תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי אני רוצה להשים תמונה זזה באווטר שלי אבל היא עוברת את החוקים, אז אני צריך לדעת איך להקטין אותה (100X100) ואיך להפחית את מישקלה (30k) אז איך אני יכול לעשות זאת? בתודה מראש Insatll ד"א הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המלצה: יש לכם קובץ לשליחה באי-מייל גדול מדי? המערכת של yousendit תוכל לעזור לכם לשלוח קבצים עד 1GB. אתם רק צריכים לכתוב את הכתובת אי מייל של הנמען. המערכת מעלה את הקובץ לאינטרנט, ושולחת לנמען את הכתובת בצירוף ההודעה שלכם. ההיתרון העוד יותר גדול: אתם יכולים לשמור את הכתובת ולתת אותה לעוד אנשים, לצורך ההורדה. המערכת מאפשרת לכל משתמש למחוק את הקובץ מהסרבר. קחו בחשבון שאם לא תמחקו את הקובץ מהסרבר (כמו שהזכרתי יש אפשרות כזאת לכל משתמש כולל לכם) תוך 7 ימים, אם המערכת מעוניינת בו הם יכולים לפרסם את הקובץ. אני בטוח שזה לא יהיה כל כך חשוב לכם, אלא אם כן זה "מסמך סודי" או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ? אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני שמח לבשר ששוחררה גירסה 1.1.5 של תוכנת הדואר האלקטרונית החינמית בעברית הגירסה החדשה כוללת: ^ מיון דו כיווני של רשימת המכתבים במסך הראשי + אפשרות לפתוח מכתב HTML בחלון מלא + אפשרות לכיבוי התוכנה באופן אוטומטי, לאחר סיום שליחת המכתבים ^ אפשרות להקטין את התוכנה כאשר מפעילים את תכונת ה SMS/ICQ * טיפול טוב יותר במכתבים שמצורפים כנספחים * הדפסת מכתבים שמורים העלתה הודעת שגיאה * בקבלת מכתב, הכתובית על מד ההתקדמות לא הראתה ערך נכון + העברת מכתבים בין שרתי דואר ^ מחיקת מכתבים נעשית בפרוסס נפרד ^ בדיקת שרתי דואר נעשית בפרוסס נפרד אשמח לשמוע רעיונות נוספים לתוכנה או על בעיות שנתקלתם בהם על מנת שאוכל לשפר את התוכנה זיכרו שהיא חינמית קלילה ואינה דורשת התקנה emailaya.2ya.c…
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום הבעיה החלה מזמן ובגלל שלא הצלחתי לפתור אותה עברתי לפיירפוקס ושם אין לי בעיות. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת שאני רוצה לעשות בה שימוש וה- help שלה מבוסס על אינרנט אקספלורר ולכן אני תקוע עם הבעיה הזאת. בחיפוש בגוגל המליצו הרבה פעמים לבטל את ההתרעה על שגיאות script ולכן עשיתי זאת ע"פ ההדרכה שלהם ב אפשרויות אינרנט>מתקדם של הדפדפן אקספלורר. אבל זה לא עוזר. יש גם אפשרות שמדובר ב malwares ולכן הרצתי כבר כמה סוגיים של תוכנות שמצאו לא מעט זבל במחשב וניקו אותו אבל הבעיה של IE8 עדיין קיימת. לפחות הרווחתי מחשב שרץ מהר יותר במיחד הגלישה שחבל על הזמן אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. רק רציתי לציין שאני לדוגמא לא יכול להיכנס לאימייל שלי בוואלה ב IE8 ויש כל הזמן…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים רציתי לעשות קצת סדר במחשב אז מחקתי כל מיני דברים שלא הכרתי וחשבתי שהם לא חיוניים. ביחד עם כל הדברים מחקתי גם דבר שנקרא Microsoft .NET Framework ההתקנה לא הוסרה במלואה וכל פעם שאני מנסה למחוק את זה שוב זה מראה לי את ההודעה על דוח שגיאות. בעקבות המחיקה, מלא תוכנות שיש לי לא עובדות כעת וגם מראות לי את ההודעה של דוח השגיאות. כשאני מנסה להתקין שוב את הFramework מהאתר של Microsoft זה לא נותן לי להשלים את ההתקנה במלואה ומראה של שגיאה במהלך ההתקנה גם עם דוח השגיאות. מה אני יכול לעשות עכשיו ואיך אני יכול להתקין שוב את Framework בשביל שכל התוכנות שעבדו לי יחזרו לעבוד?? תודה רבה לאלה שיעזרו...
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צריך תוכנה לתיקון/שיחזור הרג'יסטרי.. תודה לכל העוזר!
-
יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני בא להתקין דירקטאיקס 9 C פתאום הוא אורמ לי הוא כבר קיים... אבל אני נכנס להתחל הפעלה וכותב שם DXDIAG וזה מראה לי שמותקן שם 9B ואני רוצה את C המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא WINDOWS XP SERVICE PACK 2 .. עכשיו השאלה שלי כזאת ... איך נאי יכול למחוק את הישן ולהתקין את החדש? או סתם להתקין את החדש על הישן
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני גולש אז קופצים לי פרסומות וחלונות קופצים וכל שבוע שבועיים הוא מוחק את ההיסטורים של האתרים שהתחברתי אליהם כמו FACEBOOK, GMAIL, או פורומים שהתחברתי אליהם למורות שהו מוגד בהגדרות שלא לעשות את זה וזה קורה רק בפיירפוקס!! מה לעשות אני כבר מיואש!?!?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צהריים טובים....חדש פה ))).... עכשיו לשאלה: עד עכשיו המסן פעל לי יופי, אבל כאשר התבקשתי מהתוכנה עצמה לעדכן לגירסה חדשה יותר, המסן לא עבד יותר, כאשר ניסיתי לעדכן המחשב העלה את הבעייה שחסר לי קובץ cabinet.dll ולכן אין לי אפשרות לעדכן, וניסיתי גם להוריד מהאתר הבית את המסנג'ר וגם אין לא נותן לי להתקין פשוט אותה שגיאה! תמונת השגיאה:
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זו תקלה שנמשכת דיי הרבה זמן כך שאין לי מושג אם משהו שהתקנתי לאחרונה גרם לזה אבל בכל זאת, ברוב הסרטונים שאני מנסה לנגן ב-YouTube אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:"we're sorry, this video is no longer available" הבעיה נפתרת אם אני מחליף לאקספלורר אבל אני שונא לעבוד איתו ובלי קשר זה לא פותר את הבעיה. יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-