עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צרבתי DVD עם DVD Decrypter, אחרי הצריבה הוצאתי את הדיסק מהכונן והכנסתי אותו שוב, המחשב לא זיהה אותו ואמר שאו שהוא Corrupted או שהוא לא מותאם ל - Windows. בסלון הDVD הצרוב עובד טוב מאוד. מה יכולה להיות הבעיה ??! בדרך כלל נתקלים בבעיות הפוכות ( שזה לא פועל בסלון אבל כן פועל במחשב ) ... האם לצרוב שוב ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה להמרת סרטים דוגמא: מ-3GP ל-MPEG אוו יותר נכון אני צריך לקחת סרטון מהפלפון שהוא 3GP ולעביר אותו ל MPEG וסרטון שהוא WMV לפלפון שהוא 3GP מה עוד נכנס לפלפון חוץ מ-3GP קיצר הבנתם מה אני צריך בבקשה דחוף..!

4. Started by Nurit2005,

עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  6. שלום לכולם. זה זמן רב אני מנסה לפענח בעיה - איך להפוך קבצי תמונה רגילים (JPG לצורך העניין) ל4 קבצי TIFF שכל קובץ מייצג שכבת צבע אחת מבין צבעי CMYK. הצורך הזה התעורר מאחר ואני מעוניין להדפיס תמונה מסוימת על חולצה, ואת התמונה הבנתי שאני צריך להעביר בצורת 4 קבצי TIFF, כשכל אחד מייצג ערוץ צבע נפרד. בפושטושופ ניסיתי להעביר את התמונה המבוקשת ל CMYK מ RGB ואז בחלונית ה Channels ביצעתי Split Channels, מה שהפריד כל ערוץ למסמך נפרד. שמרתי את כל אחד מ4 ארבעת המסמכים כקובץ TIFF נפרד כאשר כל אחד קיבל את שמו כך: Filename_C.tif, filename_M.tif, filename_Y.tif, Filename_K.tif. בהגרות הדיחוס של ה TIFF לא נגעתי, ושמרתי את הקובץ. עכשיו מסתבר, שהקבצים אינם נטענים בתוכנת ההדפסה של המדפסת, וא…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים בבית. אחד מהם מחשב עבודה (AMD64-3200), את השני (P4-1700) הפכתי למחשב מדיה + P2P, הוא מחובר רק לטלויזיה ולא למסך רגיל. על שניהם יש XP PRO הכוונה שלי היא לעבוד רק על הAMD ולגשת לP4 דרך תוכנה לשליטה מרחוק כלשהי. את REMOTE DESKTOP של XP הורדתי מהרשימה כי הוא עושה LOGOFF מקומי במחשב שניגשים אליו מרחוק, מה שאומר שאי אפשר בשליטה מרחוק להריץ סרטים על הטלויזיה במחשב השני. כרגע אני עובד עם TightVNC שעושה את העבודה טוב מאד, אבל היא קצת מעצבנת וקצת מוגבלת - -לא יודעת לעשות LOGON במחשב המרוחק. -לא יודעת להעביר את שכבת הוידאו מהמחשב המרוחק. -הREFRESH שלה נוראי. -לא מצאתי אופציה של "זכור סיסמא", כך שאני צריך להכניס סיסמה כל פעם שאני ניגש למחשב השני. -נתקעת לפעמים, במיוח…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Matrix-Hacker,

התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?

9. Started by RONEN1N,

אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information ‏‏אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. יש לינק שאני מקבל למייל אם המון קבצים שאני צריך להוריד כקבצי PDF. האופציה היחידה שאני מודע אליה כרגע היא זאת בתמונה: ללחוץ על הדפס > שיהיה מסומן למעלה על Print to PDF > הדפס > שמירה בשם. האם ישנה אופציה יותר מהירה/נוחה? אולי אפליקצית הרחבה בגוגל כרום....

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכולם! סאפ, ביצ'ז? לאחר ששמתי לב שאפשרי להשתמש בתוכנת outlook עם שרתי הדואר של גוגל ע"י הזנת פרטיהם אל התוכנה, תהיתי אם אפשר לעשות אותו הדבר עם שרתי הדואר של וואלה. אם כן, מהם שמות השרתים השונים (פופ3 ו-סמתפ) תודה!111

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by nivzion,

היי, קניתי מחשב חדש, ואני מעוניין לדעת (לפני שאני משלם), איזו תכנה אני צריך: AntiVirus או Internet Security....? השימוש הוא בעיקר אינטרנט, אני מוריד קבצים (וידאו ותוכנות) בביטורנט. אשמח לתשובה... תודה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום, לא מזמן עברתי לגרסאת ה64ביט של וינדוס 7, ומצלמת האינטרנט (הישנה מאוד) שלי לא פועלת בהתקנה הרגילה, כביכול בגלל אי-תאימות הדרייברים כנראה.. האם יש דרך לגרום למצלמה לפעול על המע' שלי בכל זאת? מדובר בGenius VideoCamNB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי לוח D845HV עם כרטיס קול ONBOARD נכנסתי לאתר של אינטל ואני לא מצליח להוריד את הדריור מדוע http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by civic_ex,

יש לי תוכנה בשם VirtualDub-1.9.11- אבל היא חותכת לי קטע של 5 דקות ועושה מימנו 8 ג'יגה, אני מחפש משהו הגיוני תודה רבה!!!!!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by dids22,

תראו נדפק לי הווינדוס והוא לא עולה (מראה שגיאה באמצע) ואני רוצה להגיע לדוס כדי לפרמט פעם היתה לי תוכנה מווינדוס 98 שהעלתה לי ישר את הדוס ונתנה לי בחירה אם אני רוצה שיהיה תמיכה בדיסקים הקחצר אני צריך אחת כזו אתם מכירים??? ואם אפשר שיהיה אפשר לשים אותה על דיסק כי כונן a שלי נדפק קצת והוא לא תמיד עובד

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. יש לי בעיה מעצבנת ביותר כמעט כל ערכת הCS3 של ADOBE לא מפסיקה לקרוס לי ...ישר איך שאני מפעיל אותה שאני אומר כמעט כל הערכה...אני מתכוון ל פוטושופ/פלאש/אילוסטרטור....הדריימוויבר דווקא עובד ניסיתי כל דבר אשר הוצע לי ע''י התמיכה של ADOBE...למעט כמובן פיתרון יום הדין שלהם..להתקין מחדש את מערכת ההפעלה... ואם זה לא יעבוד אז מה ישלחו אותי לקנות מחשב חדש ?! הם ליצנים . אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל עזרה : הנה הלוג של הודעת השגיאה.. אם תשימו לב הוא רושם שם איזשהו DLL בשם AdobeOwl.dll חיפשתי לגביו בגוגל ולא מצאתי יותר מדי בנוסף להודעת קריסה..היא מופיעה כאשר נניח הפוטושופ נמצא בשלב intilaizing palettes Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Photoshop.…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by nice,

אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה שהשמיעה מוזיקה רגועה ושקטה לעבודה מול המחשב. אני לא יכול לפרט הרבה יותר מזה. למישהו יש רעיון?. תודה בכל מקרה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by malcolmx9,

אני רוצה לפרמט כונן שלם כי יושבים עליו קבצים כבר קרוב ל-4 שנים, והוא נהיה איטי בטירוף. מתוך כל הקבצים האלה, אני רוצה לגבות כ-80GB. להיכנס לנרו, ולהתחיל לבחור קובץ קובץ ולחשב כמה יצליחו להיכנס לדיסק נראה לי מאוד לא נוח. יש אפשרות לבחור בתוכנה את כל רשימת הקבצים שאני רוצה לגבות, וכל פעם שהיא מסיימת לצרוב על דיסק היא תבקש ממני להכניס אחד חדש?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by satlan1,

היי, אני מנסה לשמור במחשב סרט מתוך הוידאו שלי (עם כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB), בעזרת התוכנה הזאת Ulead VideoStudio SE DVD. קיצר, זה שומר והכל. הבעיה שקטע וידאו של 20 דקות שוקל משהו כמו 15 ג'יגה. זה נשמר בפורמט AVI. יש לי שם אפשרות לשנות את הפורמאט ל: DV, MPEG , VCD , WMV, DVD , SVCD. במה לבחור כדי שזה ישקול כמו סרט נורמאלי? חוץ מזה יש שם אפשרות גם לשנות את הFRAME RATE. כרגע זה על 25.000. הCOMPRESSION שם על YUY2 , והרזולוציה 640X480. חח לא מבין מזה אומר כל ההגדרות האלה, אבל מה אני אמור לשנות? תודה!! :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.