תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש אתרים שאני נכנס אליהם ואני מקבל איקסים אדומים איפה שאמורים להיות תמונות איך מתקנים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESIONAL SERVES PACK 2 אני מעוניין לחבר את המחשב לפלאפון באמצעות כבל DLR-3P ניגשתי לאתר של נוקיה וניסיתי להוריד את הדריברים האלה http://nokia-asia.com/nokia/0,8764,60920,00.html אך לאחר סיום ההתקנה הוא שולח לי הודעה NOT FUNCTIONAL ולא מגדיר לי את COM1 כמו שצריך להיות. אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי . תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה לנגן קובץ MKV של באטמן האביר האפל. הקובץ הוא עם CUSTOM HEB SUB, כלומר יש בו תרגום בעברית. הבעיה היא שכל תוכנה שאני מנגן איתה (VLC, BS PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC) האות הראשונה והאחרונה נחתכות מהתרגום. מה לעשות? עריכה: זה קורה גם בסרטים אחרים... לדוגמא ספרות זולה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי סרט (דוגמא: צ'ה חלק 2) ואת התרגום שלו אבל התרגום בג'יבריש.
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב ובפעם הבאה שאני מדליק נמחקים כל הבוקמרקס !!! ניסיתי את הגיבוי שיש בתיקייה App data אבל זה לא עוזר , מקווה שתעזרו .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
COD6: MW2 יש לי בעיה גראפית מוזרה שלא נתקלתי בה לעולם. אני לא רואה כתב במשחק. המשחק עובד הכל רץ אבל אין אותיות, אין כתב, גם בתפריטים וגם במשחק עצמו. תמונה להמחשה: הורדתי דרייבר עדכני, החלפתי קראק. אין עוד מה משהו שעולה לי בראש שאפשר לסדר את הבעיה. יש הצעות? אני מת לשחק כבר במשחק הזה! כרטיס מסך: Radeon X1950Pro , ע"פ הדרישות אמור להריץ!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום כשאני מריץ חיפוש באימיול ושם הקובץ הוא בעברית, אז הוא הופך לסימני שאלה וכמובן הקובץ לא נמצא...כנ"ל לגבי חיפוש אנשים באיסיקיו שהכינוי שלהם בעברית..אני זוכר פעם תיקנתי את זה איכשהו על ידי התקנה מחדש של הגדרות השפה בווינדוס..ניסיתי את זה גם עכשיו אך עדיין הבעיה לא נעלמת... למישהו אולי יש פיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן משום מה כל פעם שאני מפעיל את קאזה לייט היא ישר קורסת ומראה את ההודעה הזאת: ניסיתי למחוק את קאזה לייט כולל הרגיסטרי התיקיה והכל אפילו עם Kazaabegone ניסיתי למי שמכיר, ניסיתי להתקין קאזה רגילה וגרוקסטר וכלום עדיין אותה בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כל מה שניסיתי לעשות לקובץ וכל התוכנות שהתקנתי כדי לשחזר אימיילים מקובץ DBX בעייתי לאחר ניקוי ודחיסה של התוכנה (OE) לא עזרו ואני מצליח לשחזר רק 35 מיילים גג. אני צריך הפניה דחופה למעבדה מקצועית שיודעת לטפל בדברים כאלו, בבקשה תעזרו לי. ירון - 052-8541981. ICQ 2667735
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הורדתי ZONEALARM - גרסת ניסיון ל15 ימים וכשפתחתי את האינטרנט -- נעלמו לי כול המועדפים! (מלא אתרים שהייתי צריך) השורה שמעל המועדפים (כפתורי הREFRESH והBACK וכול הכפתורים למעלה) נהיו קטנים יותר ולפעמים כשאני פותח אתר פשוט הדף מתחיל לרצד למעלה ולמטה. אין לי וירוסים. ניסיתי לעשות UNINSTALL דרך הCONTROLL PANEL והמחשב נתקע לגמרי למשך 20 דקות אז עשיתי ריסטרט דרך הכפתור. כשהווינדוס ניסה לעלות הוא אמר שיש משהוא חסר ( אני לא זוכר מה היה כתוב ) וכדי לנסות שוב לעלות את הווינדוס יש ללחוץ Controll +alt+delete אחרי 20 דקות שהשארתי את המחשב מכובה הוא עלה סוף סוף בלי הזון אלארם אבל כול המועדפים שלי נמחקו ודפי האינטרנט מרצדים למעלה ולמטה (המסך לא עולה או יורד אלא פשוט יוצא מהמסגרת ומרצד).…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן אתמול ניסיתי להתקין את FIFA 07 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שהוא לא יכול מכיוון שצריך ש-DirectX 9.0c יהיה מותקן חשבתי שזו בעיה בהתקנה (למרות שהתקנתי מאותו דיסק בעבר) היום התקנתי את דום 3 ובסוף ההתקנה הוא שאל אותי אם להתקין את DirectX 9.0b כי אם לא אני לא אוכל להפעיל חשבתי שזה לא מזהה באמת אם יש לי גירסא מעודכנת של DirectX אז אמרתי לו לא עכשיו אני מפעיל את המשחק וכלום לא קורה.. כאילו בדקתי ביישומים הוא עולה ולוקח זיכרון אבל אני לא יכול להכנס אליו ולא כלום עכשיו הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את DirectX האחרון ושאני מנסה להתקין הוא אומר לי שיש כבר את הגרסא הזאת או יותר מתקדמת מה יכל לקרות? לא התקנתי שום תוכנה או שום דבר שיכול לגרום לזה וניסיתי כבר לעשות הפעלה מחדש עריכה: עכ…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול כשאחי היה על המחשב ואין יל מושג מה הוא עשה אז כל הקבצים של המוזיקה בפורמט MP3 והכל פשוא הפכו לקבצים כאלה לא מוכרים. כשאני לוחץ עליהם להפעיל אותם הם עודים והשיר מתנגן אבל התמונה של הקובץ לא הופכת לסמל הזה של המדיה פלייר. וגם כשאני רוצה לצרוב תמונות בנרו אז כשאני בוחר מהירות ומתחיל לצרוב הוא לא מזהה ששמתי דיסק ריק בכונן למרות ששמתי! למישו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני חווה בעיה עם הוינראר במחשב שלי שהיא דיי מעיקה. בעת חילוץ קבצים מוינראר מרובה חלקים מקבלים הודעת שגיאה CRC , קובץ אחד או יותר פגומים. הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני בא לחלץ קובץ מוינראר שמגיע בחלקים לא משנה מאיפה בין אם הועבר ממחשב אחר או שמא הורד מהאינטרנט. הדפוס הוא שאם הקובץ הוא יותר מ-100MB הבעיה מתחרשת (לדוגמא קרה לי עם הדרייברים של הכרטיס מסך). על מנת להבהיר את עצמי אומר, שהבעיה יכולה להיות באמת בקובץ פגום, אבל כשהדבר מתרחש בכל ראר המגיע ממקורות שונים ואף מחולץ בהצלחה במחשב אחר ללא שגיאות CRC זו כבר בעיה אחרת, שאליה אני מתייחס. עכשיו מחיפושים הן בפורום ובגוגל, שמתי לב שהבעיה יחסית נפוצה והאבסורד הוא שלא הצלחתי למצוא לה פתרון, אע"פ שעברתי על מאו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה הכי טיפשית שיכולה להיות,נכון בד"כ יש הרבה בעיות עם התרגום של התוכנה לעיברית כמו למשל שראים את האותיות הפוך, שזה הופך לג'יבריש או שלפעמים לא רואים כלו וכל מיני כאלא, אז הבעיה שלי היא דווקא באנגלית,הורדתי את הגירסה העיברית ואני רואה חצי שמות באנגלית או שאני רואה רק חלק משם השיר או שאני רואה רק את שם הלהקה בקיצור אין לי כוח להסביר ואין לו כוח להיסתבך עם זה. איך אני חוזר לעשר ??? וגם לא מיזמן החלפתי ל IE7 ומאז אני מרגיש האטה במהירות האינטרנט, אתם חושבים שאני סתם מרגיש או שזה באמת יכול ליהיות ? (מפרט בצד+1.5 מגה אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-