עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tiestoboy,

הי, הורדתי דיסק שכתוב במילים קוראניות כנראה כי הדיסק משם...לכן לאחר שאני עושה EXTRACT בWINZIP קופץ לי הודעת שגיאה שאומרת כך: eror:the filename is incorrect ,הסיומת של שם השיר הוא כך ???????.mp3. כלומר כנראה אין תמיכה בשפה הקוריאנית מה עושים?... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kyyle,

איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yvkr,

התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by braveheart24,

היי ח'ברה חייב דחוף לדעת מאיפה להשיג את הדרייבר !!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by smack,

היי לכולם בזמן האחרון כל פעם שאני מתחבר לסרוור לאימיול -זה רושם low id, מה שגורם לאימיול לזוז לאט מאד, אם בכלל. ניסית לבדוק את הבעייה באתר הרשמי של החברה ורשום שם שכנראה הבעייה נובעת מהראוטר(שאין לי) או שה fire wall חוסם את הפורטים . כיביתי את הfire wall ,מה שלא עזר, עשיתי גם uninstall לתוכנה והתקנתי אותה ,וגם גרסאות שונות של התוכנה ,ועדיין זה רושם low id, ואימיול לא זז אם מישהו מכיר את הבעייה וידוע איך לפתור אותה אני אשמח מאד תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gshhar,

האם יש יתרון לאחד מהשיטות? מה מומלץ יותר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי. אני מחפש תוכנה הכי מהירה שיש לאיחוד קטעי וידאו ,אם מישהו יוכל לתת לי קישור או שם לפחות אני אשמח מאוד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Nosh,

יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by edoson,

נא לציין יתרונות\חסרונות של כל תוכנה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, לפני מספר ימים, תוכנת הנורטון ה"אהובה" עלי הודיעה לי שיש לי וירוס בכונן C: בקובץ בשם EXPLORER.EXE. עכשיו, הנורטון אומר לי שאי אפשר למחוק את הקובץ בגלל שהכניסה לא אושרה. הוירוס הוא W32.SPYBOT.WORM. בכל דרך שהיא לא הצלחתי למחוק את הקובץ, גם עם תוכנת של ACE UTIL שטוענת שהיא יכולה למחוק קבצים לצמיתות אבל גם התוכנה מחזירה פלט שאין גישה לקובץ... ניסיתי את האתר של סימנטק, אתרים שסורקים אוןליין וכלום! :'( מישהו יודע מה לעשות בנוגע לזה?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה להכין מצגת הכוללת סירטונים ותמונות משפחתיות. בעבר עשיתי זאת בפאוור פוינט וגם בתוכנת עריכת וידאו. איזה תוכנות מומלצות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by david86,

אני צריך שתהיה תוחנה רדיו שאני ישדר באנטרנת שירים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zip master,

יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tzahi16,

שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by jackhammer,

מישהו מכיר מדריך לאנטי ורוס NOD32? הסברים על הפונקציות הבסיסיות... רצוי שיהיה בעברית או באנגלית קלילה לא שאני לא מבין אנגלית טוב פשוט פעם ראיתי את הממשק של התכנה הזאת והוא כל כך לא נוח שאם המדריך ישתמש באנגלית קצת מסובכת אני יסתבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש למישו לינק למשהו בסגנון? ראיתי תכנות שמייבאות שירים לתוך המשחק עצמו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amirn,

השתמשתי ב FILEZILLA אבל לאחרונה שמתי לב שהיא מחזיקה את הסיסמאות בקובץ טקטס ללא הצפנה. האם יש תוכנת FTP אחרת מומלצת (חינם או בתשלום) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים