עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Skion,

יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??

5. איפה אני יכול להשיג אותו ?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by eyal,

??? ???

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by rbeny10,

בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך מזזים בדיוק דברים ב - FLASH MX אני כבר שבועים יושבת עם התוכנה הזאת משהו מוכן לעזור?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by matizami,

במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  11. הבנתי שבין וינאמפ2 ו-וינאמפ5 יש הבדל גם באיכות צליל ולא רק במראה\אפשרויות לי יש את Winamp 2\3\5 RealOne Player Musicmatch Jukebox Windows Media Player איזה נגן MP3 נותן את הצליל הכי איכותי

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני לא יודע אם זה שייך לפה , בכל מקרה יש לי וידיו שנעשה ב MOVIE MAKER עם סיומת WMV , עכשיו השאלה שלי האם יש איזה שהיא דרך להוציא ממנו את התמונות שבפנים??? תודה לכם

15. Started by s.k.,

היי לאחרונה קיבלתי נטבוק של סמסונג ...מכשיר נחמד אבל לצערי המכשיר לא זז!! שמתי לב שהזכרון שלו = 1G וגם במצב מנוחה (אין אפליקציות עובדות) הוא מגיע ל85% ברגע שאני פותח כל אפליקציה (דפדפן) המחשב בקושי זז ומתחיל לקרטע! יש משהו לעשות ?? תוכנות למחוק? בסה"כ אני מיעד את המחשב לקצת גלישה ברשת וזהו.. תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמו שכתבתי בכותרת רק חשוב לציין שזה קורה רק שאני משחק במשחק. המחשב נתקע, הסאונד והמסך של המחשב הופך לשחור וחוזר אחרי מס' שניות- זה יכול להיות 2-5 וזה יכול להיות 10-20 שניות! ואחרי שהתקיע הפסיקה אחרי דקה מקסימום זה שוב קורה. וככה חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? *יש לי וינדוס 7 וזה קרה מאז שהתקנתי אותו אז אם זאת יכולה להיות הבעיה ולא לפה צריך לפנות אז תעבירו אותי בבקשה לאן שכן. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. אהלן כולם התקנתי ווינדוס 7 במחשב וכעת הוא לא מזהה את כרטיס הרשת האלחוטי שלי (גם לא מופיע במנהל התקנים) Atheros AR5416 802.11n Wireless Network Adapter PCI חיפשתי בגוגל ונוכחתי לדעת שלהרבה יש בעיות עם הכרטיסים של Atheros במערכות הפעלה שונות והפתרונות היחידים שמצאתי הם כאשר מגיעים למצב שההתקן מופיע במנהל התקנים, ואצלי הוא לא שם אפילו. או דרייברים שנכשלים בהתקנה של המנהל התקנים. הוא מופיע כמשהו לא מזוהה ומדריכים אלו לא פועלים עליו.. בבקשה עזרה... תמונה: תודה מראש על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות. מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. אני צריך תוכנה לניקוי של תיקיות וקבצים ש"מעיקים" על המחשב ולא בשימוש או שלא צריכים אותם... תודה..

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

טוב, לקראת הפירמוט הקרב ובא, החלטתי לעשות קצת ניסויים במחשב שלי. בכל מקרה, מחקתי את הNORTON NIS והמחשב רץ! מעכשיו הפסקתי להשתמש בNORTON. אני יתקין אנטיוירוס אחר. איזה מזל. ואני לא הבנתי למה המחשב שלי קצת איטי. ארררר, איך לא עליתי על זה קודם!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by skyfire,

שלום! האם כל פעם שמעדכנים את הדרייברים יש צורך להוריד גם את הcontrol center? תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית שיודעת לשלוח ולקבל פקסים תחת XP . כן, אני יודע שיש תוכנה מובנית בXP אבל אני מחפש תוכנה אחרת יותר נוחה להפעלה. מצפה לתשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Tzox,

שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 860m והיום עדכנתי לו את הדרייבר דרך האתר ומאז יש ריבוע לבן בצד שמאל למעלה וזה ממש מציק יכול להיות שזה קשור לזה שעדכנתי את הדרייבר? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.