עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקובץ המלא ששוקל 126 mb פשוט כבר השתגעתי באתר של מייקרוספט לא מוצא את זה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by zaroor,

משהו יכול להסביר כיצד אפשר להעתיק דיסק dvd למחשב ולשלוח ב ICQ כקובץ

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by artyom,

איך אפשר לשחזר את כל האנשים שנמחקו פתאום בלי שום סיבה?! תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. שלום ! יש לי שאלה.. איך אני יכול לערוך וידאו ? - כאילו נגיד לחתוך קטע מקליפ/סרט/סדרה ? אתם אולי מכירים את התוכנה Sony Sound Forge (תוכנה לעריכת אודיו) יש משהו בסגנון התוכנה הזו לעריכת וידאו ? כי אני פשוט רוצה לחתוך קטעים מתוך וידאוקליפים. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by dorosen,

icq 2002b לא מראה עיברית רק ג'יבריש ב XP PRO ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by solo53,

שלום האם יש דרך למחיקת כל ה קוקיס חוץ מכמה שישארו תמיד ללא כל הסירבול הארוך באפשרויות.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IG,

הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אני לא יודע איך למחוק את הNVIDIA FIREWALL שמגיע עם ההתקנה של הלוח ABIT KN8ULTRA אני לא מצליח למחוק אותו? אין אותו בהוספה הסרה... תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  13. אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by dd7,

1. איך אני עושה אנימציית gif 2. איך אני עושה כתוביות זזות בלי קטיעות כאילו זזות חלק מלמטה למעלה או לצדדים 3. מדריך של כל מיני אנימציות תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  18. הורדתי Registry Mechanic חינמי לווינדוס, עכשיו רציתי לפתוח אותו וזה מה שהוא רושם לי: unicode system are currently not supported

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Taco,

שלום שלום לכולם יש לי HD של WD 205GB בן כמה חודשים, מי שהתקין לי את המערכת הגדיר 30 GB לכונן C, ואני בהתחלה לא שמתי לב והתקנתי עליו תוכנות, היום הוא עם 800MB חופשי ומתדרדר... במחיצה השניה D: יש לי איזה 170 פנוי. מערכת ההפעלה XP SP2 ומערכת הקבצים מסוג NTFS. איך אני מעביר נפח למחיצה הראשונה? האם התהליך מסוכן לקבצים ו\או לHD עצמו, האם הוא מסובך? יש לי ידע בהפעלת תוכנות והבנה מהירה אז אין בעיה בזה. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Aviram,

יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כותרת.. כמו שיש בויסטה.. אבל אני רוצה למחשב בלי העיצוב של ויסטה.. רק זה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.