תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי לאחרונה kaspersky internet security 2009. התוכנה כוללת מעקב אחרי מידע שעובר ברשת וניתן לראות כמה מידע כל תוכנה במחשב מורידה/שולחת. הקובץ javaw.exe מופיע מספר פעמים במקביל ושולח/מוריד הרבה מידע יחסית. למשל רשום לי שאתמול הוא הוריד 30 מגה והעלה 70 מגה. עניין ההעלאה בכלל לא נשמע הגיוני. אני מקבל מספרים דומים כל יום. האם מדובר ברוגלה כלשהי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה. יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו. אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. אלו המסקנות שלי: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמ…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנת BurnAware Free Edition יש לי בעייה קטנה: מאז שאני משתמש בה, יש לי יותר דיסקים/ סרטים שאני לא יכול לנגן על באמצעות הDVD (לא המחשב- הרגיל...) וגם התוכנה הזו משום מה מסרבת לצרוב לי קבצים עם עברית... יש דרך לפתור את הבעיות האלה או שאני צריך לעבור לתוכנה אחרת? אני רוצה להמנע מנירו כי היא כבדה מאוד ויחסית איטית (ככה לפחות אני מרגיש...) תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי Word 2007 ואני רוצה להדפיס מסמך שעשיתי. איפה הבעיה ? אוקיי אז עשיתי פס ירוק לצורך העניין לרוחב כל הדף בחלק הכי עליון ובתוכנה עצמה רואים שזה מכסה את כל הדף אבל כאשר אני מדפיס אותו יש רווחים והפס הירוק שעשיתי לא צמוד לקצוות הדף אלא יש רווח. השאלה איך ניתן לשנות ולעשות כך שהפס הזה יגיע ממש לקצה העליון של הדף אותו אני מדיף וגם לקצה ימין ושמאל. יש לי מדפסת Lexmark C510 והלכתי לאתר הבית שלהם וקראתי שיש רווח אותו המדפסת מייצרת באופן אוטומטי ואי אפשר לשנותו דרך הגדרות מדפסת אלא רק בהגדרות התוכנה עצמה שעליה אני עובד, כלומר Word 2007. אשמח לתשובה מועילה. תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בסרט DVD בwindows 64 ultimate sp1 באמצעות תוכנת windows media player 11 אין סאונד, אם אני משתמש בnero show time 4 אז יש סאונד. למעט סרטי DVD אני מצליח לשמוע בmedia player את כל מה שאני מנסה(MKK,DIVX,MP3 וכו'). יש רעיונות לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את המחשב, קודם היה ניתן לצפות ועכשיו לא. אני מניח שחסרה תוכנה כזו או אחרת - אבל איזו בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום כולם.. יש ברשותי מצלמת רשת של לוג'יטק דגם pto 9000 רציתי לשאול אם יש תוכנה שדרכה אוכל להקליט וידאו לפי שעות וכמובן לבחור את איכות הוידאו.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קורה הרבה פעמים שאמא שלי קוראת לי מהחדר רק בשביל לעזור לה עם דברים שטותיים כמו קובץ שהיא לא מצליחה לפתוח, או הודעת אזהרה לא חשובה. אני מחפש תוכנה (או לחלופין המלצה לתוכנה שבאה עם וינדוס) שבקלות תיתן לי להשתלט המחשב האחר ברשת הביתית, ותהיה בטיחותית. ז"א שגורמים אחרים לא יוכלו לנצל איזושהי פירצה ולהשתלט על המחשב הקליינט. אני מדגיש שהמחשב השני ברשת הפנימית, כך שאם יש תוכנה שעובדת דרך הרשת הפנימית ולא האינטרנט אני אעדיף אותה כנראה (זה פשוט נשמע יותר מאובטח, וגם בטח יותר מהיר בהעברת קבצים וכו'). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על מקש ה1 בלוח המקשים שבצד המקלדת הוורד נפתח, וכשאני לוחץ על 3 הצייר נפתח. אם אני לוחץ על המספרים שמעל האותיות הכל בסדר ושום תוכנה לא נפתחת. הרצתי אנטיוירוס מעודכן, ספייבוט וגם ComboFix. שומדבר. הרצתי HiJackThis ולא מצאתי משהו חריג. הנה הלוג. אני אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
Dreamscenes כן אני יודע שם מטומם לסרטון רקע אבל בכל מקרה... במילים אחרות אני מחפש סרטוני MPG, WMV לשים ברקע. אני מחפש סרטונים בסגנון של מה שמוצע באתר הזה (מצד ימין) סגנון שקט כרגע יש לי נוף מרהבי עם נהר זורם פשוט עושה טוב על הלב ... מישהו מכיר אתרים שמכילים סרטונים קצרים באיכות טובה בפורמט הנ"ל בחינם?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ויסטה? אני רוצה להעביר איזה 20 ג'יגה מכונן מסוים לכונן הראשי של ווינדואס..
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלה קטנה לי אליכם, האם ניתן להתקין אנטי וירוס על זכרון נייד ( disk on key ) במטרה למנוע ממנו להידבק בוירוסים כאשר מחברים אותו למחשבים במקומות ציבוריים כגון אוניברסיטה. האם יש פתרון אחר ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט וידאו ממצלמת האינטרנט שלי, ואודיו מחומרה חיצונית שאני מחבר למחשב (פדל של גיטרה). עכשיו באותו זמן אני צריך לייבא לתוכנה קובץ MP3 ואני צריך שמתי שאני לוחץ RECORD שכל הקבצים יתחילו להתנגן בבת אחת (כלומר מצלמת הוידאו תתחיל להקליט, ערוץ הוידאו שחיברתי למחשב יתחיל להקליט וגם השיר שייבאתי יתחיל לנגן). הבעיה היא כזאת: שאני מנסה להקליט את הוידאו והאודיו בנפרד זה אף פעם לא יוצא לי מסונכרן... ואני לא מצליח לסנכרן בין ה2, לכן תוכנה שתקליט את כולם באותו זמן תהיה מושלמת כי אז לא יהיה צורך לסנכרן בין וידאו לאודיו. אמרו לי שADOBE PREMIERE PRO 7 עונה על הדרישות האלה אבל לא הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות את מצלמת האינטרנט שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אין אפילו לחצן "עבור אל"
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבריה שלום אני משתמש בדפדפן AVANT ונהנה לעבוד איתו ראיתי בדפדפן אחר שיש אפשרות להוריד סרטונים מ youtube.com בכל צורה של קובץ רצוי אם מישהו יודע להדריך אותי איך עושים את זה ואיזה קובץ אני צריך להוסיף לדפדפן בכדי להוריד סרטון ישירות לHD שלי בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי... אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS במחשב נייד והייתי רוצה לבדוק את המיילים שלי עם התוכנה במחשב נייד בלי שהיא תוריד את המיילים מהשרתים ככה כשאני אגיע בערב הבייתה בכל מקרה כל המיילים יגיעו לי לתוכנה בבית... ניסיתי להגדיר בנייד שישאיר את המיילים בשרת אבל העניין לא עובד...כשניסיתי לבדוק את המייל בנייח לאחר מכן הוא לא משך את המייל... האם יש פיתרון בכל זאת? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי, אני צריך ליצור תיבת טקסט שתחליף בזמן ריצה מילים לתמונות . איך עושים את זה???? דחוף!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-