עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני משתמש ב-AutoGK כדי להמיר סרטוני DVD ל-AVI וב-Riva כדי להמיר את סרטוני ה-AVI שמתקבלים ל-FLV. את סרטוני ה-FLV אני מעלה לרשת. יש לי הרגשה שאם אבין את הנושא כמו שצריך אוכל להשתמש באופציות של התוכנות בצורה נכונה יותר וכך אקבל תוצאות טובות יותר ממה שאני מקבל כרגע - גם מבחינת איכות וגם מבחינת גודל קובץ. יש למישהו קישור למדריך כלשהו בנושא ? (חיפשתי ולא מצאתי) או שאולי מישהו שמבין רוצה לתת קצת טיפים ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sos,

שלום! אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי פתרון. קיצור הבעיה שלי היא שאני מצליח לראות סרטונים מיו טיוב אבל מאתרים כמו ynet ו-nana אני לוחץ פליי ואז לא קורה כלום. התקנתי דרייברים של כרטיס מסך וקודדים מחדש ולא עזר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי מה השלבים - ואיזה תוכנוצת אני צריך כדי ליצרוב DVD ? הבנתי שקודם אני צריך תוכנת RIP טובה = שתעתיק את ה DVD למחשב ואח"כ תוכנה שתיצרוב לי - בהתאמה לגודל 4.7G אפשר בבקשה לקבל הסבר + התוכנה המתאימה לכל שלב? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ריקי123,

הי אני צריכה עזרה דחופה בבקשה אני מנסה לראות סרט דרך האתר של האוניברסיטה הפתוחה (הסרט נפתח במדיה פלייר) הסרט עולה אבל אני לא שומעת קול מה עושים? יש לי XP, מדיה פלייר 11 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by alexg1,

בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

*למנהלים לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם אז במידת הצורך אנא תעבירו* היי, יש לי בעיה קלה , כאשר אני מנסה להפעיל אצלי סרט במחשב , יש בעיה או שישנו קול והסרט עצמו לא זז (התמונה לא משתנה) פעם זה עבד אבל בזמן האחרון זה לא עובד, או שיש תמונה והקול לא מתאים, יעני יש איחור של כמה שניות בקול לאחר התמונה. תודה מראש, יאן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DJO,

אהלן, לחבר שלי יש לאפטופ ישן 486, אני יודע שאפשר להתקין WIN3.1 ואולי אפילו 95 אבל אנחנו היינו מעדיפים להשתמש ב NC. אין לי את זה ואני לא מצליח למצוא, האם יש את זה למישהו והוא מוכן לשלוח ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by zigdon24,

בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by littleworm,

שלום אתמול התקנתי Windows XP 64 Bit Edition והיום שהתכוונתי להתקין את האנטי-וירוס שלי הוא אמר שאין לו תמיכה ב-64 ביט. בבקשה תמליצו לי על אנטי-וירוס טוב שתומך 64 ביט (אם קיים) ואיפה אני יכול לקנות אותו. אם לא קיים, מה אני יכול לעשות כדי לשמור על מחשב מאובטח (בלי להחליף מערכת הפעלה). תודה

12. Started by saarxee,

יש לי כרגע גוגל כרום, במידה ואתקין גם פיירפוקס- יכול להיווצר התנגשות בין 2 הדפדפנים ולגרום לבעיות במערכת? והאם הפיירפוקס צורך פחות זיכרון משמעותית מהכרום? איזה דפדפן תעדיפו ולמה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by musari,

אני צריך דחוף חבילת מקודדים טובים תודה לעוזרים רצוי של LIONETWORK?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ralf7253,

נתחיל מזה שאני כמעט בטוח שזה בעיית תוכנה כי ניסיתי להחליף את העכבר הנוכחי(עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט) לעכבר אופטי פשוט של לוגיטק, אבל העכבר החדש פשוט לא עובד, ווינדוס מנסה להתקין לו דרייברים מהאינטרנט ומסיים בהודעת שגיאה. הבעיה מתחילה מזה שהעכבר(של מיקרוסופט) כל הזמן מתנתק ומתחבר שוב או פשוט לא מגיב, ניסיתי להחליף בין החיבורים הקדמיים או האחוריים(מתחבר דרך USB) וזה לא עזר,ניסיתי להחליף עכבר (כמו שרשמתי מקודם) וזה לא עבד. זקוק לעצות! יש רעיונות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם וחג חנוכה שמח! לא מכבר רכשתי בארה"ב iPOD Touch 16GB 2G , מכר שלי בארץ סיפר לי שיש הגבלות למיספר המחשבים שאפשר להתחבר לספריית הITUNES שלהם עם IPOD נתון! (הוא אמר כחמישה מחשבים כמדומני). שאלותי הן: 1. האם זה נכון? 2. האם יש דרך לעקוף את זה? 3. האם מדובר רק לתכני DRM (דהיינו, תכנים שנקנו והורדו מITUNES) 4. האם ניתן לאפס את המספר הזה? אני אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם להגיד בנושא, סיפורים אישיים, הצעות וכו' תודה מראש וחג אורים שמח לכולכם! רועי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תציעו לי ....מה הכי טוב .. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by manticore,

התקנתי Registry Mechanic 7.0 וכשאני מנסה להפעיל הוא כותב לי unicode systems currntley not supported מה אפשר לעשות?

18. Started by huber,

הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by matan333,

שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה להכין מצגת הכוללת סירטונים ותמונות משפחתיות. בעבר עשיתי זאת בפאוור פוינט וגם בתוכנת עריכת וידאו. איזה תוכנות מומלצות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אנשים שלום.. יש לי בעיה שמחרפנת אותי יום אחד בהיר אני יצאתי אם חבריי, לאחר מכן, שחזרתי הביתה גיליתי להפתעתי שמותקן לי SearchBar אז אמרתי לעצמי :" מה הבעיה? פשוט נלך ונמחוק אותו" אבל... לאאא!! הוא לא נמחק!! והוא משתלט לי על האקספלורר: 1. כל פעם שאני משנה את דף הבית, הוא משנה לי אותו בחזרה לדף הבית של הsearchbar .. 2. כל פעם שאני מסמן לדפדפן לא להראות את הSearcBar הוא שם עליי פס ואם אני סוגר ופותח מחדש הוא ימשיך להראות אותו.. אני ניסיתי להיכנס C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (שם נמצא הקובץ הסרה) ולעשות לו remove אבל הוא רושם לי שקבציי התוכנה בשימוש עכשיו לא ניתן למחוק את הSearcBar... בבקשה אני מתחנן אליכם תעזרו לי למצוא דרך למחוק את ה-SearchBar הזה!!! אהה!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ROI-COHEN,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card

25. טוב אז ככה יש לי פיירוול של זון אלרם אז עכשו אני מוריד SP2 ותהיתיי איזה פיירוול כדאי לי להפעיל תודה לכול העוזרים

דיונים חדשים בפורומים