תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל מודם, אשר נרכש לפני כשנה, ואינני יודע את היצרן/הדגם. המודם משמש אותי כרגע אך לפקסים (תחליף למכונת פקס) ולסקייפ. ברצוני להשתמש במחשב גם להקלטת שיחות טלפון , כלומר : בלחיצה על "כפתור" בתכנה המתאימה ,תתחיל הקלטה לקובץ, ובלחיצה נוספת תפסק. שאלותי : 1. האם מבחינת חומרה מספיק המודם ? (כאמור ,נטול "אבא"). 2. איזו תכנה נדרשת? האם/מהיכן ניתן להוריד?. 3. האם הצד השני מרגיש רעש כלשהו בהקלטה?.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני נחסם בכניסה לאתר - מקבל הודעה בסגנון: 403 Forbidden Request forbidden by administrative rules. זה קורה רק בפיירפוקס, בדפדפנים האחרים אני מצליח להכנס לאתר. אשמח לשמוע כיצד לפתור את הבעיה. תודה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי כמה כרטיסי טלוויזיה שקולטים שידורים של DVB-T דיגיטלים בעזרת אנטנה קטנה הכרטיסים מגיעים עם תוכנה שסורקת את התדרים והערוצים הקלטה וכל שאר הדברים אבל אף אחת מהתוכנות לא טובה, למעשה אחת מהן בכלל לא מוצאת את התדרים והערוצים הישראלים. השניה עובדת אך ורק אם אותו כרטיס ספציפי. מה שמשאיר אותי עם תוכנה אחת (Presto! PVR של כרטיס מחברת gigabyte) שעובדת עם כל כרטיס, אבל יש לה בעיה גדולה הבעיה היא שאחרי מספר שניות של צפייה בעזרת התוכנה יש דיליי ורואים את מה שקורה שניה באיחור וזה הורס את החווית הצפייה אז אני מחפש תוכנה טובה ורצוי גם חינמית שעובדת עם כל כרטיס שיש לה את כל האופציות כמו הקלטה סריקה של תדרים ותכנות וכו' בשביל הכרטיס שקניתי שעכשיו לא עושים שימוש בגלל מחסור …
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי כונן עם ווינדווס7 אבל אני לא יכול לשמוע בו כלום. העברתי את קובץ ההתקנה של NVIDIA, אבל ההתקנה נכשלה והבנתי שזה בגלל שהקובץ שהעברתי היה מותאם ל-XP ולכן אין התאמה. נכנסתי לאתר ורציתי להוריד אבל לא ידעתי מה לבחור ב- Product Series. אודה אם תעזרו לי לבחור את מה שמתאים לי. שאלה נוספת: האם זה הדרייבר היחיד שצריך להתקין במ"ה חדשה? האם יש גם דרייבר של הלוח אם או שמה שדיברתי כאן זה בעצם הדרייבר של לוח האם?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠ꠤ�� బ⨩ ? 壤 塤
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחלתי לעבוד בחברה קטנה בתור בואו נגיד 'מנהל רשת' המשימה הראשונה שקיבלתי היה להחליף למזכירה מחשב הסתדרתי עם זה לא רע עד שהגעתי להעברת פרטי הדואר הקבצים שהיו בתקיית outlook במחשב הישן היו pst dat ן iaf הקבצים שהיו בתקיית outlook express הם 11 קבצי dbx שמרתי את כל הקבצים האלה והורדתי את המחשב למחסן עכשיו אני צריך לשחזר את האאוטלוק- הגדרתי את ההגדרות על האאוטלוק אקספרס וניראה ששליחת מיילים עובדת בלי בעיה אבל לא הצלחתי לשחזר את כל המיילים שהיו אצל המזכירה קודם... למען האמת לא בדקתי את זה ויכול להיות שבמחשב הישן היה אאוטלוק מלא -מהאופיס.. ככה שכניראה אני אתקין אופיס מלא יום ראשון אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך בדיוק משחזרים את כל הקבצים מהמחשב הישן לתוך אא…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך בתוכנה הזאת מגדירים שהתרגומים של הסרט בעברית לא יהיו הפוכים כי רואה תתרגום הפוך מה לעשות כדי לראות תתרגום כמו שצריך? ואיזה עוד תוכנות יש כמו התוכנה הזאת שאפשר לראות איתם תכני תלת ממימד כמו שצריך וטוב כמו התוכנה שציינתי איזה עוד תוכנות יש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תתוכנה אימיול אחרי כמה דקות הוא עושה לי חלון כזה וכתוב סגור כל הזמן זה קורה וניסיתי להתקין גירסה יותר חדשה וזה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה למי שעוזר הנה תמונה של הבעיה
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה שגורם ל cpu performance להיות על 100 אחוז זה קליינטים של ביטורנט ברגע שסגרתי את הקליינט זה חזר לתפקד נורמלי , זה נבדק בשני קליינטים שונים abc והקליינט של LioNetwork אני לא מבין למה זה קורה , אני לא מבין למה זה פתאום נגרם , השינוי היחיד שעשיתי זה להתקין nod32 אני בכלל לא חושב שזה קשור בכל מקרה כיביתי אותו בזמן ההורדות וזה עדיין על 100 אחוז , ההורדות אגב תקועות.
-
(המשך של הכותרת) ל-PARTITION אחר. ניסיתי עם NERO אבל הוא נופל כשהוא מנסה לעשות BOOT מהדיסקים שהוא יצר. אין לי NORTON GHOST ואני לא מתכוון לקנות אותו בשביל זה... יש משהו חינמי שיעשה את העבודה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
-
האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש
-
- 20 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אם אני רוצה לעדכן את הדריבר שלי. אני צריך למחוק את הישין או שאני משאיר אותו ומוריד את החדש? ובלי קשר... נכון יש sp 2 לויסו=טא עוד מעט? אז גם שם אני צריך להוריד sp1 או ששתים יכלול אותו? תודה
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 6150 שמחובר לטלויזיה. דרך המאפיינים של NVIDIA אני יכול להעביר את התצוגה לטלויזיה, אבל דרך התוכנה TVTOOL אני לא מצליח... וכן סימנתי FORCE TV DETECTION...מה יכולה להיות הבעיה?! עריכה: הצלחתי להעביר את התצוגה לטלויזיה דרך התוכנה, אבל רק במצב שאו שהמסך של המחשב מראה את התמונה או שהטלויזיה ואני רוצה ששניהם יראו. כשאני בוחר מצב כזה הטלויזיה פשוט לא מגיבה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה סבבה דיסי... הכנתי את ההגדרות כמו שצריך כל מה שעלי כעת לעשות זה לשנות את ההגדרות של הנתב(ראוטר) שלי....אין לי בעיה לעשות זאת...הבעיה היא שאם אעשה זאת.המחשב שלי לא יהיה מוגן. וזאת בגלל שאין לי פיירוול. לא,אין לי הוא לא עובד הוא מקולקל אני מתארת לעצמי שהתקנת פיירוול חדש יותר מסובכת ממה שזה נראה... אז שאלה יש לי האם הסיכון ,בהנחה ואני כן אפתח את הפורטים דרך הנתב,גבוה מספיק כדי שהאקר מסוים או כל סוס טרויאני יכנס?או שזה לא כ"כ קריטי...מה כדאי לי?מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. החל מלפני כחודש וחצי החלה תופעה מוזרה אצלי בפיירפוקס בהצגת סרטונים (בינתיים חוויתי את זה רק בפייסבוק). הבעיה היא שכאשר אני מנגן סרטון אני צריך לעבור מספר שלבים לפני שאני מצליח לראות אותו על כל המסך תחילה אני לוחץ על כפתור מסך מלא (ראו חץ בתמונה ראשונה ) ומה שקורה זה שהוא פשוט פותח את הסרטון בצד המסך (ראו תמונה שנייה) עדיין בקטן ואז אני לוחץ שוב על מסך מלא (ראו חץ עדיין בתמונה שנייה) ואז זה פותח לי את זה בחצי גודל במרכז המסך (ראו תמונה שלישית) ורק אחרי ששם אני לוחץ שוב (!!) על מסך מלא (חץ, תמונה שלישית) אז הסרטון עובר למסך מלא. נ.ב לפעמים כשיש עוד טאב פתוח אז הסרטון ישר עובר למסך מלא. משהו מוזר , ולמקרה ששאלתם - אז כן , עדכנתי כרטיס מסך אם …
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-