עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shibby15,

אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה המאפשרת הקלטה של המתבצע ברקע בזמן עבודה שוטפת (סאונד של אתרי אינטרנט ותהליכים במחשב). תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. היי יש לי בעיה בהתקנת הדריברים של ציפסט של INTEL במחשב שלי כרטיס האם הוא מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L הורדתי את הגירסא העדכנית מהאתר של INTEL וגם המהאתר של GIGABYTE. ההתקנה נתקעת בשלב ההתקנה של Intel ICH9 family 2 port Serial ATA storage controller 2 2926 ואינה ממשיכה לרוץ. הודעה שווינדוס מצא Standrat Dual Channel PCI IDE controller קופצת ולא נעלמת. במידה ואני לוחץ על Finish אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. בדקתי את device manager ורואים שהוא לא מזהה התקן בשם SM bus controller . מצורפים תמונות של ההתקנה ושל device manager תודה על עזרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by slrr,

יש לי את התוכנה באנגלית והכל עובד יפה אפשר להוסיף עברית????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by xytkhi,

היי אני עובד עם Hiren's BootCD קרה דבר מוזר, לאחר שהתקנתי לוח אם של אסוס P5Q PRO ה Hiren's BootCD לא מבצע איתחול. בדקתי בביוס את סדר האיתחול והכל תקין. שאני מנסה לאתחל עם ה Hiren's BootCD במחשב אחר זה עובד ! האם יש בעיה מסויימת או צריך לשנות הגדרות מסויימות בביוס של האסוס ? תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  7. בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו

10. Started by YOAV28,

שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב

11. שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. מחפש תוכנה שיהיה אפשר לעשות איתה מספר בלתי מוגבל של סקרין שוט על ידיי לחיצה על hot key נגיד ושישמור הכל לתיקייה שאני יגיד לו ואם אפשר שגם יצלם סירטונים....fraps כנראה עושה את זה רק כאיזו אפליקציה פתוחה(כמו משחק)יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by elior021,

שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by oded6188,

מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by davidreznic,

איך אני מגיד שרת של HOTMAIL? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  16. למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. הדיסק עם הדרייבר הלך קפוט, ומה שהורדתי מהאתר שלהם לא עושה את העבודה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by domuzy,

(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  20. היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. הי, המחשב הנייד שלי (IBM R50e) לא מזהה את הכרטיס קול הורדתי דרייבר אודיו מהאתר של lenovo ובאמצע תהליך ההתקנה קפצה הודעת שגיאה על כך שחסר קובץ בשם cleanup.exe מישהו מכיר את הבעיה ?? אשמח מאוד לעזרה..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, מותקנת לי במחשב מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. כל פעם שאני מפעיל את האימיול או שאני מפעיל את ה utorrent הם משהום מה אחרי זמן מסויים מפסיקים להגיב. הבעיה היותר מעצבנתת היא שגם ממנהל המשימות אני לא מצליח לסגור אותם, כי למרות שאני לוחץ שם על סיים משימה , התהליך עדיין תקוע הבעיה הזו מתרחשת בעיקר עם התוכנות אימיול, utorrnt, פיירפוקס. את שלושתם אני לא מצליח גם לסגור ממנהל המשימות. נ.ב אין לי אפשרות להתקין אקס פי כי המחשב הוא נייד של HP וזה בלתי אפשרי. מודה לכם על העזרה חברים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by גיאאא,

חברים אני חייב עזרה... התמונה של המסך של המחשב שלי מתכהה אחרי כמה זמן ללא שימוש, זה נראה כאילו כל הצבעים מתחשכחים והמסך נהיה חשוך עד נקודה מסויימת... ואין שאני נוגע בעכבר זה חוזר למצב הרגיל... בנוסף זה קורה לי גם כאשר אני רואה מצגות בפוורפוינט.... חייב עזרה מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה קורה???

25. Started by tal396,

אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים