תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר מספר שבועות כל פעם שאני מנסה לפתוח למשל את google.com, אני מקבל הודעה כזאת "404 not found". בכל מקרה הרצתי סריקה עם hijack this. שאני מריץ סריקה אני מקבל ארור כזה: For some reason your system denied write access to the host file. if any hijacked domains are in this file, HijackThis may NOT be able to fix this. ולאחר מכן מתקבל הלוג הבא: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 5:04:05 PM, on 8/22/2011 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\s…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה מהאתר PCTOOLS התקנתי אותה הכל עבד טוב ויפה, אבל שאני פותח אותה יש לי הודעת שיגאה: Unicode systems are currently not supported והתוכנה לא נפתחת ונסגרת. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (היום) התחילה מין בעיה של חלונות חדשים שלא נפתחות מספיק בגודל ברירת המחדל שלהם ואני לא יכול לשנות את גודל המסגרת. לדוגמא בקובץ המצורף. תודה מראש, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי (מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה. כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'. חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל.. מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?) תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS ולא מצליח לפתוח לינקים מתוך הודעות דואר שאני מקבל. כאשר אני דואג שהסייר (IE7) יהיה פתוח מבעוד מעד, אזי הלינקים כן נפתחים מתוך הודעות הדואר עצמן. גם אם אני מנסה לפתוח את הסייר דרך ה- START הוא לא נפתח אלא רק דרך ה-ICON שעל השולחן עבודה. שחזרתי לברירות המחדל את כל ההגדרות של ה-IE. מה לעשות ע"מ לפתוח לינקים ישירות מתוך הודעות הדואר ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאני מסתכל בפורומים ומישהו מביא לקישור לאישה מקום, המחשב נתקע לי. (ניסיתי כמה פעמים והמחשב נתקע)
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לפתוח מסמך מסויים בעיברית של WORD ,באופיס 2003 ,הוא נפתח בשפת ג'יבריש עם הרבה ריבועים כאלה במקום אותיות עברית. ניסית להחליף סוגי קידוד הקיימים שם בתוכנה עצמה,אך אף אחד מהם לא עוזר. עכשיו אני מאמין שצריך בסך הכל מקודד או משהו.אז מאיפה אפשר להוריד מקודדים עדכניים? או שחייב להתקין אופיס עדכני יותר?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי סרט ובהתחלה בכל פעם שניסיתי לפתוח אותו התוכנה נסגרה (ניסיתי כמה תוכנות). התקנתי את חבילת הקודקים של Gknot ועכשו הסרט נפתח, יש קול אבל לא רואים כלום. בדקתי מה הקודק שבו הוא מקודד - xvid mpeg 4 והתקנתי את הגירסה הכי חדשה אבל זה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי אני צריך להוציא מסרט מסוים קטע של כמה דקות, לצורך מצגת. לפני כמה ימים השגתי מחבר שלי את הסרט ב-VCD, בשני דיסקים. הכנסתי דיסק אחד למחשב, ואני רואה את התיקיות האלה: בתוך התיקיה F:\MPEGAV יש קובץ בשם AVSEQ01.DAT, שאני מניח שהוא הסרט (הוא שוקל 460 מגה...). עכשיו, העברתי את הקובץ למחשב, וכששיניתי את סיומת הקובץ ל-mpg הוא התנגן חלק במדיה פלייר, וגם עלה ב-virtual dub, ככה שיכולתי לחתוך ממנו את הקטע שהייתי צריך. הבעיה התחילה עם החלק השני של הסרט: אותן תיקיות, אותו קובץ... העברתי למחשב, שיניתי סיומת, והסרט עובד. אבל מה? בבאר התחתי של המדיה פלייר כתוב שאורך הסרט הוא 0:40:20 - רק שבעצם הסרט יותר... וכשמגיעים לסוף, הטראקר במדיה פלייר מגיע לקצה ונעצר, אבל הסרט ממשיך להתנגן…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום , הבעיה כאשר אני מנסה לפתוח את הצ'אט הוא נתקע פשוט מסך לא מוגיב אבל שאר הדברים פועלים , ב-yahoo קורה דבר דומא המסך שאומר להפתח נפתח וזהו מישהו יכול לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כאמור, הנ"ל נמצא כאשר ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות (no such interface supported). אחרי גלישה באתרים המוקדשים לנושא, בדקתי ומצאתי שאצלי ב-regedit הכל כשורה, עם הסימונים והכיתובים הרלוונטיים.. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה..
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לפורום. נתקלתי בבעיה בפתיחת קבצי word ששמורים בתיקיות מסוימות. מיד לאחר שהקובץ נפתח קופצת הודעה (שצירפתי העתק שלה להלן) ואז התוכנה נסגרת מעצמה. בכל מקרה ניתן לעבוד על מסמכים חדשים אחרים ואז התוכנה תקינה. איך ניתן לתפעל את הבעיה? אני לא מצליח לפתוח את הקבצים הללו... תודה על כל תשובה ועזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם כשמישהו שולח לי קובץ בדוא"ל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ(זה מראה צבע אפור), מישהו יודע למה??? (יש לי אאוטלוק אקספרס 6).
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-