עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש. MOUSE WITHOUT BORDER - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד. Mouse without Borders במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Dimka,

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  3. מעוניין לשמור את זה בוורד או בנוטפד. תודה רבה (שוב..)

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by e.t,

לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפרימייר. אם אני שם נגיד 3 תמונות ואני רוצה ששלושתם יהיו בדיוק 2 שניות אז איך אני חותך אותם בדיוק על 2 שניות? יש איזה כלי או משהו שעושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום! מישהו יכול להביא לי דרייבר ל cd-rom? יש לי מחשב ישן ויכול להיות שהוא לא יזהה את הcd-rom אז אני צריך דרייבר... מישהו יכול להביא לי? תודה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  7. מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by LIOR42,

יש לבעיה הוא רושם לי NEEDS ATTENTION ויש אופציה של FIX NOW והוא שולח אותי לאתר של נורטון לקנות עותק

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by guyyug,

בדרך כלל אני לא רץ להתקין כל פלאג שיש לתוכנות P2P אבל הפעם ניסיתי וזה עובד מעל לציפיות שלי כל מה שהתוכנה עושה זה להפעיל את החיפוס מקורות נוספים באופן אוטומטי כל זמן קבוע ומשפרת את מהורות ההורדה (בדרך כלל אני מעלה בערך פי 3 ממוריד ועכשו אני מוריד כפול ממעלה ) מומלץ בחום

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. שלום לאבא שלי יש עסק. בעסק יש משהו כמו 4-5 מחשבים (לא כולם חדשים הם פחות מתעסקים עם מיחושב) בכל מקרה יש להם שרת SBS (אני מעריך לגיבויי חשבשבת וכו) והחברה שנותנת להם שירותי מיחשוב הציע להם את הדבר הבא: אנטי וירוס NOD 32 רישיון לשנה אחת במחיר 1617 (המחיר כולל מעמ) השאלה שלי אם עסק כזה שהשימוש העיקרי שלו במחשב זה חשבשבת ואימייל פה ושם צריך כזה דבר או שהוא יכול (אם בכלל) להשתמש באנטי וירוס חינמי כגון AVG וחבריו... תודה רבה אתם יכולים לחסוך לי פה כסף יום טוב

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  12. כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  13. Started by INON,

שלום לכולם! הכנתי אתר ובו 3 שכבות של פלאש , האם יש דרך כלשהי שהאתר יראה יפה בכל רזולוציה שהיא??! כי במחשב שלי זה נראה ככה ובמחשב אחר זה נראה גדול מידי ובמחשב אחר קטן מידי, האם יש דרך כלשהי ?? ועוד שאלה קטנה יש לי באתר כפי שאתם רואים בצד ימין פינה עליונה את הכפתורים "הפוך לדף בית"ו"הוסף למועדפים" בחלק מהמחשבים הכפתורים יהיו תקינים ובחלק לא(אגב הכפתורים הוכנו באמצעות ActionScript ולא Javascript) הנה האתר www.kesef4sms.2do.co.il תודה רבה. ינון

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by NOOB?MASTER,

אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  15. מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  16. שלום! אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיודעת ליצור הילוך לאחור של וידאו. לדוגמה: יש לי וידאו של ילדה אוכלת גלידה, והגלידה נופלת לה ונמרחה על הרצפה. אני רוצה שהתוכנה תיצור קובץ וידאו חדש בהילוך לאחור בו ניתן יהיה לראות את הגלידה חוזרת מהרצפה בחזרה לגביע. כמ-כן, אני רוצה גם אפשרות לשנות את המהירות של הוידאו להילוך איטי או מהיר. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית, טובה ופשוטה לשימוש. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. אם כן - כיצד? איזו תוכנה? אפשר על ידי WIN XP PRO?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by lasalasa1,

איך המחשב שלי נשמע בקשר לבטיחות בגלישה/משחקים אונליין בסטים? - NOD32 AV. - Malwarebytes. - Win7 Firewall. - Common Sense. - כל קובץ במחשב הוא חוקי כולל מערכת הפעלה. אין איפלו warez אחד.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by SEangel,

איך אני עושה אנאינסטול לתוכנת קומון ניים (COMMONNAME?) מW2K

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by cyberX,

יש לי כמה שירים בקובץ WAVE ואני לא מצליח להפעיל אותם עם אף אחת מהתוכנות שיש לי, זה עושה רעש מעצבן כאילו שאין קליטה בטלויזיה או משהו... אולי גם תוכנה להמיר אותם לקבצי MP3 יכולה לעזור ד"א הקבצים הם ב-DTS עם 5.1 ערוצים לפי מה שהיה רשום בהורדה.. רציתי לבדוק איך שומעים מוזיקה שהיא לא בסטריאו נראה לי נחמד... וכן יש לי מספיק רמקולים לבדוק חח

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי. אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים, שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב. שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים. (לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים). מערכת המחשב שלי: winxp. תודה רבה על העזרה זאב

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by urich,

מדי פעם אני מרוקן עוגיות כחלק מתחזוקת המחשב הרגילה עכשיו אחרי כל פעם צריך להיכנס שוב לכל אתר וכו'. יש דרך שלחיצה על מחק עוגיות לא תמחוק עוגיות מסוימות שאני רוצה לשמור באופן קבוע?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. האם ישנה תוכנה שבעזרתה אפשר לשחק משחקי Play Station 2 על גבי המחשב? (זהו לא WARZ, כי אחרי הכל הדיסקים הם מקוריים, נכון?) היתה לי פעם תוכנה לPS הראשון, לא זוכר את שמה, (יכול להיות Bleem?) פתאום בא לי חשק לשים תוכנה ושני ג'ויסטיקים במחשב....(אם זה נקרא WARZ, אני מצטער, אני מייד שולף את ארנק הקסמים שלי וקונה את הקונסולה.)

• 8 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.