תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מוד חדש של אימיול שיחליף את מה שיש לי עכשיו(TLN). מישהו מכיר חיה כזאת? לא אכפת לי להעלות במהירות גבוהה- יש לי עד 64 ק"ב העלאה. או שעדיף בכלל את האימיול הרשמי והמוכר ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שפעם הייתה אופציה של לשמור דפים במחשב ככה שאני יכול לראות אותם גם כשאני לא מחובר לרשת... אני יכול פחות לשמור את הדף אבל פעם הייתה אופיצה של לשמור את הדפים במצב של כמה לינקים בתוך הדף... כלומר עד 3 לינקים לעומק... אני לא מוצא את האופציה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריברים החדשים זה כותב לי את ההודעה הזאת. זה מתקין את הccc אבל לא את הdisplay driver, כל מה שחיפשתי עד עכשיו בגוגל לא עבד ואני כבר מיואש.. מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הורדתי סרט שהוא ב BIN, CUE פתחתי אותו עם deamon tools והוא עובד כמו סרט די-וי-די. הוא עובד כל המסך ואני רוצה לשים עליו את הכתוביות לתמיד... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי יש לי MSI WIND, הוא בא עם 3 מחיצות. הראשונה היא ההתקנה של מערכת ההפעלה (אין לי CD במחשב).. לא נוגעים בה וגם לא ממש רואים אותה. השניה זה סתם כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה. השלישית כונן D שהוא סתם כונן.. 106GB. אותו אני רוצה לפצל ל2 כוניים, אחד של 90 ואחד של 16 (אני רוצה להתקין לינוקס אבל להשאר עם וינדוס). הבעיה היא שכונן D מלא ב50GB של מידע שאין לי ממש איפה לגבות. יש לי DOK של 8GB ומחשב נייד עם בקושי 5GB פנוי.. יש תוכנה או כלי שמאפשר לפצל את המחיצה של D לשתי מחיצות בלי לאבד את כל המידע? תודה ויום טוב, איתי
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש בירשותי דיסק התקנה של XP מקורי, אני רוצה לגבות אותו באיזו אופן אני צורב אותו?
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזו תוכנה מומלץ להוריד קובץ נגיד שפורסם ברפידשר והוא מחולק לעשרות קבצים.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב למי שלא מכיר מה זה dds הלינק הבא יעזור http://en.wikipedia.org/wiki/DirectDraw_Surface אוקי אז מה שאני רוצה לעשות זה לערוך את זה דרך פוטושופ\3DMAX או GIMP. יש לי WIN7 64 ביט. ניסיתי להוריד את זה... 1. http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html בשביל הפוטושופ אבל לא רואה את זה עובד והוא לא פותח 2. http://www.gimp.org/downloads/ ניסיתי גם את זה כולל הפלאגין גם לא עובד 3. ב3DMAX הוא פותח לי ת'קבצים אבל אני לא יכול לשמור אותו בסיומת dds אגב הרחבה קטנה dds משמש לערוך למשל סקינים של משחקים דמויות וכו... אני אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום הבעיה החלה מזמן ובגלל שלא הצלחתי לפתור אותה עברתי לפיירפוקס ושם אין לי בעיות. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת שאני רוצה לעשות בה שימוש וה- help שלה מבוסס על אינרנט אקספלורר ולכן אני תקוע עם הבעיה הזאת. בחיפוש בגוגל המליצו הרבה פעמים לבטל את ההתרעה על שגיאות script ולכן עשיתי זאת ע"פ ההדרכה שלהם ב אפשרויות אינרנט>מתקדם של הדפדפן אקספלורר. אבל זה לא עוזר. יש גם אפשרות שמדובר ב malwares ולכן הרצתי כבר כמה סוגיים של תוכנות שמצאו לא מעט זבל במחשב וניקו אותו אבל הבעיה של IE8 עדיין קיימת. לפחות הרווחתי מחשב שרץ מהר יותר במיחד הגלישה שחבל על הזמן אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. רק רציתי לציין שאני לדוגמא לא יכול להיכנס לאימייל שלי בוואלה ב IE8 ויש כל הזמן…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה לאחרונה.ברגע שאני מנסה להדפיס מסמך בוורד(אופיס אקס פי)ולא משנה כמה שורות,המדפסת מדפיסה לי שורה לכל דף.כלומר,אם למשל רשמתי 4 שורות,היא תדפיס לי 4 דפים שבכל דף יהיה שורה ולא את כל השורות בדף אחד.כל מה שניסיתי לעשות ולשנות לא פתר מאומה.כולל התקנה מחדש של הוורד.אני אודה מאוד אם למישהו יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת.תודה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
הרישיון המקורי שהיה לי של ACDSEE פג תוקף, וכעת אני מחפש תוכנה חדשה שתעזור לי בדברים די פושטיים - CROP ו RESIZE. לא יותר מזה. חשוב, שתעלה מהר. יש לכם המלצות? בבקשה לא IFRANVIEW.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עלמנת לגבות קבצים חשובים אני מחפש תוכנה שתעבוד על Windows 8 שתוכל לסנכרן בין תיקיות מקומיות על המחשב. אני רוצה פשוט להגדיר תיקיות מסויימות ותיקית יעד ושהכל התוכן יועתק לתיקית היעד וככה כל כמה זמן אני יעשה גיבוי או אוטומטי או ידני. מישהו מכיר תוכנה מומלצת חינמית ?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-