תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את ההכי עדכנית להיום.. אם אפשר כמובן. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נאבק בזה כבר הרבה זמן, ולא מוצא פיתרון. כך הקישור אמור להיראות: אך כך הוא נראה אם עושים העתק+הדבק: https://masterofself.wordpress.com/2011/07/23/%D7%94%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%9B%D7%93/ וזה קורה עם כל URL שמכיל אותיות עבריות. למה לעזאזל? למה לעזאזל?! גם בפיירפוקס, גם בIE... לא מצליח למצוא פיתרון לאנומליה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור המלא: לפני כמה חודשים כונן ה-Maxtor 300GB (נייד) שלי ששירת אותי נאמנה מס' שנים לא נגיש. בניסיונות ראשוניים לשחזור מידע שלא צלחו אבא רצה לתת לחבר את הכונן שינסה את מעלליו, הוא הצליח חלקית ועכשיו אחרי כמה חודשים ואחרי שהביא לנו מס' קבצים מסויים שהצליח לגבות ניסיתי בעצמי. אני חייב לשתף אתכם אבל.. התוכנה הזו מעולה. אני אישית השתמשתי בגרסאת השחזור מכונן NTFS, יש גם גרסת FAT. תהליך השיחזור של 250GB של המון מידע ותמונות משפחתיות שאם לא היו חוזרות אני כבר לא הייתי חלק מהמשפחה לקח לי 4 שעות וחצי בלבד! לא חושב שבגלל המחשב המטורף שמצד ימין <<< מאמין שבכל מחשב ממוצע יהיה מהיר באותה מידה. שחזור של 250GB ב-4 וחצי שעות ! כן כן טוב, זה לא בידיוק שחזור, אלא יות…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתוכנות 2D (אני משתמש רגע ב cs3 ומתכוון לעבור ל cs5 כנראה) הוצע לי כבר כרטיס quadro fx580 אך לפי רוב הסקירות והדעות שקראתי הוא אינו נראה מתאים לעבודה עם תוכנות 2d.. יש איזה QUADRO CX שקראתי עליו אך הוא מאוד יקר http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26034&aff=bazman בכ"מ גם בנוגע ל fx580 ראיתי סקירות על יעילות ב premiere/AE ולא בתוכנות שאני עובד איתן (פוטושופ אינדיזיין בעיקר) השאלה היא אם יש סיבה דווקא לקנות אותו ולא כרטיס זול יותר מהסדרה הרגילה (9600GT למשל..ׂ) ואם כן איזה כרטיס לקנות אציין כי מחשב זה מיועד לצרכי עבודה בלבד ואין לי צורך להריץ עליו משחקים/ סרטים כלשהם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: - אם יש לי תמונה מסויימת, בקובץJPEG, ואני רוצה לחתוך חצי תמונה, ושהחצי השני יהיה פרוס על הכל (על כל המסגרת). בדיוק כמו שאני מדביק תמונה על מסמך WORD, וחותך ממנה מאיפה שאני רוצה- אז את התמונה הזאת אני רוצה לשמור בקובץ כתמונה ולא כמסמך WORD, איך אני עושה את זה? (אם אני פשוט מעתיק את התמונה מהWORD ומדביק בצייר היא יוצאת קצת מטושטשת) - אם יש לי תמונה שהורדתי מאינטרנט, והיא בגודל קטן, ואני רוצה להגדיל אותה אבל שלא תיהיה מטושטשת, איך עושים? (אם אפשר לעלות את מספר הפיקסלים או מה שזה לא יהיה...)
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש תוכנה טובה שיכולה להפוך קובץ AVI או MPG ל - MOV?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת לאחרונה, ברגע שאני מדליק יוטורנט, לאחר מס' דק' האינטרנט קורס- לא עובד הדפדפן , כמו כן מהירות הביטורנט יורדת ל-0. אחרי שאני סוגר את היוטורנט, האיטרנט חוזר לעבוד כרגיל (ז"א לפי מה שאני מבין אין פה קריסת ראוטר, אין שינוי בנורות הראוטר). אודה לעזרכם.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת... ה-FF משום מה שאני פותח את דואר וואלה לא פותח את כול הדף,חסרים שמות וגם אי אפשר לשלוח מייל מ FF בוואלה.... רציתי לדעת האם יש תוסף או משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה? בEXPLORER האתר דואר של וואלה עובד מצויין ולא עושה בעיות. צירפתי תמונות של ה-FF והIE שתראו את הבעיה,הראשונה היא הבעיתית והשניה היא התמונה של ה IE. מי שיכול לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לפייסבוק דרך גוגל כרום, במחשב של חבר. לא שמרתי שם את הסיסמא כדי שלא יוכלו להכנס שוב. רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הסיסמא ? ואיך ? חיפשתי ומצאתי כמה קישורים שאולי קשורים: http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html אודה מאד לעזרה. תודה רבה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ועדיין לא הצלחתי למצוא שם של תוכנה אחת נורמלית מחברה מוכרת שתומכת בגרסאת ה64 ביט של XP למישהו יש רשימה של firewalls שתומכים במערכת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שאני רואה סרטים במחשב יש לפעמיים רגעים שהסרט נתקע (כמו ריצוד בסאונד) לשנייה וחוזר לעבוד רגיל. יש לי XP CODEC אחרי שהחלפתי כמה לפניו ושום דבר לא עוזר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקושחה שעובדת לנתב d-link 6740u של בזק. כשמתחבר אליו, כותב update software. די לינק ישראל אומרים שאין להם קושחות של בזק. וקושחה שלהם שאיננה של בזק מסורבת עי הנתב. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
-כותרת- יום בהיר אחד המחשב החל להתקע .. פוטושופ עולה אחרי משו כמו 15 דק', הFF לא זז וכל תוכנה לוקח לה שעות עד ימים להתקע.. פתחתי את המנהל משימות ואין תוכנה חריגה שלוקחת יותר מדיי זכרון או שימוש במעבד ניסיתי שיחזור מערכת אך ללא הועיל ניסיתי גם להריץ סריקה עם הנוד 32, חזרתי אחרי 3 ימים והסריקה היתה על 12 אחוז () איך אפשר לפטור את הבעיה בלי פרמוט ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת
-
ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-