עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JHONLEV,

למה הוא משמש , ואיך פותחים אותו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by תימני אסלי,

הורדתי אלבום מוזיקה מכווץ בראר וכשאני בא לפתוח אותו אני מקבל שתי הודעות. ההודעה הראשונה: No archives found ההודעה השנייה: ‏‏לתהליך אין אפשרות גישה לקובץ מאחר שהוא נמצא בשימוש על-ידי תהליך אחר. יש לציין כי הקובץ המכווץ בגודל של 53MB כלומר אמור להיות בתוך הקובץ משהו.

3. Started by adlanm,

אם לוחצים CTRL+Enter יש השלמה ל-com איך אני הופך את זה ל-co.il? או שאפשר עם לחצני קיצור אחרים Firefox

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. החלטתי לשלב שני דברים גדולים שאני ממש אוהב, אחד זה הסרט "מרדף אחר האושר" והדבר השני זה השיר של הלהקה "The Fray" והשיר: : How to Save a Life". ** סליחה על הפורמט הגרוע, המווי מייקר עשה לי טיפה בעיות. לינק: http://www.youtube.com/watch?v=129VZNn6UIQ

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by zigdon24,

בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by alergic,

יש לי קובץ .dem שיוצא כשאני מקליט וידאו ב CS ורציתי לשאול אם יש תוכנה שמקדדת סוג זה של קבצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Radeon38,

שלום חברים עברתי לגרסה 3.6 אחרי שימוש ממושך ב 20.2.20 ואני מגלה שכל פעם שאני רוצה להוריד תוכנה (תקנות) אני לא יכול ואם אני בכל זאת רוצה אני חייב להשתמש ב IE TAB האבטחה המוגברת די מעצבנת יש מקום שאפשר למתן את זה??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Nihility,

עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bar93,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מחשב חדש, (ווינדוס 10 פרו, מעבד של AMD) ואני לא מוצא את הסמל של הBluetooth. חיפשתי דרייברים אך לא מצאתי משהו מתאים. אשמח לעזרה באיך להתקין ואיפה למצוא דרייבר שמתאים למפרט שלי תודה רבה!

13. Started by tzilber,

בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Lioriii,

יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ^ אשמח לתכנה חלופית. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז ככה יש לי פיירוול של זון אלרם אז עכשו אני מוריד SP2 ותהיתיי איזה פיירוול כדאי לי להפעיל תודה לכול העוזרים

17. Started by abyss20,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. למי שמשתמש בתוסף שכתבתי עבור הפורום (HWZONE FORUMS ASSISTANT), עשיתי קצת שינויים בתוסף, כמו העברת התפריט שהיה בתוך ההודעות, לתפריט ראשי למעלה בדפדפן וכעת ניתן לבצע שינויים (הסתרת התפריט, ביטול הצביעה של פוסטים, שינוי הצבעים), ע"י כתיבת hwzone במסך האפשרויות של about:config של הדפדפן (עד להוספה עתידית אולי של חלון אפשרויות). ניתן להוריד מפה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ את גרסא 0.6.0 שמכילה את השינויים (אל תדאגו, למי שמותקן 0.5.0, זה יחליף אותו לבד בעת ההתקנה). ניתן למצוא שם עדיין את גרסא הקודמת 0.5.0 למי שרוצה. שימו לב, כי זו גרסא "ניסיונית" (והרצתי אותה על firefox 1.5 בינתיים), אם כי ניסו אותה ב firefox 1.0.7 והיא עבדה גם כן. אשמח לתגובות ממכם, אם זה עובד ללא בעיות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eladbu,

לפני כמה שנים שיצא הסרט טראפיק הייתי בארצות הברית וקניתי את הסרט ב דיוידי כמובן ללא תרגום! כיום שברשותי צורב אני מעוניין לגבות אותו האם יש אפשרות לעשות הדבקת תרגום לסרט בפורמט dvd ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by itaysk,

אני שם סרט DVD בכונן מנגן אותו הכל טוב. אם אני משתמש ב TVOUT כדי לראות בטלויזיה לא רואים כלום...כנראה בגלל ההגנה מהעתקות לא? יש פתרון לזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by inuyasha2,

שלום יש לי מדיה פלייר 9 באנגלית ואני צריך מקודדים טובים חדשים שקוראים MP4 אני מבקש עזרה.. ועוד משהו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס טוב כיום תודה על העזרה INUYASHA2

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים