עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by solo53,

אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה לפתירת משוואות רבועיות בעיקר , אי רציונליות וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by naorai,

אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by moshehason,

שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by moris,

היי! כיצד אני צורב קבצי DVD בנרו אקספרס 6 שיעלה בDVD ביתי? תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. יש לי מצגת בפאוור פוינט ואני רוצה לצרוב אותה על דיסק ככה שיוכלו לראות אותה במכשיר ה DVD איך אפשק לעשות זאת תודה רן!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי אני מתכנן מודינג ואני צריך תוכנה שאוכל לסרטט איתה מידות את המחשב מיקום של מאוורים אורות וכדומה...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by roei_b,

שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by apelzig,

Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ashand,

שלום יש לי בעייה לצרוב סרט דיוידי (על מדיית דיוידי) כאשר NERO מסיים צריבה בדיוידי הביתי מופיע EOROR החלפתי המון תוכנות המון שיטות צריבה אפילו צורב!! ועדיין יש לי את הבעייה הזאת!! מה זה יכול להיות? אני מריץ WINXP SP2 ...אני כבר מיואש....PLEASE HELP!!!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחורנה אני נתקל בבעיה בכניסה לאתר של EBAY ניסתי להחליף את האקספלורר סמתי את מקסטון לא עזר. הוינודס הוא XP SP2 עם כול העידכונים. בדקתי ספיוורס. בדקתי ויורסים המחשב נקי. מחקתי קוקיס או כול דבר שקשור לזה היסטוריה כמובן.. ואין לא עובד לפעמים האתר עולה ממש לאט בלי תמונות כמעט כולו מבולגן ולפעמים לא עולה בכלל. מה לעשות אני כבר מיואש??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני צריך לדעת איך ניתן להקליט קליפ שרץ בפלאש באינטרנט זה דיי דחוף בבקשה תעזרו

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by ben060,

הורדתי סרטים והפעלתי אותם ב MV2PLAYER לאחר מכו שסימתי לראות אני רוצה למחוק את הקובץ ולא מצליח. הוא כותב שהקובץ פתוח (ההודעה הרגילה הזו שלא מצליחים למחוק) אני ניכנס לאדמיניסטטור ומשם מידי פעם אני מצליח למחוק. השתמשתי ב ULACKAR וזה לא עוזר. יש לכם רעיונות איך יהיה אפשר למחוק. חשוב לציין כי קבצים אחרים אני מוחק חופשי. רק קבצ וידיאו וכאלה שאני פותח דרך התוכנה אני לא מצליח למחוק. יש לכם רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by moshiko69,

יצרתי פזאל בפוטושופ עם ה PULG IN (יש כל מיני תוכנות) ובתוכנות שיש לי אני יכול רק לעשות את התמונה פאזל. רציתי לדעת איך אני מגורם לחלקים של הפזאל לא להיות צומדים (שאני אוכל להזיז חלקים למקומות שונים בתמונה) מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by nim901,

מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

לא משנה, סידרתי את הבעיה תודה-LaZy-©BoY*

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. מישהו יודע עם איזה תוכנה זלמן עושים את הסירטונים שלהם? (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013.....)

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. האם קיימת תוכנה כזאת? אני רוצה לתרגם כמה סירטונים בפורמט FLV ולקודד את התירגום בתוך הסרט. תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by TomB,

קצת טפשי, אבל אני לא מוצא את האופציה הזו פיתאום...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.