עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. (אני יודע שאני מפסיד מקום וגם שדיסק כזה עולה עולה יותר, אבל עזבו את השיקול הזה כרגע)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by fim,

משהו מכיר תוכנה שאיתה ניתן לעשות data base לתכולה של הסידי רומים (תוכנות שירים וכו') כך שניתן לשמור בקובץ להדפסה ולשמירה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום חברים עברתי לגרסה 3.6 אחרי שימוש ממושך ב 20.2.20 ואני מגלה שכל פעם שאני רוצה להוריד תוכנה (תקנות) אני לא יכול ואם אני בכל זאת רוצה אני חייב להשתמש ב IE TAB האבטחה המוגברת די מעצבנת יש מקום שאפשר למתן את זה??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bd,

:'( אפשר עזרה בזה משהו חינמי וחינם וללא 14 יום כי זה מעצבן תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omrij,

חינמית אם אפשר וחשוב שתהיה פשוטה לתפעול תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. יש לי כמה שירים ואני רוצה להשמיע בניפרד את המוסיקה שלהם, למשל יש לי דיסק מקורי של LINKIN PARK והייתי רוצה לקחת שירים ולשמוע רק את המנגינה שמעתי שיש תוכנות חינמיות שעושות זאת... אם למישהו יש לנק אני אשמח תודה ובוקר טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מעוניין לשמור את זה בוורד או בנוטפד. תודה רבה (שוב..)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by oded6188,

נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by arie2006,

ברשותי מחשב hp pavilion pc a6040is עם ל"א p5lp-le של אסוס( http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00992311.pdf ). המחשב הגיע עם מע' הפעלה vista home. אני מנסה להתקין במחשב התקנה חדשה של win_xp . בסיום טעינת הקבצים של מ-cd מופיעה הודעת error(bsod): stop: 0x0000007b שמשמעה כנראה : inaccessible boot device. ניתקתי את הדיסק והפעלתי את המחשב . לאחר הטעינה הראשונית של קבצי ההתקנה קיבלתי את אותה ההודעה . (ידוע לי כי ל"א זה נמכר רק עם vista אך מצאתי את ההתקנים של win xp ללוח זה ). האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הנ"ל? אודה על תשובות arie2006

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הסרט צרוב על CD רגיל. המדייה פלייר מראה אותו בלי בעיות. אבל כאשר אני מנסה לצרוב אותו בתוכנת EAZY CD אני לא מצליח? (ה-CD מורכב משני תיקיות בצורת מדיה) האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות על מנת לצרוב אותו? ברשותי גם תוכנת CLONECD לצריבה מה אני צריך להגדיר ואיזה תוכנה עדיפה כדי לצרוב את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 47,

מותקן אצלי על המחשב EMULE 0.29, כל הזמן הוא עבד טוב עד שיום אחד הוא כל הזמן היתחבר בLOWID. אז ככה, יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים פלוס ראוטר (לינוקס) ומודם אלקטל, והכל מוקדר כמו שצריך, הפורטים של EMULE פתוחים (4662 ו 4672) ואני בטוח כי אתמול בדקתי את הפיירוואל. בדקתי כבר את כל המחשבים ברשת מוירוסים ולא מצאתי כלום (עם פייר וואל מעודכן). אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כבר הכל! להתקין מחדש, להתקין EMULEPLUS ושום דבר לא עזר!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by visitor,

מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, התקנתי תוכנה במחשב ועכשיו הלוגו של התוכנה מופיע לצד השעון.. איך אני מוחק מצד השעון את הלוגו של התוכנה? *radmin. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by artyom,

כל פעם שאני מנסה לראות סרטון ביוטיוב, הוא לא נותן לי. מופיע "an error has occurred, please try again later" וכלום ניסיתי להתקין פלאש מחדש, FIREFOX מחדש, ג'אווה... כלום לא עזר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by רון88,

התקנתי אותה על אובונטו אחרון ועל חלונות 10 ברגע שאני עושה חיוג וידאו לחבר לאחר שהוא שלח לי לינק אין צליל חיוג אבל זה מראה שזה מחייג מהצד של החבר אין שום סממן שמראה שאני מתקשר אני מדבר על עבודה באובונטו וחלונות שבהם זה קורה שניהם. אשמח להכוונה איך לפתור את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מי שמכיר תוכנה כזאת שאני יוכל ליראות טלויזיה של העולם במחשב אז תביאו .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sam514,

חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים