עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. Started by dorariel,

לפני יומיים בדיוק הסטים עבד כמו גדול,עד שעשיתי ריסטרט למחשב ניסיתי להיכנס לסטים וזה רושם Connecting מתחבר לכמה שניות ואז רושם Steam has stopped working ואז יש לשונית של Close progrem .. מה אני עושה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  4. אני יודע שאפשר גם לעבור מעברית לאנגלית וההיפך ע"י לחצה על ALT ו-SHIFT אבל אני מעוניין לדעת איך להחזיר את הסמל הזה שמעביר בין השפות - האם מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים למחשב הזה: http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  6. אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  7. Started by asaf172,

שלום ניסיתי לעשות תנאים לעיצוב האקסל, אך הם לא עובדים לי 100% כפי שאתם רואים, הוספתי תנאי למקרה שבתאים יש 0 ובכל זאת האקסל צבע את התאים בירוק, במקום לצבוע בלבן. Uploaded with ImageShack.us מה אני לא עושה נכון? תודה על העזרה אסף

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  8. שלום, יש לי סרבר והוא קורס כמה פעמים ביום. ניסינו הרבה דברים ושום דבר לא עזר. יש איזה תוכנה או כלי שכל פעם שקובץ exe קורס במקרה שלי server.exe אז הם יוצרות לוג של הקוד שהיה קשור לקריסה? אם כן מה השם? בevent viewer זה מביא לנו מידע שלא עוזר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  9. ניסיתי לחפש באתר ולא מצאתי דרייבר.. אפשר עזרה..? אין לי את הדיסק שלו ד"א.. לפי "אוורסט" אלה הפרטים של הלוח אם..: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 01/18/2005-PM800-8237-6A7L2B0DC-00 Motherboard Name Biostar P4VMA-M Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (ODR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 533 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 47…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. היי, ניסיתי ליצור מחיצה בכונן חיצוני שמחובר ב-USB. לצורך ביצוע התהליך,המחשב מבקש כרגיל ריסטרט. ביצעתי ריסטרט ולאחר מכן התוכנה החלה את עבודתה ונתקעה. אתחלתי את המחשב ואני מקבל את ההודעה הבאה: interrupted operation:insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc. ניסיתי מספר דברים,כלום לא עזר. יש הצעות לפניי פירמוט? ממש לא בא לפרמט ולאבד נתונים חשובים לי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by omri_ro,

הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  12. הפורטים הם: UDP 6676 TCP 6666 מדובר ב TLN אימיול תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by iakovl,

חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by rrroonnii,

תראו בתמונה האם במצב כזה הוא תמיד בודק תמחשב ומנקה לבד אותו ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by chenrp,

יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  17. היי מה השלבים - ואיזה תוכנוצת אני צריך כדי ליצרוב DVD ? הבנתי שקודם אני צריך תוכנת RIP טובה = שתעתיק את ה DVD למחשב ואח"כ תוכנה שתיצרוב לי - בהתאמה לגודל 4.7G אפשר בבקשה לקבל הסבר + התוכנה המתאימה לכל שלב? תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  19. צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by Elad87,

היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. אני מרכיב מחשבים כמעט כל יום - העניין הוא שכל מחשב שאני מרכיב אני מתקין מערכת הפעלה זמנית דרייברים ואז עושה BURN IN TEST כדי לבדוק שהכל תקין וזה גוזל ממני המון זמן כי אני צריך גם לפרמט אחר כך וכו' רציתי לדעת אם יש תוכנה ( אפילו תוכנה שעולה כסף) שיכולה דרך הBOOT (כדי שלא אצטרך להתקין ווינדוס) שתבדוק את תקינות החומרה בצורה הטובה ביותר, תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by viper_sb,

אני מעונין למצוא את הKEY של מערכת ההפעלה שלי בזמן שאני מנסה להתקין אותה איך ניתן לעשות את זה ?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Demagh,

קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים