עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. (אני יודע שאני מפסיד מקום וגם שדיסק כזה עולה עולה יותר, אבל עזבו את השיקול הזה כרגע)

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  2. אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  3. אני לא מוצא את זה הכל פה שונה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  4. אני רוצה לשנות זמני עריכה, יצירה ושינוי קובץ וורד. תודה.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by dolfin,

מעוניין לתרגם mpeg 2 avi האם מישהו יודע על תכנה טובה ומקום הורדה עבורה?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה להמרה של קבצי VOB ל AVI?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  7. שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  8. היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  9. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  10. אחותי התקינה לי ICQ במחשב וזה שינה לי את הדף שאני פותח כרטיסייה חדשה מחקתי את ה ICQ וזה עדיין נשאר, ניסיתי לאפס את ההגדרות של הדפדפן ולא עזר מדובר על IE8 צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  11. הסרט צרוב על CD רגיל. המדייה פלייר מראה אותו בלי בעיות. אבל כאשר אני מנסה לצרוב אותו בתוכנת EAZY CD אני לא מצליח? (ה-CD מורכב משני תיקיות בצורת מדיה) האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות על מנת לצרוב אותו? ברשותי גם תוכנת CLONECD לצריבה מה אני צריך להגדיר ואיזה תוכנה עדיפה כדי לצרוב את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. לאחרונה כאשר אני מנסה להיכנס למשל לדואר של וואלה/ג'ימייל ועוד כל מיני אתרים העמוד לא עולה פשוט. בשורת המשימות רשום Done כאילו כל העמוד נטען, אבל כל העמוד לא עולה. התקנתי מחדש את ה-IE7, Flash,Java אבל כלום לא עוזר. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  13. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  14. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה להוסיף לחיפוש שלי שעשיתי בפלאש אפשרות ש כשמקלידים מינימום שתי אותיות או משהו הוא יוציא LISTBOX אם האפשרויות המתאימות לאותיות. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by tomer_m19,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני אוכל באמצעותה לחתוך סרטון ולהשאיר את הקטע שאני רוצה ממנו, בנוסף להשתיק את אותו סרטון ולהוסיף קטע שמע שיתלבש עליו. אני לא מבין בכלל בעריכת וידאו אז אשמח להסבר אם אפשר איך לעשות את זה. תודה רבה

16. זה דיי דחוף, לכן אני אודה לכל מי שיוכל לעזור בהקדם

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by sam514,

חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by sharone123,

בכל פעם שהמחשב עולה מחדש שולחן העבודה לא עולה אלא מופיעה רק תיקיית "מסמכים" ומשם אני מנווט בסייר עד שאני מגיע לתיקיית שולחן העבודה ומשם ממשיך לעבוד כרגיל. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה דרך הבוט כדי לתקן את הבעיה אבל אני לא מצליח (הוא רושם שיש לי שגיאה בI/O) ניסיתי לנתק את כל ההתקנים (אפילו עכבר) וזה לא עזר. יש דרך אחרת לתקן את זה???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. אהלן אנשים..חייב את עזרתכם ניסיתי הכל ולא הצלחתי... עד עכשיו הייתי ממיר סרטים בכיף אבל פתאום צצה לי בעיה.. אני כמעט בטוח שזה קשור רק לסרטי Xvid כי כל סרט Xvid שאני טוען לVD גורם לי לשגיאות ומתנגן לי עם איחור רציני של הוידאו יחסית לקול בתוכנות אחרון הסרטים עובדים טוב רק בVirtualduD זה קורה ואח"כ הוא קורס ונותן את השגיאה הבאה an out-of-bound memory access (access violation) occurred in module 'ntdll" ניסיתי להתקין את Xvid מחדש אבל זה לא עזר....מישהו יודע מה עושים כדי לתקן את זה?? תודה מראש... תעזרו לי שלא אשבור תרא'ש ...(:

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by LeM0n^,

אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב. לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולק ל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by proview,

המחשב לא נותן לי לעסות רזולוציה גדולה יותר מ 1680X1050 יש לי מסך 21 וחידשתי גם את הדריבר של המסך וגם של הכרטיס

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  22. אני שמח לבשר ששוחררה גירסה 1.1.5 של תוכנת הדואר האלקטרונית החינמית בעברית הגירסה החדשה כוללת: ^ מיון דו כיווני של רשימת המכתבים במסך הראשי + אפשרות לפתוח מכתב HTML בחלון מלא + אפשרות לכיבוי התוכנה באופן אוטומטי, לאחר סיום שליחת המכתבים ^ אפשרות להקטין את התוכנה כאשר מפעילים את תכונת ה SMS/ICQ * טיפול טוב יותר במכתבים שמצורפים כנספחים * הדפסת מכתבים שמורים העלתה הודעת שגיאה * בקבלת מכתב, הכתובית על מד ההתקדמות לא הראתה ערך נכון + העברת מכתבים בין שרתי דואר ^ מחיקת מכתבים נעשית בפרוסס נפרד ^ בדיקת שרתי דואר נעשית בפרוסס נפרד אשמח לשמוע רעיונות נוספים לתוכנה או על בעיות שנתקלתם בהם על מנת שאוכל לשפר את התוכנה זיכרו שהיא חינמית קלילה ואינה דורשת התקנה emailaya.2ya.c…

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by Proww,

מישהו כאן מהפורום התנסה עם הגירסה החדשה? (יצאה היום גירסת התנסות). מי שהתנסה מוזמן לשתף את חוויותיו עם הגירסה החדשה.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  24. היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …

• 6 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.