תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה די פשוטה לדעתי אבל אני לא מוצא לה פיתרון אני מקווה שפה ידעו לעזור לי ניסיתי להפעיל סרטים מקורים על המחשב ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן לגבי בעית תצוגה ניסתי לשנות את ההגדרות תצוגה אבל זה לא הצליח זאת השגיאה: (למטה) מה עושים?! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר לרשת קדמילה(Kad) עוד מאתמול מישהו יודע מה קורה פה נסיתי כבר כמה גרסאות וגם הגירסה המקורית ולא מתחבר וגם בחיפוש גלובלי בשרת נותן מיליון תוצאות אבל לא מוריד כלום ואני חושב שכל התוצאות סתם מזוייפות מישהו מכיר גם תבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אני יכול להחזיר קובץ JPG למצב המקורי כלומר ללא עריכה כלשהי איך שזה יצא מהמצלמה? אני אסביר, אני מצלם הרבה תמונות עם הפלאפון ואת כולן ערכתי בפוטושופ ואח"כ העברתי לפלאפון את התמונות הערוכות, עכשיו, אני רוצה שיהיו לי התמונות ללא עריכה (לא גיביתי, חבל) ושמתי לב שלפעמים כשאני מדפדף בתמונות בפלאפון אז בשניה הראשונה שאני רואה תמונה, אני רואה אותה ללא עריכה ואז עם. קורה לי מצב דומה גם כשאני מעיין בתמונות במחשב - לפעמים ה-Thumbnail מראה את התמונה ללא עריכה ואז כשאני פותח את התמונה רואים אותה לשניה ללא עריכה ואז מיד מתווספת העריכה. אז, יש מצב שאני יכול להחזיר את התמונה למצב הראשוני ללא כל עריכה? כי אני רואה שזה איכשהו "זוכר" את המצב המקורי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש.. עם כרטיס 9800GT. מסך LCD 19 אינץ' של סאמסונג. התקנתי Call of Duty - World at War ו- Assassin's Creed ובשני המשחקים אני רואה את המשחק על חצי מסך עם שוליים שחורים למעלה ולמטה. איך אני יכול לסדר שאני אראה על מסך מלא? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים אז ככה. היום ישבתי וחשבתי על זה שיש לי בלוטוט במחשב ויש לי מקלט ובטוח גם משדר IR. עכשיו עשיתי גוגל וניסיתי ממש הרבה לחפש אם אפשר להשתמש בהתקן הבלוטוט במחשב שלי בתור דיבורית בלוטוט- מבחינה רעיונית, מה כבר צריך, מיקרופון? (יש לי מובנה בלפטופ) ורמקול ? (יש לי מובנה בלפטופ גם כן...) בקיצור מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה??? דבר שני, התקלקל לי השלט למערכת סטריאו, שעובד על IR, ויש לי משדר IR במחשב, אז אולי יש גם איזשהי תוכנה שיודעת ליצור במחשב שלט רחוק שישדר למערכת?????? יש לי HP TX2510US. תודה!!!! יאללה תעשו חיל!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אייקונים ולשים אותם במועדפים לפי כל אתר עם האייקון שלו כי לא לכל האתרים יש וכאלו שיש להם הם נעלמים לאחר כמה זמן. 1 איך אני יוצר ? 2 באיזה גודל ליצור אותם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים החלה בעיה אצלי במחשב. השמע במחשב פשושט הפסיק לפעול, אי אפשר לשמוע שום דבר, לדוגמא: כשאני מתחיל להריץ משחק עולה לי השגיאה הראשונה (מצורפת בסוף ההודעה). כשאני מתחיל להשמיע שיר בווינאמפ עולה לי השגיאה השנייה (מצ"ב). ניסיתי להתחיל מחדש את הדרייבר של הסאונד והוא לא מצליח לסיים את ההתקנה בהצלחה, הוא רושם שהיא נכשלה. אשמח לעזרה כלשהי, כרגע איני שומע דבר. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
זאת אומרת האם הוא כולל בתוכו אנטי ריגול? ואם לא איזה אנטי ריגול הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המסך סמסונג syncmaster 953bw ודרך אגב יש לי gforce 4
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לחברים של המשפחה יש לוח אם מחברת ASUS והדגם הוא P5RC-LA זהו הדגם, לאחר חיפושים כבדים באינטרנט ובאתר של החברה, אין זכר אפילו קטן ללוח, כמו כן, יש רק זכר באתר של HP לגבי המפרט הטכני של הלוח אם. אשמח מאוד באם מישהו מכיר, או שיש לו או התעסק עם לוח מדגם זה, היכן ניתן להוציא דרייבירם בשבילו. *** כמו כן, שאלה קטנה, מהו האימייל שאני יכול לפנות לחברת אסוס? מצאתי איך אבל על מנת לפנו תבאימייל צריך לבחור דגם לוח אם דגמים של זכרונות, זאת אומרת למלות שאלון על החומרה שיש במחשב ואז לכתבו מה הבעיה, כי זה חובה, הקטע הוא, שאין שם את הלוח אם הספציפי לכן מה הטעם לבחור דגם אחר ואז לכתוב שהבעהי בלוח אחר? או שיש להם אימייל חופשי שבו יתן לכתוב מהי הבעיה? אשמח ואודה לכם מאוד על העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי! בכל פעם שאני מעדכן את הדרייברים שלי בכרטיס מסך אז במהלך ההתקנה המסך שלי פתאום נהיה שחור,והוא לא חוזר לעצמו ומה שאני יכול רק לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב דרך הכפתור במחשב.... זה אמור להיות ככה?, אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש המחשב מראה כאילו הדרייבר עודכן בהצלחה,אבל התוכנה שבאה עם הדרייבר לא פועלת משום מה.. (Catalyst Control Center) תודה לעוזרים.... ^__^
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו ff3. לאחר הגלישה,סימנתי לדפדפן שימחק את הכל: קוקיס,קבצים זמניים,הסטורית גלישה וכו' כמפורט בתמונה המצורפת. אחרי זה אני סוגר את הדפדפן,פותח מחדש,ואכן הכל נמחק,למעט הכתובות שהוקלדו בשורת הכתובת! עם ff2 לא היתה לי בעיה כזאת... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ICQ 6 , ויש לי חלונות XP home editon ועכשיו ICQ 6 עושה לנו בעיות שמתחברים אחרי כמה שניות זורק הודעה שגיאה מיקרוסופט וליבחור "אל תישלח" או תישלח" ...בחרתי "אל תישלח". ופתאום ניסגר מיד ICQ 6.תמיד זה קורה לי תופעה הזאת תקלה חוזרת. הורדתי מאינטרנט ICQ 6 החדש. אני נסיתי להסיר אותו והפעלתי מחשב מחדש. ואח"כ היתקנתי ICQ 6 שוב מחדש. ועדיין אותו דבר הודעה שגיאה של מיקרוסופט...אותו תקלה ב- ICQ 6. מה יכולה להיות בעיה ICQ 6?...אני אובד עצות וחוסר ייאוש. אין לי פיתרון לתקלה הזאת...מה עושים? מיכאל אגב: היה לנו ICQ 5.1 בהתחלה היה בסדר אחרי כמה ימים שוב תקלה ICQ וניסגר. אני לא רוצה להישתמש ב- ICQ 5.1 אני מעדיף גירסה גירסה 6 חדש.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלפתי מזמן לווינאמפ 5 ושמתי לב שיש שינוי בצורת הסאונד היוצאת מהתוכנה, לדעתי אפילו יתרון לגרסה 3. מה אתם אומרים? ולא נגן אחר השונה מ WINAMP. תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-