תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כפי שאמרתי אני לא יכול לראות את מד הטמפרטורה במחשב שלי ובכללי בכל פריט ופריט בתוכו .. אינה תמונה : מכווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בזמן האחרון בתוכנה FormatFactory והיא עובדת נהדר. לפני ימים אחדים ניסיתי להמיר קבצים ממצלמה חדשה, והיא פשוט לא ממירה אותם. תוך רגע זה מראה על 100% עבודה, ונוצר קובץ קטן שיש בו רק את הפריים הראשון של הסצנה. בקיצור, אשמח לדעת למה התוכנה לא ממירה או הצעות לפתרון הבעייה. צירפתי כאן את המידע המפורט על הקובץ שהתוכנה לא מסכימה לקודד. General Complete name : C:\Users\aaa\Desktop\éåí ëééê áòéï ãåø\ëì äñøèåðéí\P1000450.MOV Format : MPEG-4 Format profile : QuickTime Codec ID : qt File size : 72.4 MiB Duration : 19s 0ms Overall bit rate : 32.0 Mbps Encoded date : UTC 2011-10-17 16:48…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
GHOST (התוכנה של הגיבויים) עושה לי בעיה... עד עכשיו כשרציתי לגבות נגיד את כונן C אז הייתי מפעיל את המחשב מחדש עם תיקליטון איתחול של ווינדוס 98, ואז מריץ דרך שם את הקובץ של ה GHOST שנמצא אצלי על המחשב בכונן D - זה עבד מצויין. פתאום עכשיו אני בא לעשות את זה, ויש בעיה - כשאני מריץ אץ ה GHOST, אז המסך עצמו של התוכנה עולה, אבל שם זה נתקע וכלום לא מגיב (אפילו התפריט של התוכנה לא עולה). אני רק יכול להגיד שהמנורה של ההארד-דיסק דולקת קבוע. מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כשאני מנסה לנגן שם איזה משו או מביא איזה קובץ, לא שומעים את התווים מתנגנים.. מישו יכול לעזור לי כי אני מה זה לא מבין בתוכנה הזאת...=\
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מישחק דפדפן השם של המישחק powerchallenge וכל פעם שאני מנזסה ליתעון תמישחק הוא מסקש ממני להתקין JAVA ושאני מתקין הוא נותן לי תבעיה הזאת בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp מה לעשות "??? http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני הורדתי תוכנה Kies של סצסונג גלאסי 4S. היתקנתי היה בשלב אחרון פיתאום קופץ הודעה שגיאה אני לא מבין איך זה קרה. איך מתקנים את התקלה הודעה שגיאה שקופץ? אני נסיתי להסיר הכל והיתקנתי מחדש ועדיין אותו בעיה. מה עושים? (מצורף קובץ תמונה הודעה שגיאה) [ATTACH=CONFIG]4321[/ATTACH] בתודה מראש מיכאל - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף אני משתמש בחלונות XP PRO עברית. מיכאל
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP PRO יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware v1.60.0.1800 אני מחבר חיצוני דיסק קשיח בחיבור USB. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware חוסם לי ולא נותן ליפתוח כונן. וגם לא נותן לי ליזהות דיסק קשיח חיצוני. אני מסיר תוכנה Malwarebytes Anti-Malware דרך "הוספה הסרה תוכניות" ושוב מחבר חיצוני דיסק קשיח וזה עובד ומזהה דיסק קשיח שלי. ואם אני מחזיר את תוכנה Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עובד זה חוסם לי חיבור דיסק קשיח חיצוני. אני לא יודע איפה מבטלים בהגדרות תוכנה Malwarebytes Anti-Malware שלא יחסום לי דיסק קשיח חיצוני. ויתן לי ליזהות דיסק קשיח חיצוני. איפה זה בהגדרות תוכנה? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תמונה אחת שווה 1000 מילים אחרי שאני מתקין זה עובד יופי אחרי ריסט אחד זה מה שקורה נסיתי לשנות פונטים וזה לא ממש עוזר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה ואני רואה טלוויזיה דרכו. כדי להוריד לוח שידורים אני משתמש בMegaEpg גירסא 1.3.3. הבעיה היא שהסקריפטים שאני בוחר עושים בעיות. אם אני בוחר TV2day או TV2dayQ או walla זה כותב שגיאה. אם אני בוחר את הסקריפט של מייקרוסופט Viste_he זה מתחיל להוריד אבל לוקח המון זמן וזה רושם שגיאה ואם אני בוחר את הסקריפט של ynet זה מוריד לוח שידורים אבל לא לכל הערוצים. יש שם עוד סקריפטים כמו dvb והוט שגם הם לא עובדים. ויש לי ממיר של YES בבית. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזו ועכשיו כשהתקנתי את XP+SP2 אני לא מצליח להפעיל אותה הורדתי את הגירסא האחרונה 4.37 וזה לא עוזר ישנה שגיא DRIVER IS NOT LOADED. מישהו יודע על הבעיה? או שאולי התוכנה פשוט לא עובדת ב SP2?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD, אני היתקנתי תוכנה Nero חדש בגירסה 6.3.1.12 והבעיה היא כשאני רואה התוכנה מזהה דיסק בגודל 4.5GB ולא מזהה גודל של תקליטור מקורי 4.7GB. אני בדקתי הגדרות בתוכנה נרו, נסיתי לשנות מספרים בדקות 80 דקות או 90, 99. שום דבר לא משתנה. עדיין נישאר בגודל 4.5GB. איך פותרים אתהבעיה הזאת? מה עושים? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-