עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShaharSi,

אז ככה לאחרונה כשאני משתמש בוינראר על קבצים גדולים עם חלקים אני מקבל שגיאות CRC , קובץ פגום. אז ניסיתי להוריד עוד פעם את הקבצים, ללא הצלחה. ניסיתי להוריד אותם משרתים אחרים גם ללא הצלחה. מה שעוד יותר מוזר ניסיתי לפתוח אותם במחשב אחר בבית זה עשה לי את אותה בעיה אפילו כשניסיתי להוריד אותם במחשב השני. אבל כשהורדתי אותם בלפטופ שלי שבדיוק עבר פירמוט זה עבד. אני משתמש בIDM גרסא 6.07 , ולא זאת לא הבעיה כי בלפטופ אני משתמש באותה תוכנה בדיוק וזה עבד. עכשיו פירמטתי את המחשב שלי (שבו הבעיה התגלתה לראשונה) וזה עדיין עושה לי את הבעיית CRC חשוב לציין ששאר הגולשים דיווחו שהכל תקין בחלקים ככה שהבעיה אצלי. אני כבר לא יודע מה לעשות כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  3. שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by asaf23,

מה יכולה להיות הסיבה לכך ש WINRAR לא מעוניין לפתוח לי קבצים ומודיע לי על CRC ERROR ולמרות שהווינראר שלי מעודכן לגרסא חדשה והקבצים טובים כי בדקתי אותם על מחשב אחר.... זה משהו סידרתי וקבוע בכל הקבצים שאני מנסה לפתוח לא הולך לי ובא לי לשבור כבר את המחשב... עזרו לי בבקשה .

6. Started by Guy King,

שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by fever,

יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by avivboker,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by shareall123,

יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by wild_3d_raptor,

איך אני פותח קובץ NFO????? בתודה , עמית

13. Started by arie2006,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ excel שנכתב ב- excel 2003 עם excel 2007 ב ויסטה לא תמיד אני לא רואה את הפונטים העבריים. יש מצבים בהם האותיות מופיעות לפתע ואח"כ (תוך כדי כתיבה) - נעלמות .אין בעיה לגבי מספרים ופונטים לועזיים . מדוע זה קורה ומה הפתרון? תודה מראש על התשובות.

14. Started by duk4u,

בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. שלום רב, היום התחלתי לכתוב עבודת רפרט בספרייה של המכללה, שם מותקן אופיס 2007. שמרתי את מה שהספקתי על התקן נייד, והעלתי את זה בבית שפה יש לי אופיס 2003. הקובץ עלה, והמשכתי לכתוב. כשסיימתי שמרתי את הקובץ במסמכים שלי וסגרתי אותו. כשרציתי להיכנס אליו שוב, אני רואה סימן קריאה על האייקון וכשאני מנסה להיכנס מתקבלת הודעה "אירעה שגיאה בפתיחת הקובץ" (מצ"ב). הקובץ כפי שמופיע בפירוט הוא: "מסמך של וורד 2007 המותאם לשימוש בפקודות מאקרו" מסוג docm. האם מישהו יודע איך ניתן לפתוח את הקובץ? העיניין חשוב מאוד... תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. יש לי עבודה שעבדתי עליה בערך חודש ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותה אני לא מצליח, כל פעם נפתחת לי הודעת השגיאה הזאת. ניסיתי להיכנס במצב בטוח, ניסיתי להעביר למחשב אחר ברשת אך נסיונותיי לא צלחו. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by shaniks,

שלום לכל המושיעים התותחים! אני פותח קובץ ב-Gmail שלי, קובץ של powerpoint אך הוא מסרב להפתח. הוא זורק לי הודעה שצילמתי וצירפתי בקובץ להודעה הזו. אני מחכה לתשובה, מי שיכול לעזור לפתור את זה אני מודה לו מראש. שני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by LIOR42,

מנסה לפתוח קובץ והמחשב מוציא הודעה "שאין אפשרות למערכת הקבצים שהיא לא NTFS לפתוח מיכוון שהקובץ מעל 4 GB" הבעיה היא שיש לי NTFS וזה לא מחלץ מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ???

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Raz20,

אני מנסה לפתוח קובץ מכווץ והוא לא נפתח לי וידוע לי שהקובץ הזה בסדר גמור ולא נפגם כי כל קובץ כזה אני שולח לחבר שלי והוא פותח אותו בלי כל בעיה מה אפשר לעשות לגבי זה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by jj516,

המורה שלי למחשבים הביא לי דיסק עם קובץ סיומת nrg שזה Image של nero לפתוח אותו. כשאני מפעיל אותו nero עולה לי ונותן לי את מסך הצריבה שלו, כלומר אוטמוטית הוא צורב אותו ואמור לפתוח. אבל אחרי הצרביה אני רואה שיש לי בדיסק החדש את אותו קובץ כ image של nero עם סיומת nrg. מישהוא יודע איך אני יכול לפתוח אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by galCool,

הורדתי 3 קבצי RAR ניסיתי לפתוח אותם וזה כותב לי the volume is corrupt אצל חבר שלי זה כן עובד אז הקובץ לא פגום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  25. יש לי קובץ DAT של המשחק מי רוצה להיות מיליונר ואני רוצה משם את הצלילים עכשיו... פתחתי את ה DAT עם ה WINRAR וגיליתי את כלללללללללללל הצללים של המשחק... אבל... אני מנסה להוציא או לנגן... ויש סיסמה יש לי תוכנה שפורצת סיסמאות RAR ZIP וכל זה... אבל זה קובץ DAT והתוכנה לא מכירה את הקובץ... מה אני עושה???? (אני רוצה להוציא את הצלילים)

• 3 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.