עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by r1plet,

החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…

2. האם ישנה תוכנה שבעזרתה אפשר לשחק משחקי Play Station 2 על גבי המחשב? (זהו לא WARZ, כי אחרי הכל הדיסקים הם מקוריים, נכון?) היתה לי פעם תוכנה לPS הראשון, לא זוכר את שמה, (יכול להיות Bleem?) פתאום בא לי חשק לשים תוכנה ושני ג'ויסטיקים במחשב....(אם זה נקרא WARZ, אני מצטער, אני מייד שולף את ארנק הקסמים שלי וקונה את הקונסולה.)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rbeny10,

בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iSolt,

windows photo viewer הגלריה של 7 ו8 (לא זמינה ב10 בלי הפעלת קוד רג'יסטרי שמאפשר אותה ב10) כשמגדילים את החלון וסוגרים אותו, הוא נפתח בחזרה כחלון קטן במרכז המסך. איך מתקנים וגורמים לו להפתח בחלון 'מוגדל' ולא מוקטן? כשאני מגדיל, וסוגר זה לא שומר את ההגדלה ולא פותח בחלון מלא הבאג דווח לפני שנים הנה כאן http://www.neowin.net/forum/topic/817242-nice-bug-in-windows-photo-viewer-windows-7-rtm/

5. Started by mrraz,

מישהו מכיר ? יש תוכנה טובה יותר ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת, יש לי בעייה כאשר אני משתמש בכמה ישומים במקביל (חילוץ קבצים, העתקות, צריבות וכו') המחשב שלי נהיה איטי ולוקח לו זמן למקביל. הקטע הוא שכשאני פותח את מנהל המשימות אז אני רואה עומס נורמלי (ניצול מעבד- 18%, זיכרון- 1.2GB), ולפי מה שהראה לי הוא אמור להתמודד עם זה בכבוד אלא אם אני מפספס משהו והייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את התופעה הזו. (המפרט שלי בחתימה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dolfin,

מעוניין לתרגם mpeg 2 avi האם מישהו יודע על תכנה טובה ומקום הורדה עבורה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני חושב שיש לי וירוס, גלשתי באינטרנט ופתאום זה יצא לי מהכול, קפץ לי חלון של הפירוול ובו רשום לי שהוא כבוי, ואז קפצה תוכנה נוספת XP Home Security 2011 והתחילה לבצע סריקה של וירוסים במחשב, ולזהות כל מיני דברים והיא מכריחה אותי לרכוש אותה או להשיג את הקוד , ניסיתי לצאת אבל זה כל הזמן חוזר ניסיתי כמה פעמים להיכנס לאינטרנט אבל זה ממשיך לחסום לי את האינטרנט, בטענה- שלא בטוח לגלוש!! ולא משנה הדפדפן שניסיתי לגלוש דרכו הכל חסום.מה עושים? אני אנסה לצלם תצלום מסך בהמשך....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rweins,

שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by binyamin1001,

התקנתי את ה WinXP שלי על מכונה וירטואלית שיצרתי (סתם שאלה, איך אני יכול לאשר ההתקנה?), ומשום-מה הוא מודיע על בעיה של ה DirectX, בנסיון להריץ משחק. משהו בסגנון ה"מנהל-ההתקן שלך לא תומך בשום DirectX או הרצת חומרה". איך אני מטפל בבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש קובץ IMAGE ליצירת דיסק בוט + GHOST - דחוף בבקשה. אשמח לכל עזרה... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by FatallChill,

מחפש תוכנת טובה לעריכת רשימת התוכנות שעולות עם התחול המחשב היתה לי אחד בTUNEUP XP היא היתה תוכנה טובה היא כתבה לי מה כל תוכנה עושה ואם כדאי לבטל אותה אז אני מחפש משהו דומה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LIOR42,

הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים

14. Started by AmitDanan,

שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zonda,

שלום ! צריך עזרה , לפני חודש הכל עבד רגיל וטוב ועכשיו שום וידאו של צפייה ישירה (mako וכדומה ) לא עובד בצורה טובה , לדוגמא אם אני מעביר קטעים קדימה זה עובד לי בלי קול רק רואים תמונה .. והוידאו לא תואם לתמונה וכד..' הכל עבד מצוין לפני חודש, זה רק בזמן האחרון .. וזה ככה על 2 דפדפנים שונים (פיירפוקס , ואקספלורר) תודה מראש

16. שלום, יש לי WIN 7 והבעיה שמרוב תוכנות מדיה המחשב כולו הסתבך במבחינת הסרטים. השירים עובדים כמו שצריך עם WMP ואין בעיה , זה נוח וטוב. הבעיה זה עם הסרטים, יש לי במחשב תוכנות הבאות וזה עושה ריבוי קודקים. 1.XVID וכנראה הקודקים שלו(לא זוכר למה התקנתי, פעם הייתי חייב אותו) 2.BSPLAYER להפעלת סרטים עם כתוביות (לטעון כתוביות ולצפות בסרט). 3.ITUNES זה כמובן בשביל האייפוד והאייפון שבמשפחה. עם ה ITUNES בא הQUIQTIME. 4.VLSPLAYER 5.WIN 7 CODECS שהורד פעם. 6. וכנראה קודקים שתוכנה מיוחדת לצריבת כתוביות לסרט מתקינה. עכשיו יש התנגשות של קבצים למשל, קבצים שאמורים לפעול בWMP אז מוציאים שגיאה וכ"ו.. עכשיו אני מצדי ימחוק הכלל וישאיר תוכנה או שתיים להפעלת מוזיקה וכל סוג הוידאו+אפשרות לטעינת כתו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lipa,

לתמונות , סרטים וכו" תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by kennyx,

העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד

19. היי, מפרט המחשב שלי מצויין למטה. בכל מקרה, הצ'יפסט הוא SiS®655FX אם זה עוזר במשהו. נ.ב. ל XP כן צריך דרייבר בהתקנה. תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! יש לי וינדוז ויסטה והתקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS 3.47 בשביל משחק... פתאום שביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב אחרי התוכנה אז המחשב לא מעלה את הוינדוז כל הזמן עושה ריסטרט לבד.. מה אני עושה??? [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 17:20:07 טוב לא משנה תודה בכל מקרה הצלחתי להעלות את המחשב דרך אחד האפשרויות אחרי שלא עלה לי ב SAFE MODEאבל אני פוחד להתקין את הדימון שלא יעשה לי בעיות..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by gorzany,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ולאחר אינספור שיחות עם נציגי הספק (012) והתשתית (HOT) אני בטוח ב-99% שבגלל וירוס/ספייוור אני לא מצליח להתחבר. כרגע אני מחובר ללא חייגן, אני מקבל כתובת IP תקינה, אני מצליח לעשות פינג לכל מיני אתרים בכתובת ה-IP שלהם, אבל - כשאני מנסה לעשות פינג לכתובת (ולא ל-IP) לדוגמא : ping www.google.com הוא לא מצליח לעשות את ההמרה לכתובת ה-IP, וגם כשאני פותח דף אינטרנט (IE/פיירפוקס) הוא רושם לי רגע לפני שהוא לא מצליח להראות את הדף ב-status bar שיש dnserror. ניסיתי לאתחל את ה-service של ה-dns בכלי הניהול, אך זה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות? שכחתי לציין, שהתקנתי AVIRA, והוא מצא לי את הוירוס, מחק אותו - בסריקה שלאחר מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. MSE מוגדר להתעדכן אוטומטית לפני ביצוע סריקה בזמן אמת. כאשר הפעלתי לאחרונה סריקה, במקום ש-MSE עדכן את הגדרות הוירוסים, Windows Update הודיע על עדכונים זמינים, וכאשר נכנסתי לשם, ראיתי כי ה-Virus definition מופיע ברשימת העדכונים. ה-MSE, החל את הסריקה מיד מבלי להתעדכן כפי שהוא מוגדר (Windows Update אצלי לא מוגדר להתקין עדכונים אוטומטית). השאלה שלי, היא האם עדכונים אוטומטיים ב-MSE בכללי מתבצעים ע"י Windows Update ולא ישירות מהתוכנה? אם כן, האם יש דרך לגרום לאנטי וירוס לעדכן את עצמו אוטומטית ללא Windows Update מבלי שהוא יכפה עלי להגדיר את Windows Update להתקין עדכונים אוטומטית? תודה מראש. נ.ב. זה צאנ'ס אחרון שאני נותן ל-MSE לפני שאני חוזר ל-Avast.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Proww,

מישהו כאן מהפורום התנסה עם הגירסה החדשה? (יצאה היום גירסת התנסות). מי שהתנסה מוזמן לשתף את חוויותיו עם הגירסה החדשה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by liorcomp,

אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים