תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, לאחרונה יצא לי לקרוא פה כמה הודעות של אנשים שאמרו שיש אופצייה להפעיל במחשבים כאלה תכני HD בצורה חלקה, ע"י השענת המעמסה על כרטיס המסך , יש לי שני חברים, אחים תאומים ,לשניהם יש מחשבים לא משהו, האחד: P43.0 2GB RAM DDR400 7600GS שתומך בHD השני : P43.0 2GB DDR 2 800 9800GT , מחשב יותר חזק משמעותית משל הראשון, העיניין הוא שהם לא מצליחים להריץ שום סרט HD כבד יחסית על המערכות האלה, והבנתי שיש אופצייה לשנות משהו במקודדים של K-LITE בכדי שזה ירוץ חלק, אם אפשר מדריך אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני על סף התיאשות מהאימיול בכללי ואני נותן לתוכנה הזדמנות אחרונה... אז אם יש לכם המלצות על אימיול, בעל אופצית WEBCACHE (ולא ליונטוורק!!!) כל המלצה תתקבל בברכה. מאור.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות תנאים לעיצוב האקסל, אך הם לא עובדים לי 100% כפי שאתם רואים, הוספתי תנאי למקרה שבתאים יש 0 ובכל זאת האקסל צבע את התאים בירוק, במקום לצבוע בלבן. Uploaded with ImageShack.us מה אני לא עושה נכון? תודה על העזרה אסף
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עם Norton 2005 אני יודע אני יודע ואני רוצה להחליף אותו למשהו אחר חינמי וטוב יותר,ובקשר לפירוול אני דיי סגור על sygate? אילו הצעות יש לכם בשביל פירוול חינמי וטוב ואנטיוירוס טוב וגם חינמי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב נו הגזמתי קצת רק רציתי לשאול אותכם איזה תוכנות טובות יש לזיהוי קול (תנו לי שמות) ורצוי גם מאיפה אפשר להשיג אותן בתודה רבה רבה מאוד רוזמרין איתי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, בעיה מוזרה במחשב החדש... לפעמים המחשב נכנס לאיזה קריזה וההרד דיסק חושב ומרעיש וכל המארז זז איתו במשך לפעמים גם שעות. המחשב פורמט לא מזמן, וביצעתי בדיקת וירוסים וכל מיני מזיקים... זה קורה לי גם שאני סתם בווינודס ולא נוגע במחשב הוא פתאום בלי קשר מתחיל לחשוב ולהתאמץ הרבה זמן.. יש איזו תוכנה שיכולה לבדוק לי על מה הוא מתאמץ כל כך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כרגע מזמין לעצמי כמה שרינקים לאלקטרוניקה. אני צריך משהו שיהיה יפה. הרעיון הכללי הוא שיהיה רשום Audio Renovatio וליד זה איזה לוגו פשוט שיתאים. או משהו כמו AR בפונט מגניב ומעוצב, או משהו אחר שיהיה קשור לנושא של אודיו ויהיה פשוט מספיק. מדובר בסך הכל במשהו דיי קטן אז הרבה פרטים יהיו בעיה. מה גם שזה יהיה בצבע אחד בלבד. אשמח לרעיונות שלכם, כמו גם לעזרה שלכם ביציאה של לוגו שכזה שכן היכולות שלי בכל הנוגע לפוטושופ ושאר התוכנות האילו הן דיי מוגבלות. Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט שכחתי את הסיסמא ואני צריך לגלות אותנ בשביל כמה נסיונות שכוללים מחיקה של החיבור ויצירתו מחדש. התוכנות שמצאתי בגוגל לא גילו, כנראה לXP יש הגנה טובה יותר בעניין. כמו כן, התוכנות שאמורות לגלות מה מסתתר מאחורי כוכביות לא עבדו פה, כיוון שהסיסמא בתיבת הכנסה של XP בכלל לא נמצאת שם (לפחות בXP SP1) אלא רק יש מקום להכניס סיסמא חדשה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ששמעתי כי Avast מציע להתקין במהלך ההתקנה תוכנות צד שלישי, והאנטי וירוס של מיקרוסופט לא עושה זאת, ברצוני לדעת איזה מבין שני האנטי וירוסים הללו טוב יותר מבחינת מציאת וירוסים ושאר נוזקות, והתרעות שווא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למה אם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות! אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה להעלות שיר ליוטוב שיש לי בפורמט Mp3. יוטוב דורש להמיר את זה לסרט. ניסיתי להמיר את השיר אם התוכנה Windows live movie maker אבל כאשר אני בוחר את ה Mp3 הוא רושם לי Movie maker doesn't support the selected file type. זה שיר שאישתי הקדישה לי בחתונה ואני רוצה להעלות אותו ליוטוב. בבקשה, בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את העבודה אולי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי קובץ ISO עם התקנת WIN7 ששוקל 6 ג'יגה. אני מנסה להעתיק עם UltraISO את ההתקנה לדיסק און קי בעזרת Bootable -> Write Disk Image. הבעיה שבסופו של דבר התוכנה מפרמטת לי את הדיסק לFAT32 וקובץ ששוקל 6 ג'יגה מופיע בגודל 2.6 ג'יגה וההתקנה יוצאת פגומה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-