תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הורדתי למחשב סרטון, ואני לא מצליח להפעיל אותו למרות שיש לי את חבילת המקודדים K-LITE MEGA! בתוכנה VLC PLAYER, הקובץ פעל אבל לא ראו את התמונה בכלל...היה אפשר לראות את התמונה רק כפיקסלים גדולים וורודים, ירוקים בלה בלה בלה. אני ניסיתי בעזרת התוכנה GSPOT לגלות איזה קובץ זה, אבל התוכנה רשמה שהיא לא תומכת בו אז לא יכולה לגלות... עם איזה עוד תוכנות אפשר לגלות את סוג הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כל פעם שאני מסיים הורדה אני מנסה לפתוח אותה בISOBUSTER ,אני פותח את האיזו ואז הוא לא מראה לי מה יש בתוך הדיסק אלא רק כותב טראק 1... http://www.cya.co.il/up02/05/10/03/sfsf.bmp שאלה: אם הורדתי משחק שהוא 3 דיסקים(לדוגמא BF 2) אז אחרי שהוא מסיים להתקין את הדיסק הראשון הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק השני... אז איך אני עושה שאפשר שהוא ימשיך לדיסק השני במקום לצרוב את הדיסקים הנותרים...??
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קראתי פה נושא של ייבוא מועדפים, מישהו נחמד עזר לו אבל לא הצלחתי להבין אני עומד לפני פירמוט במחשב, יש לי דיי הרבה מאד מועדפים, איך אני יכול לשמור את כולם בתיקייה אחת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה נכון יש רדיו באינטרנט אז מתי שמשהו יורד משידור אז הבוט הזה עולה ומשדר שירים ברצף מי שיודע על מה אני מדבר ויכל להביא לי את הבוט הזה וקצת להסביר עליו שיביא לי אני מאודדד יודה לו
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית זיהוי MP4 שאני מחבר למחשב שלי את הנגן לצורך העתקת שירים, המחשב בכלל לא מזהה לי את הנגן למרות שאני מחבר מנתק כמה פעמים מה -USB, וכאשר אני מנסה את הנגן במחשב אחר הוא מזוהה ללא בעיה!. למה זה קורה? אולי חסר לי איזה עדכון ל XP שיש אותו במחשב ששם עובד MP4. בבקשה עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לחבר שלי אבד הדיסק של המסך עם הדרייבר של המצלמה המובנת במסך. אנא עיזרו לנו למצא אותו ברשת.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד היום מצאתי רק כאלו שתומכות בעברית הפוכה. מישהי מכיר תוכנה שתומכת בעיברית באופן מלא?
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני עובד במחשב נייח עם ויסטה. יש לי כמה תוכנות כמו למשל אופיס 2007 והאייטונס, כשאני פותח אותן הן לא תיכף עולות אלא האינסטולר נפתח לי, התכנה כאילו מתקינה את עצמה וזה קורה כל פעם מחדש. זה לא בכל התוכנות על המחשב אלא רק האופיס 2007 והאייטונס. כל השאר עולות ונפתחות חלק. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.! היום הורדתי את אייסיקיו 6 ולפני זה היה לי אייסקיו 5.1 ומזמן הורדתי את התוכנה שפותחת לך יותר מאייסיקיו אחד ושהורדתי את אייסיקו 6 אני לא יכול לפתוח יותר מאייסיקו אחד..! איך אני מסדר את זה..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי! היית לי נפילת מתח במערכת, כשהצלחתי להעלות שוב את ההרדיסק ראיתי שוידונס מזהה אותו, אבל בתור קיבצי מערכת RAW - כביכול צריך פירמוט - לפני פירמוט הייתי רוצה לשלוף את המידע שקיים אליו - אני צריך המלצה לתוכנה שתעשה את זה. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי על המחשב החדש, כשאני מכניס DVD וקורא אותו במדיה פלייר אני מקבל סיגנל משובש - הערוץ האדום של המסך משוכפל, כלומר בנוסף למסך כמו שהוא אמור להיראות אני רואה תוספת של הערוץ האדום בטייה של כמה ס"מ ימינה. כשאני מנגן DVD בNero Showtime זה לא קורה. אבל שם אני גם לא יכול לקרוא כתוביות בעברית (או כל שפה אחרת חוץ מאנגלית). השתמשתי בחבילה הזאת במחשבים הקודמים שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? ואם אפשר לקבל המלצות על חבילות אחרות זה יהיה נחמד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים פירמטתי ת'מחשב ואתם מכירים בטח תמבזקי ספורט שיש באתרים למינהם..לדוגמא המבזקים בוואן ובYNET עובדים מצוין..אבל אני שמפעיל מבזק של ערוץ הספורט זה לא עובד כמו שצריך..זה פועל והכל מקוטע שם..רואים בחלק חלק..ממש מגעיל. http://www.sport5.co.il/ כנסו לאתר תיראו יש "מבזקי חדשות הספורט"
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המודם שלי הוא terayon tj715 התקנתי היום x64, ניסיתי להתקין את הדרייבר הרדיל (לUSB) והוא פשוט לא מקבל את זה, ואני לא מצאתי ל64 ביט, יש בכלל 64 ביט? או שאני סתם מחפש?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שלא יודע התוכנה המדוברת היא בעצם תוכנה המגיעה עם דרייבר הקול של לוחות האם של ASUS. נתקלתי בתופעה מוזרה שהודעות כמו "התרחש חיבור/ניתוק" קופצות אך בפועל אין שום חיבור או ניתוק של כבלים. כלומר, כשכל הכבלים מחוברים לכרטיס הקול של לוח האם פתאום מופיעות הודעות של ניתוק או חיבור כשלא התבצע שום ניתוק או חיבור. כרגע בכרטיס הקול מחוברים שלושה כבלים של מערכת רמקולים. מה יכולה להיות הבעיה? עדכון דרייבר אחרון מהאתר התקנתי והתופעה לא השתנתה. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתוכל לנהל את מערכת הרמקולים במחשב? ד"א הלוח אם הוא P5LD2. שאר המפרט נמצא בפרופיל.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-