עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן חברה..אני חדש פה :} אחלה פורום ! ישלי בעיה מעצבנת במחשב ואני ישמח אם תעזרו לי (זה גם לחבר שלי ככה) אוקי אז ככה הייתי רגיל לצפות בקטעי וידאו של YNET ו SPORT5 חופשי חודשי בלי בעיה הכל טוב ויפה ביום בהיר אחד ...זה כבר לא פעל בשני האתרים ובעוד כל מיני אתרים שאני כבר לא זוכר אותו דבר לכמה חברים שלי ואין קצה חוט לפיתרון של זה נשמח מאוד לתגובה שתעזור תודה מראש! ושוב פורום לתפארת

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by UltraManII,

היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  3. יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים

4. כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  5. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות? מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין). תודה גדולה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by SmurFin,

אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. שלום לכולם, בנייד DELL של אבי הWMP לא נותן לו לצפות בכל הסרטים,האם אני צריך חבילת קודקים?? ואם כן איזו חבילה תואמת ויסטה באופן מלא?? ועוד דבר קטן,איך אני בוחר בWMP של ויסטה איזה קבצים לנגן(דוגמת AVI MPEG MP4 וכאלה כמו שיש בסימונים בWMP של XP)?? בדקתי בTOOLS ולא מצאתי שם שום איזכור לגבי זה,אז אודה למי שיסביר איפה מוצאים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by siin,

המדובר הוא בסרטים בפורמט פשוט ולא סרטי קולנוע. בכל הדיסקים/סרטים לא היו בעיות, רק לאחרונה התחילו הבעיות כמו קול ללא תמונה. נכון להיום רק בחלק מהסרטים לא ניתן לראות תמונה (עם הקול אין בעיה) ואלו סרטים שלא היו איתם בעיות לפני כן. מה יכולה להיות הבעיה? פנטיום 2 WIN98 מדיה פלייר של מיקרוסופט נתתי להם גם את ה-DIVX PLAYR האחרון ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by fp581,

כל וידיאו שאני מנסה ליראות המדיה פלייר אומר לי class not registered

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by baruch28,

היו לי בעיות לצפות ב - DVD אז הורדתי והתקנתי את המקודדים של קאזה לייט (האחרון שיצא) את בעית הצפיה זה פתר לי אבל עכשיו ה - קול קטוע. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. יש לי בעיה כבר הרבה זמן. כל פעם שאני רואה סרט באתרים כמו YOUTUBE לדוגמה אני לא יכול ליראות על מסך גדול כי התמונה ניתקעת אבל הקול ממשיך, מתי שאני מקטין למסך קטן זה מסתדר. עד עכשיו היה לי מחשב ישן בן 8 שנים בערך אז חשבתי שהבעיה במחשב ולא התיחסתי יותר מידי אבל אתמול קניתי מחשב חדש וגם עכשיו יש את אותה בעיה. ממה זה יכול להיות?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלומות, : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by thebenjamin,

כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני משתמש ב Nero Express 8 , ובוויסטה 64 אולטימייט , אני צרוב במהירות 16 , אבל בפועל הוא צורב במהירות משתנה בין 11 ל12.5. לעומת זאת , שהיה לי וויסטה 32 , הנרו היה משתמש בRAM שבמחשב (משהו כמו 70% שימוש בRAM על ידי כל המערכת) וככה היה צורב במהירות גבוהה. עכשיו הוא בקושי משתמש בRAM והתוצאה היא מהירות נמוכה של צריבה... מה אפשר לעשות ? המפרט בצד אגב. תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Bingo,

אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by ward,

יש לי בעיה בצריבת סרט AVI לפורמט VCD !! תמונה מצורפת

20. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by Dude29,

שלום, אני עורך סרטים ממצלמת הוידאו באמצעות Power Producer 3 לאחרונה נתקלתי בבעיה בצריבה (יש לציין שבמשך כ-3 שנים הכל עובד תקין) מצ"ב צילום מסך, בנסיון צריבה של וידאו ערוך (ספציפי בוידאו הזה - נתקע במהלך ההכנה לצריבה פעם אחת על 75% ופעם שניה על 80% - במשך כיותר משעתיים!) אמנם גודל הקובץ כמעט 4G אבל בעבר לא היתה לי שום בעיה עם וידאו בגדלים כאלו, עשיתי עכשיו נסיון צריבה של וידאו אחר בגודל קצת יותר קטן וצורב תקין. יש מספיק מקום פנוי בדיסק קשיח וביצעתי גם איחוי שנדרש. מה עוד אני יכול לבדוק? אני חייב לצרוב את הוידאו הזה!! תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by avivhhaviv,

יש לי נירו במחשב לפעמים זה נותן לצרוב לפעמים זה מציג הודעת שגיאה. צירפתי תמונה של ההודעה. http://img177.imageshack.us/img177/7950/999xy1.png

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by tomer_et,

הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by Xsender,

could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by Nimhad,

שלום כאשר אני מנסה לצרוב דיסק MP3 באמצעות הנרו אין לי אפשרות לסדר את השירים בסדר המועדף עליי אבל בצריבת דיסק רגיל אין בעיה. תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.