עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Motherboard Name Gigabyte GA-EP35-DS3L דרייברים עדכניים מהאתר של Gigabyte כמו כן ניסיתי דרייברים עדכניים יותר 2.41 מהאתר של REALTEK ולפני יומיים יצא 2.47 שעוד לא בדקתי הבעיה היא לאחר יום או יומיים שמתי לב שזה קשור לUTORRENT בעזרת תוכנה שנקראת DPC LATENCY CHECKER שמראה אכן שהיוטורנט מפריע לפעילות של המחשב המחשב מתחיל להיקפא ולהשמיע צלילי פיצוח בזמן ניגון שיר או סרט ניסיתי מספר גירסאות של יוטורנט ואני לא עושה OC על כלום במחשב הזה של אחי כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Stranger,

האם SP1 מומלץ להתקנה ?? ואם כן או לא למה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מי שמכיר תוכנה כזאת שאני יוכל ליראות טלויזיה של העולם במחשב אז תביאו .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by L1ron,

כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by POD,

יש לי תוכנה שנקראת Netlimiter והיא רצה ברקע. ברגע שאני מפעיל תוכנה אחרת כלשהיא או מכבה את המחשב קופצת ההודעה המעצבנת הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, גם גרסאות אחרות, אבל זה לא עזר. (מה הפירוש שלה בכלל? זה משהו שקשור לגישה שלה בזיכרון?) אנא עזרו. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by marking,

אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ואם אפשר שזה יהיה מינימליסטי ובלי שטויות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BURTON,

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe תתחדשו ;D

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by ofer1928,

אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by navk2,

אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  15. והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  16. יש לי נגיד 20 קבצים להורדה ברשימה שלו, אבל אם הוא יוריד את כולם ביחד יקח שעה, אני מעדיף קובץ קובץ תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by shaul,

זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

האם יש אתר או אתרים של מבחר תמונות בגודל איכותי טוב ובלי הלוגו שנמצא על כל תמונה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  19. תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by inuyasha2,

שלום יש לי מדיה פלייר 9 באנגלית ואני צריך מקודדים טובים חדשים שקוראים MP4 אני מבקש עזרה.. ועוד משהו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס טוב כיום תודה על העזרה INUYASHA2

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by smack,

היי לכולם בזמן האחרון כל פעם שאני מתחבר לסרוור לאימיול -זה רושם low id, מה שגורם לאימיול לזוז לאט מאד, אם בכלל. ניסית לבדוק את הבעייה באתר הרשמי של החברה ורשום שם שכנראה הבעייה נובעת מהראוטר(שאין לי) או שה fire wall חוסם את הפורטים . כיביתי את הfire wall ,מה שלא עזר, עשיתי גם uninstall לתוכנה והתקנתי אותה ,וגם גרסאות שונות של התוכנה ,ועדיין זה רושם low id, ואימיול לא זז אם מישהו מכיר את הבעייה וידוע איך לפתור אותה אני אשמח מאד תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by asaf172,

שלום ניסיתי לעשות תנאים לעיצוב האקסל, אך הם לא עובדים לי 100% כפי שאתם רואים, הוספתי תנאי למקרה שבתאים יש 0 ובכל זאת האקסל צבע את התאים בירוק, במקום לצבוע בלבן. Uploaded with ImageShack.us מה אני לא עושה נכון? תודה על העזרה אסף

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by borg,

Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by SD Project,

לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו

• 10 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.