עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by aaviran,

החלטתי לפרמט את המחשב. לאחר גיבוי ארוך ומייגע, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, וחיכיתי. הופיעה הודעת שגיאה: Stop c000021 Unknown Hard Error Systemroot\System32\ntdll.dll אם זה משנה, יש לי 2 כוננים קשיחים. 120GB SATA של מקסטור, עליו מותקנת מערכת ההפעלה ושאר ירקות, ואותו אני מעוניין לפרמט. 80GB SATA של ווסטרן דיגיטאל, עליו יש לי את כל הגיבוי.

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Vega,

אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.

4. Started by WarNet,

http://ie.microsoft.com/testdrive/ הופתעתי לטובה מהמהירות שבה נטענים הדפים. כל הדברים החדשים שמצויינים באתר שהבאתי עובדים הרבה יותר מהר ב- Internet Explorer 9 Platform Preview מאשר דפדפן ה-Chrome... מצפה להשקה...

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום האם אפשר להגדיל את הסמן בעזרת מקלדת? (גודל של הסמן...) תודה

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by LeM0n^,

אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב. לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולק ל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  7. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  8. לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by viper_sb,

אני עובד כרגע על ווינדוס 7 64 ביט ואני רוצה להתקין וירטואלי XP 64 ביט וברגע שאני מנסה להתקין הVPC,VMWARE WORKSTION אומר לי שהמעבד לא תומך איך זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום לאחר מעמצים רבים שהצחשב זורק אותי ממשחקים ניראה לי שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס הכל המובנה פשוט הורדתי את הדריברים שהגיעו עם הדיסק והתקנתי אותם עוד פעם (ביגלל שגיע של מסך כחול שהיתיחס לתאימות דריברים של כרטיס קול) ולהפתעתי הרבה היתה לי הודעת שלדריברים אלה אין חותמת דיגיטלית של microsoft דבר שעסוי ליפגוע בביצועי המערכת . כמו ילד טוב הלכתי לעדכן דרייברים מהעטר של asus אך..... דריברים אלו(ויש רק קובץ אחד) עם אותה בעיה של תעימות המיפרט שלי מופיע בצד לכל המעוניין לדעת פרטים על לוח אם בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by snaidis,

בכל פעם שהמחשב נדלק-אז נוד כותב לי WARNING עם ההודעה הבאה: Incorrect system date. Check the Date set on your computer ההודעה הזו מופיעה גם בכל פעם שאני רוצה לעשות סריקה במחשב(כל סריקה). ממה נובעת הבעיה הזו? ואיך ניתן לפתור אותה? דרך אגב, ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  12. אני שמח לבשר ששוחררה גירסה 1.1.5 של תוכנת הדואר האלקטרונית החינמית בעברית הגירסה החדשה כוללת: ^ מיון דו כיווני של רשימת המכתבים במסך הראשי + אפשרות לפתוח מכתב HTML בחלון מלא + אפשרות לכיבוי התוכנה באופן אוטומטי, לאחר סיום שליחת המכתבים ^ אפשרות להקטין את התוכנה כאשר מפעילים את תכונת ה SMS/ICQ * טיפול טוב יותר במכתבים שמצורפים כנספחים * הדפסת מכתבים שמורים העלתה הודעת שגיאה * בקבלת מכתב, הכתובית על מד ההתקדמות לא הראתה ערך נכון + העברת מכתבים בין שרתי דואר ^ מחיקת מכתבים נעשית בפרוסס נפרד ^ בדיקת שרתי דואר נעשית בפרוסס נפרד אשמח לשמוע רעיונות נוספים לתוכנה או על בעיות שנתקלתם בהם על מנת שאוכל לשפר את התוכנה זיכרו שהיא חינמית קלילה ואינה דורשת התקנה emailaya.2ya.c…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  13. זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  14. שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by morany,

שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לצפות במה שמלמת האינטרנט שלו ''רואה'' , דרך העבודה. כלומר להתחבר אל המצלמה מרחוק ולהשתמש בה בתור מצלמת מעקב. האם יש איזשהי תוכנה שמבצעת את הפעולה הזאת? תודה מראש לעונים ומצטער על הניסוח המוזר, אמיר.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by רומן גרוס,

הורדתי יוטרנט חשבתי שזה כמו אימיול וזה ממש מסובך . איך מורידים תוכנה שם ? שמתי לב שכל האתרים של יוטרנט זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  18. היי. אם אני מריץ מכונה אחת, הכל עובד. אם אני מתחיל לרוץ עם 2 מכונות במקביל, כל התוכנה של vmWare נתקעת. גם לאחר שאני מכבה את המכונה השניה וממשיך לעבוד עם הראשונה, ממשיך להתקע כל כמה שניות (כל פעולה שאני עושה) עד שאני סוגר ופותח מחדש את vmWare, וכך זה חוזר עד שאני מאתחל את המשחב. לאחר אתחול המחשב, אני יכול בכיף לעבוד עם מכונה אחת, עד שאני מריץ 2 מכונות במקביל ואז אותו הסיפור מתחיל שוב. 2 המכונות מריצות Windows 7 ועם הגדרות ברירת המחדל (מעבד אחד, 2 RAM וכו). מפרט המחשב שלי: i7-6820HQ @ 2.7 GHz 32 GB RAM Windows 10 Enterprise מעודכן. חשוב לציין שלא היו לי בעיות כאלה (ממש במקרים נדירים נתקע) כשהשתמשתי בגרסה vmWare WorkStati…

19. Started by asilic,

הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. Started by matan333,

שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by abyss20,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  24. בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.