עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עלמנת לגבות קבצים חשובים אני מחפש תוכנה שתעבוד על Windows 8 שתוכל לסנכרן בין תיקיות מקומיות על המחשב. אני רוצה פשוט להגדיר תיקיות מסויימות ותיקית יעד ושהכל התוכן יועתק לתיקית היעד וככה כל כמה זמן אני יעשה גיבוי או אוטומטי או ידני. מישהו מכיר תוכנה מומלצת חינמית ?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by מאור247,

מישהו יודע אם ה AUTOCAD צריכה מאיץ גרפי חזק (יענו כרטיס מסך) או שמספיק הכרטיס הסטנדרטי כמו לIntel Media Accelerator X3000 (מדובר בעיקרון על מחשב נייד)

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  3. הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by Shlomi32,

הורדתי סרט שהוא ב BIN, CUE פתחתי אותו עם deamon tools והוא עובד כמו סרט די-וי-די. הוא עובד כל המסך ואני רוצה לשים עליו את הכתוביות לתמיד... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  5. מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by adigolds,

ברשותי מצלמה מסוג Dlink dsc-350 שרכשתי בחו"ל. כאשר אני מחבר אותה למחשב (חיבור USB) ומפעיל את Netmeeting, אני רואה וידיאו במקום המתאים, אולם למרבה ההפתעה רק כאשר אני מזיז סתם את העכבר, המצלמה מרעננת את הוידיאו שלה, כאשר אני לא מזיז את העכבר קצב הריענון הוא אחת ל-45 שניות בממוצע ולפעמים בכלל לא. התקנתי שוב Windows XP ולא עזר. במחשב אחר המצלמה פעלה בסדר גמור, וכניראה הבעיה במחשב שלי. למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  7. אהלן, אני מחפש סרגל ל IE שיש בו אפשרות להאזין לתחנות הרדיו בישראל ושלא יהיה בו Spyware/Malware etc.. ניסיתי את iradio והיו לי לא מעט בעיות איתו.. תודה מראש.

8. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by rbeny10,

המחשב שלי מכיל מודם, אשר נרכש לפני כשנה, ואינני יודע את היצרן/הדגם. המודם משמש אותי כרגע אך לפקסים (תחליף למכונת פקס) ולסקייפ. ברצוני להשתמש במחשב גם להקלטת שיחות טלפון , כלומר : בלחיצה על "כפתור" בתכנה המתאימה ,תתחיל הקלטה לקובץ, ובלחיצה נוספת תפסק. שאלותי : 1. האם מבחינת חומרה מספיק המודם ? (כאמור ,נטול "אבא"). 2. איזו תכנה נדרשת? האם/מהיכן ניתן להוריד?. 3. האם הצד השני מרגיש רעש כלשהו בהקלטה?.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  11. שלום לאבא שלי יש עסק. בעסק יש משהו כמו 4-5 מחשבים (לא כולם חדשים הם פחות מתעסקים עם מיחושב) בכל מקרה יש להם שרת SBS (אני מעריך לגיבויי חשבשבת וכו) והחברה שנותנת להם שירותי מיחשוב הציע להם את הדבר הבא: אנטי וירוס NOD 32 רישיון לשנה אחת במחיר 1617 (המחיר כולל מעמ) השאלה שלי אם עסק כזה שהשימוש העיקרי שלו במחשב זה חשבשבת ואימייל פה ושם צריך כזה דבר או שהוא יכול (אם בכלל) להשתמש באנטי וירוס חינמי כגון AVG וחבריו... תודה רבה אתם יכולים לחסוך לי פה כסף יום טוב

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by menahem2009,

עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by misha182,

שלום לכולם יש לי בעיה אני חייב להוריד את התוכנה avance ac97 audio התוכנה יכולה ליהיות באותיות גדולות או שהיא יכולה להיקרא כך: advance ac97 audio צריך את התוכנה דחוף כל מי שיודע מאיפה אפשר להוריד שיכתוב לי תודה misha182

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. Started by civic,

שלום. יש לי מלא דיסקים מקוריים של משחקים שקניתי ...אני לא רוצה כל הזמן לשים את הדיסקים כדי לשחק במחשקים האלה. האם יש תוכנה שיכולה להפעיל לי את המשחקים האלה ללא הדיסק ? מדובר על דיסקים מקוריים אני לא יודע אם זה משנה .... תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון, אם לא רק תגידו ואני אפרסם את ההודעה במקום אחר. יש לי צורב די וי די Pioneer DVR 11D ושאני מכניס לתוכו סרט די וי די אני רואה אותו כהה מאד, ברמה כזאת שקשה מאד לראות משהו בכלל. אני די בטוח שזאת בעיה בקודקים כי גם שאני מנסה בPower DVD וגם בMedia Player אני רואה את אותה בעיה. חבילת הקודקים שמותקנת לי במחשב היא K-Lite Codec Pack 2.72 ובחרתי בהתקנה את האפשרות Lots of Stuff. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה לכם מראש

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by noam751,

שלום לכולם.אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה לאחרונה.ברגע שאני מנסה להדפיס מסמך בוורד(אופיס אקס פי)ולא משנה כמה שורות,המדפסת מדפיסה לי שורה לכל דף.כלומר,אם למשל רשמתי 4 שורות,היא תדפיס לי 4 דפים שבכל דף יהיה שורה ולא את כל השורות בדף אחד.כל מה שניסיתי לעשות ולשנות לא פתר מאומה.כולל התקנה מחדש של הוורד.אני אודה מאוד אם למישהו יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת.תודה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by r1plet,

החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by SEangel,

איך אני עושה אנאינסטול לתוכנת קומון ניים (COMMONNAME?) מW2K

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  19. למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  20. Started by holdensar,

שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. Started by erez_barziv,

הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.

24. יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  25. Started by pak82,

אני מחפש שם של תוכנה שאני מכניס לה טקסט באנגלית והיא מתרגמת אותו לעברית מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים