עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, יש לאבי מחשב חדש ואני רוצה לפצל לו מחיצות במחשב כי יש C שהיא 140GB וD שהוא הגיבוי)גיביתי אותו על DVD כמובן) ניסיתי תוכנת PARTITION MAGIC הכי חדש ולא תומך בויסטה וכמו כן גם כמה תוכנות חינמיות אחרות אבל הם לא תומכות בויסטה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנת בעלת ממשק קל לשימוש ומובנת ובעלת תמיכה מלאה בויסטה אודה לכם. תודה,שי

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Oranili,

...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

אני יודע שיש כזה אתר שאפשר לעלות אליו תמונות,אבל אין לי את הכתובת משהו יכול בבקשה יכול לתת לי. תודה

4. שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. אני פותח את הסרט שאני רוצה לראות וזה מראה לי איזה 2 שניות או משהו כזה ואחרי זה קופץ לסוף. אני ניסיתי הרבה סרטים כבר וזה אותו דבר לכולם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. מוזר ביותר אבל שמעתי לכמה אנשים שזה קרה והנה זה קרה גם לי, 2 אנשים בלבד מחוברים אצלי באייסי קיו מתוך 200 וזה לא הגיוני כי התקשרתי לחבר שלי והוא כן מחובר אבל אני רואה את כולם אוף ליין, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by .Barak,

שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by shlomi7293,

שלום חברים, הוספתי קובץ EXCEL ב-RAR ותמונה. אני מנסה שב-"תווית שורה" המק"ט לא יופיע מתחת לתאור אלה מצד ימין כלומר בעמודה נפרדת כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. איך אפשר להדפיס קובץ PDF בצבע אחר מצבע ברירת המחדל (שחור)?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?

12. Started by Vaz,

אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by AtR,

שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Loren,

המליצו לי על התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware אשמח לקבל המלצה ממי שמשתמש בה וממליץ עליה או מי שחושב שהתוכנה לא מספיקה שימליץ על תוכנה אחרת בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by IG,

מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by ofir38,

יש לי קישור של מפה שאני רוצה לשמור מהאתר WWW.D.CO.IL(דפי זהב) .. ושאני לוחץ לחצן ימני על המפה זה פותח אפשרות רק לSETTING וABOUT ADOBE FLASH PLAYER . אני רוצה לשמור את המפה בתור תמונה אצלי במחשב... כיצד אני עושה זאת? זה די דחוף אז אני יודה מאוד לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לפעמים כאשר ה-Windows עולה, אז האייקון של NOD32 לא מופיע. האייקון בעצם נמצא ב-Traybar (התוכנה עובדת, ולחיצה על האייקון פותחת את המסך של NOD32). אבל, במקום האייקון של NOD32 מופיע ריבוע אפור. הבעיה לא מתרחשת לעתים קרובות, ובד"כ לאחר אתחול של המחשב האייקון מסתדר. עם זאת, זה די מעצבן שהאייקון נעלם. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. עכשיו יש לי את התוכנה אני רואה טמפרטורות זה הולך כ temp1: 27c temp2: 49c temp3: -48c HD0: 33c מישהו מבין מה שיך למה שיגיד לי אחים שלי ושיסביר לי גם מה אפשר לעשות בתוכנה הזאתי ?!?!?! אם זה רק מה שאני יכול לעשות תודה לכולם ביי אחים שלי תעזרו ! .. !!..!!..!!..!!..!!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=2QZ15EEdpAs החל מדקה 2.51 עד לדקה 3.11 בערך. איך עושים את זה ??? ולמה זה נראה כאילו יש שם W7 בתוך W7....? גם לא ברור...

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by MishaK,

עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by udicol,

האם יש דרך לקבל IP דרך ICQ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.