני לא יאבד את כל המידע במידה ויש בו כבר עכשיו תקלה כלשהי) בדקתי בנתיים עם HDD Health ו- PartitionMagic . הבנתי שיש תוכנה יעודית של WD אך לא מצאתי באתר שלהם. 2. לאחר חיבור ואתחול הדיסק הקשיח הוא מראה לי במאפיינים ש-83MB בשימוש למרות שאין עדיין כלום בדיסק (גם לא קבצים מוסתרים), מדוע ולמה? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כאשר אני עושה Live update, הוא מחפש ומוצא עידכונים רק ל- live update עצמו. ה live update לא מוגדר לעבוד אוטומטית. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מדובר בגרסה 2002.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום - נגיד שאני פותח סרט באורך שעתיים, הוא מזוהה כ-13 שעות, ואז יש לי בעיה בלעבור בין הסצינות בסרט. תודה רבה, יותם
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לצפות במה שמלמת האינטרנט שלו ''רואה'' , דרך העבודה. כלומר להתחבר אל המצלמה מרחוק ולהשתמש בה בתור מצלמת מעקב. האם יש איזשהי תוכנה שמבצעת את הפעולה הזאת? תודה מראש לעונים ומצטער על הניסוח המוזר, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפרימייר. אם אני שם נגיד 3 תמונות ואני רוצה ששלושתם יהיו בדיוק 2 שניות אז איך אני חותך אותם בדיוק על 2 שניות? יש איזה כלי או משהו שעושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם! כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה... למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ערכתי סרטון בתוכנה sony vegas pro 11,באתי להעלות את הסרטון ליוטיוב אבל הוא רושם שאני צריך להמיר קודם את הסרטון לקובץ mp4. ניסיתי להמיר את הקובץ בתוכנה format factory אבל הוא לא מזהה אותו כקובץ ווידאו וכשאני מסמן "all files" ומסמן אותו ומתחיל להמיר אותו הוא שולח לי הודעת error. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכנתי אתר ובו 3 שכבות של פלאש , האם יש דרך כלשהי שהאתר יראה יפה בכל רזולוציה שהיא??! כי במחשב שלי זה נראה ככה ובמחשב אחר זה נראה גדול מידי ובמחשב אחר קטן מידי, האם יש דרך כלשהי ?? ועוד שאלה קטנה יש לי באתר כפי שאתם רואים בצד ימין פינה עליונה את הכפתורים "הפוך לדף בית"ו"הוסף למועדפים" בחלק מהמחשבים הכפתורים יהיו תקינים ובחלק לא(אגב הכפתורים הוכנו באמצעות ActionScript ולא Javascript) הנה האתר www.kesef4sms.2do.co.il תודה רבה. ינון
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איך אני עושה ב Nero שלא יסגור דיסקים? ואיך אני עושה שקודם כל הוא יעתיק את הדיסק לHard Disk ואחר כך לדיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נכנסתי לכלים- אפשרויות - כללי. סימנתי שם וי בתצוגת אנשי קשר אבל עדיין אני רואה אנשים ירוקים קטנים בכל אנשי הקשר שלי...
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-