תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי היום להעביר את כל המחברות של הלימודים לאופיס. משהו מאוד מוזר קורה לי, אני בוחר כתב\צבע\גופן וכל מה שצריך , כותב את השורה וברגע שאני לוחץ אנטר זה חוזר לשחור הקטן והמגעיל הזה שהיה בהתחלה לפני השינוי. מה שקורה שכל פעם שאני לוחץ אנטר אני צריך להגדיר את סוג הכתב מחדש. למישהו יש רעין כלשהו? אני בטוח שזאת סתם הגדרה דבילית איפשהו שם.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב, שלום חברים. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שקשה לי להבין את מקורה, ובטח את פתרונה. אני מחובר לרשת, ומתחבר רק לאתר אחד או שנים, לא יותר מזה.. למשל לאתר של GOOGLE אני לא נכנס, או מורפיקס וכו'... אבל כן לכאן, לוואלה.... בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם ספקית האינטרנט אבל זה קורה סתם ככה, בלי שוום קשר לשעה, כך שזה לא קשור לעומס.. אולי לראוטר? אבל הוא עובד כמו שצריך כ המחשב השני עובד פיקס, בלי בעיות... חשבתי אולי טרויאני, אבל לא הצלחתי לגלות משהו עם TROJAN REMOVER או MALWAREBYTES... קיצר אין לי מושג..תתחילו לזרוק רעיונות.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ערב טוב! עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר.. זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש.. מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה? נ.ב במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר! ותודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. יש לי מלא דיסקים מקוריים של משחקים שקניתי ...אני לא רוצה כל הזמן לשים את הדיסקים כדי לשחק במחשקים האלה. האם יש תוכנה שיכולה להפעיל לי את המשחקים האלה ללא הדיסק ? מדובר על דיסקים מקוריים אני לא יודע אם זה משנה .... תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP עם Windows 7 64bit כבר לפני כמה חודשים המחשב התחיל להיות איטי בקטע מפחיד ונתקע לפעמים גם בניגון מוזיקה וסדרות. הרצתי בדיקת וירוסים עם AVG וAD Aware ולבסוף החלטתי לפרמט את המחשב... לאחר הפירמוט המחשב עבד בצורה סבירה במשך מספר ימים ולאחר מכן חזר להיתקע בניגון מוזיקה וסדרות. שברתי את הראש בניסיון למצוא את הבעיה ולבסוף פירמטתי עוד פעם, ושוב אותו סיפור, הרצתי סריקות של AVG וADWARE במצב בטוח הסריקות מצאו מספר דברים ומחקו אותם, למרות זאת הבעיה לא נפתרת ואף מחמירה, כרגע המצב הוא שמיד לאחר הכניסה לוינדוס והופעת האייקונים המחשב נתקע לגמרי ולא ניתן לעשות דבר. בקיצור אני חוזר למקורות, לHWZONE, בתקווה שתוכלו לעלות על הבעיה או לתת לי הדרכה. מצרף HIJACKTHIS LOG …
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
תוכנה שתוכל לחבר את קטעי וידאו שלי, להוסיף מוזיקת רקע , ולהוסיף אפקטים, עדיף אפקטים משל התוכנה!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי כמה ימים שחברים שלי שואלים אותי למה אני מקלל אותם בלי שום סיבה נוכחתי לגלות שפרצו לי שינו לי את הסיסמה של האי מייל(של hot mail) ושינו לי את הסיסמה של המסנג'ר! איך אני יכול להשיב לעצמי את החשבון? תודה רבה לכל המשיבים :-[ עריכה חבר שלי שינה לי את הסיסמה ולפי מה שהוא אומר אפשר לאפס סיסמה לכל אחד שעדיין לא איפס סיסמה פעם אחת ולא שם כתובת אי מייל חלופית
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם.. איך אני הופך תמונה מגודל מסויים לגודל מסויים? לדוגמא אם יש לי תמונה 800X800 ואני רוצה להפוך אותה ל-100X100? שכחתי איך עושים......
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין icq 5, ההתקנה נתקעת בסוף ממש ואני מקבל את ההודעה: windows cannot access the specified device path or file. you may not have the appropriate permissisions access the item. מה עושים? יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, כשאני מפעיל וידאו ב-youtube הוידאו עובד אבל לא שומעים כלום. כל קובץ קול/וידאו אחר במחשב עובד טוב מאוד ויש קול. בהתחלה ב-youtube נדרש להתקין flash - עשיתי את זה, ועובדה שהוידאו פלאש עובד אבל הקול לא. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
פתאום קפץ לי חלום עם הודעה שמישהו אחר משתמש לי במספר.... ומאז התוכנה לא נותנת לי להכנס לUIN שלי :'( מה עושים? ולשחזר הוא לא נותן לי.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-