תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מכיבוי אחרי בערך דקה מופיע לי המסך הזה(צירפתי תמונה)ואי אפשר לצאת ממנו מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יוצא מזה או משהו. בבקשה תסבירו לי טוב כי אני לא מבין במחשבים. תודה מקרב לב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סרגל ל IE שיש בו אפשרות להאזין לתחנות הרדיו בישראל ושלא יהיה בו Spyware/Malware etc.. ניסיתי את iradio והיו לי לא מעט בעיות איתו.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
http://ziza.ru/2006/08/30/kreativnye-raboty-ot-platinumfmd.html
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בדרך כלל אני לא רץ להתקין כל פלאג שיש לתוכנות P2P אבל הפעם ניסיתי וזה עובד מעל לציפיות שלי כל מה שהתוכנה עושה זה להפעיל את החיפוס מקורות נוספים באופן אוטומטי כל זמן קבוע ומשפרת את מהורות ההורדה (בדרך כלל אני מעלה בערך פי 3 ממוריד ועכשו אני מוריד כפול ממעלה ) מומלץ בחום
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל מודם, אשר נרכש לפני כשנה, ואינני יודע את היצרן/הדגם. המודם משמש אותי כרגע אך לפקסים (תחליף למכונת פקס) ולסקייפ. ברצוני להשתמש במחשב גם להקלטת שיחות טלפון , כלומר : בלחיצה על "כפתור" בתכנה המתאימה ,תתחיל הקלטה לקובץ, ובלחיצה נוספת תפסק. שאלותי : 1. האם מבחינת חומרה מספיק המודם ? (כאמור ,נטול "אבא"). 2. איזו תכנה נדרשת? האם/מהיכן ניתן להוריד?. 3. האם הצד השני מרגיש רעש כלשהו בהקלטה?.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ב-AutoGK כדי להמיר סרטוני DVD ל-AVI וב-Riva כדי להמיר את סרטוני ה-AVI שמתקבלים ל-FLV. את סרטוני ה-FLV אני מעלה לרשת. יש לי הרגשה שאם אבין את הנושא כמו שצריך אוכל להשתמש באופציות של התוכנות בצורה נכונה יותר וכך אקבל תוצאות טובות יותר ממה שאני מקבל כרגע - גם מבחינת איכות וגם מבחינת גודל קובץ. יש למישהו קישור למדריך כלשהו בנושא ? (חיפשתי ולא מצאתי) או שאולי מישהו שמבין רוצה לתת קצת טיפים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני חייב להוריד את התוכנה avance ac97 audio התוכנה יכולה ליהיות באותיות גדולות או שהיא יכולה להיקרא כך: advance ac97 audio צריך את התוכנה דחוף כל מי שיודע מאיפה אפשר להוריד שיכתוב לי תודה misha182
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
המרת פרוייקט לPDF מניבה תןצאה של ריבועים במקום אותיות לחלק מהפונטים, מה גם שבגדלים אחרים של אותם פונטים זה לא קורה. הפונטים המדוברים הם ADAMF וCOMICSMF. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מקצועית שיודעת לתרגם מישפטים - פיסקאות של אנגלית טכנית לעברית ואם אפשר גם להיפך. האם קיימת תוכנה כזו להורדה? (בתשלום כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
נמחקה לי תקייה מוד חשובה האם אפשר לשחזר אותה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש לאפטופ ישן 486, אני יודע שאפשר להתקין WIN3.1 ואולי אפילו 95 אבל אנחנו היינו מעדיפים להשתמש ב NC. אין לי את זה ואני לא מצליח למצוא, האם יש את זה למישהו והוא מוכן לשלוח ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
במקרה ראיתי אולי מישהו ירצה: 2009 Kaspersky Internet Security במבצע עם YNET להתקנה חדשה על מחשב למשך שלושה חודשים בחינם. http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/aaaaaau_ioaaaau_nooen_e/nooen_e_cedi_iaaaiue_ynet
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
MSE מוגדר להתעדכן אוטומטית לפני ביצוע סריקה בזמן אמת. כאשר הפעלתי לאחרונה סריקה, במקום ש-MSE עדכן את הגדרות הוירוסים, Windows Update הודיע על עדכונים זמינים, וכאשר נכנסתי לשם, ראיתי כי ה-Virus definition מופיע ברשימת העדכונים. ה-MSE, החל את הסריקה מיד מבלי להתעדכן כפי שהוא מוגדר (Windows Update אצלי לא מוגדר להתקין עדכונים אוטומטית). השאלה שלי, היא האם עדכונים אוטומטיים ב-MSE בכללי מתבצעים ע"י Windows Update ולא ישירות מהתוכנה? אם כן, האם יש דרך לגרום לאנטי וירוס לעדכן את עצמו אוטומטית ללא Windows Update מבלי שהוא יכפה עלי להגדיר את Windows Update להתקין עדכונים אוטומטית? תודה מראש. נ.ב. זה צאנ'ס אחרון שאני נותן ל-MSE לפני שאני חוזר ל-Avast.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני כמעט בטוח שזה בעיית תוכנה כי ניסיתי להחליף את העכבר הנוכחי(עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט) לעכבר אופטי פשוט של לוגיטק, אבל העכבר החדש פשוט לא עובד, ווינדוס מנסה להתקין לו דרייברים מהאינטרנט ומסיים בהודעת שגיאה. הבעיה מתחילה מזה שהעכבר(של מיקרוסופט) כל הזמן מתנתק ומתחבר שוב או פשוט לא מגיב, ניסיתי להחליף בין החיבורים הקדמיים או האחוריים(מתחבר דרך USB) וזה לא עזר,ניסיתי להחליף עכבר (כמו שרשמתי מקודם) וזה לא עבד. זקוק לעצות! יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מחפש כול שהוא תוכנה לטמפ' שתראה לי את הטמפ' של המעבד וכול השאר יש הוא שהוא תוכנה טובה..? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שבעזרתה אפשר לשחק משחקי Play Station 2 על גבי המחשב? (זהו לא WARZ, כי אחרי הכל הדיסקים הם מקוריים, נכון?) היתה לי פעם תוכנה לPS הראשון, לא זוכר את שמה, (יכול להיות Bleem?) פתאום בא לי חשק לשים תוכנה ושני ג'ויסטיקים במחשב....(אם זה נקרא WARZ, אני מצטער, אני מייד שולף את ארנק הקסמים שלי וקונה את הקונסולה.)
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מעונין למצוא את הKEY של מערכת ההפעלה שלי בזמן שאני מנסה להתקין אותה איך ניתן לעשות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-