עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by [NOS],

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר לגבי התהליך הזה... מישהו פה יודע מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by friedman3010,

אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by damiana,

שלום... אני מנסה להסיר גירסה של אופיס professional 2007 דרך מרכז הבקרה ומופיעה לי השגיאה הבאה:"לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום"... מישהו מכיר כלי תוכנה מתאימים לטיפול בבעיה זו? אני יודע שיש תוכנות להסרת דרייברים ,האם זה יכול לעזור לי? מה מומלץ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. פשוט אני רוצה לפתוח קובץ ISO של משחק וזה רושם לי: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. UNABLE TO ACCESS IMAGE FILE" זה לאחר ניסיון בדימון טולס. אני רוצה לדעת באמת אם הקובץ פגום או שמא אפשר בתוכנה אחרת לנסות ולפתוח אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. ^ של הלוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,מעבד וכו', תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. ניסיתי להיכנס לצאט של תפוז וקיבלתי את ההודעה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=57397534.jpg לחצתי על סימון "מה עליי לעשות?" וקיבלתי את המלל הבא:[ הכרת מניעת ביצוע נתונים מניעת ביצוע נתונים (DEP) מסייעת למנוע נזקי וירוסים ואיומי אבטחה אחרים המתקיפים את המערכת על-ידי הפעלה (ביצוע) של קוד שכוונתו לפגוע ממיקומים בזיכרון שבהם רק Windows ותוכניות אחרות צריכים להשתמש. איום מסוג זה גורם לנזק על-ידי השתלטות על מיקום אחד או יותר בזיכרון שבו משתמשת תוכנית. לאחר מכן איום זה מתפשט ופוגע בתוכניות ובקבצים אחרים ואפילו באנשי הקשר של הדואר האלקטרוני שלך. בניגוד לחומת אש או לתוכנית אנטי-וירוס, מניעת ביצוע נתונים אינה מסייעת למנוע התקנת תוכניות מזיקות במחשב שלך. במקום זאת, היא מפקחת ע…

• 4 תגובות
    • 10.7k צפיות
  11. יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעיקרון אני מקליט הרצאות בטייפ מנהלים usb כזה...אבל כשאני משמיע את הקובץ,יש רעשי רקע חזקים יחסית. אני מחפש תוכנה שתבטל לי את רעשי הרקע ותבליט את קולו של המרצה....האם יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. Started by ruff stuff,

האם הסרות ו או התקנות של תוכנה גורמת נזק למחשב?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל לחבר קבצי SOUND, באיזה נקודה שאני אבחר. לא איכפת אם התוכנה כבדה או משהו כזה, רק חשוב שתהייה נוחה לשימוש וכמו WINAMP לדוגמא, כל האופציות השימושיות מול העיינים תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Miros,

האם שווה להוריד את זה? האם יהיה אפשר להוריד לזה דרייברים לכרטיס קול ומסך. ולשחק משחקים והכל כמו XP רגיל. תודה רבה, מירוז.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by t d,

שלום! יש לי בעיה רצינית, לפני כמה ימים במחשב של אבא שלי מהעבודה (יש עליו ים חומר חשוב!!) התחיל המחשב לקפוא כל פעם מחדש והיה צריך לעשות ריסט כל 5 דקות, אבא שלי התקין את ווינדוס (2000) מחדש על ההתקנה הקודמת ולאחר ההתקנה תכנת האנטי וירוס קספרסקי גילתה שני וירוסים באת סריקה... הראשון C:\WINNT\SYSTEM32\SVGHOSTS.EXE בתיאור הקספרסקי כתב שהוא backdoor.win32.rbot.as\adf. השני שהתגלה הוא C:\WINNT\SYSTEM32\IEXPLORE9.EXE ואותו הקספרסקי תיאר כbackdoor.win32.rbot.gen, האנטי וירוס המליץ למחוק את שני הקבצים וכך נעשה עכשיו אני רואה שכשאני נכנס לתקיית program files הוא לא מציג שום תקייה או קובץ אבל בstatus bar כתוב 57 objects... מה אני יכול לעשות?? נ.ב לא נראה לי שזה קשור אבל כשהמחשב עולה …

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by sebi,

טוב אני דיי חדש כאן כמו שאתם יכולים לראות לפי כמות ההודעות, בינתיים אני סתם מסתכל בפורומים מגיב פה ושם...הנה סתם חתימה שעשיתי לפני איזה שנתיים מאז לא נגעתי בפוטושופ, מצאתי אותה על המחשב אז סתם חשבתי להראות... שרפתי את התמונות קצת יותר מדי אבל חפיף...לפחות הרקע עשיתי יפה O0

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לעבור בקרוב לווינדוס 7. הבנתי שיש וירטואליזציה מובנית במערכת ההפעלה הנ"ל. רציתי לדעת האם יש דרך להעביר אימג' שאני עושה מהמחשב שלי בתצורתו הנוכחית למכונה וירטואלית בווינדוס 7 על ידי, למשל acronis true image? תודה...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by drbrain,

שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Black Knight,

היי השתמשתי כמה שנים טובות בMSN Messenger והיה לי חשבון שם. עם הזמן עברתי לWindows Live Messenger והשתמשתי בו מספר חודשים (התחברתי פעם בכמה שבועות), עכשיו בימים האחרונים כשאני מנסה להתחבר הוא רושם לי שהWindows Live ID לא קיים ובגלל שזו כתובת אימייל ישנה שאני לא משתמש בה אין לי מושג איך לשחזר את החשבון או למה זה קורה. למישהו יש מושג? עדכון: ניסיתי להכנס עכשיו דרך windows messenger הישן והוא כותב לי שהחשבון פשוט לא קיים. איך זה שהוא נמחק?! זה לא שלא השתמשתי בו שנים. יש אפשרות לשחזר חשבון או שמאות אנשי קשר הלכו לאיבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. האם קיימת תוכנה שתדליק תמחשב בשעה מסוימת ותפתח תוכנה בשעה מסוימת ? בעקרון אני רוצה להפוך תמחשב לשעון מעורר עם המערכת רמקולים שיש לי פה לשים על פוול ווליום ושבשבע בבוקר המחשב ידליק יפעיל איזה טראנס על פוול ווליום ואני יתוערר תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by uvs84,

שלום לכולם שמתי לב שבשורת המשימות שלי פתאום מופיע תהליך בשם GUI.EXE שתופס שלושים אחוז בניצולת מעבד (עולה ויורד בין שלושים לאפס) שמתי לב אליו לאחר התקנת GTA החדש במחשב האם הוא איום כלשהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  23. אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מאינטרנט אקספלורר לדפדפן של פייר פוקס... איך אני עושה את זה? כבר ניסיתי להעתיק את התוכן של התיקייה מהמחשב למנהל מועדפים בפייר פוקס אבל זה נתן כמו קישורים לתיקייה במחשב ולא עזר... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Morphine,

המחשב שלי עבר פירמוט ועכשיו אני צריך להתקין את הכל מחדש. התקנתי דפדפן של פיירפוקס וכשאני רוצה למחוק אתרים מהרשימה, הם חוזרים לי כשאני עובר לאתר אחר. מה עושים כדי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.