תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שקוראת לי התקלה הזו, פשוט רק עכשיו נזכרתי לפרסם בתקווה לקבל תשובה. כאשר אני מוריד קובץ, במקום לראות כל אייקון לפי הסוג שלו (שיר: תמונה של קובץ MP3, קובץ ראר: התמונה של הספרים עם הרצועה וכו'..) אני רואה כל אייקון זהה בצורת תיקיית מחשב. אני יודע שזה לא קריטי אבל בעין זה די מציק לי, אודה לכם אם תוכלו לפתור לי את הבעיה. *ניסיתי התקנה מחדש. *ניסיתי הסרה טוטאלית והתקנה מחדש. *הגירסא שלי היא האחרונה ביותר. (3.5.4) תמונה להדגמת המצב: תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על קישור לאימיול (נגיד כמו שיש באתר) הפיירפוקס רושם לי שהוא לא מכיר תוכנית שעובדת עם פרוטוקול ed2k. איך אני פותר את הבעיה ? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת הדפים אני נכנס ויוצא כמה פעמים מהדפדפן עד שהם נטענים? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב אני לא מצליח לגלוש למספר אתרים שניסיתי ואני מקבל שגיאה ssl_error_ssl_disabled אני לא יכול לגשת להרחבות ודברים כאלה.. אני לא יכול להוריד מהאתר של פיירפוקס דפדפן ואני לא יכול להוריד בכלל ..הדפדפן לא מאפשר קטסטרופה אשמח לקבל את עצתכם במהירות האפשרית תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE] [TR] [TD=width: 100%]אני משתמש שנים בפיירפוקס ולאחרונה הוא עובד מאוד לאט.עד שמגיב,נפתח וכדומה. אשמח לעזרה. יום טוב.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מטרידה בפיירפוקס כל הסרטונים ביוטיוב נראים כאילו יש ברקע איזה מנורת פלואורסנט מהבהבת. ממש מעצבן קשה לצפות ככה בלי לקבל כאב ראש. מזכיר קצת את ההבהוב של המסכי CRT הישנים כשהיו פועלים בתדירות נמוכה. יש לציין שזה לא קורה בכרום/אקספלורר. ניסיתי לעדכן את הדפדפן לגירסא הכי חדשה וגם בגירסא 4 זה קורה. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל חיפוש עם המילה flash הפנה אותי לדברים שקשורים לתוכנה פלאש וכל חיפוש עם המילה blink הפנה אותי לסרטונים של מוזיקה או משהו כזה תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לפורום דרך פייר פוקס, מגיע לעמוד הפתיחה, לוחץ על שם הפורום המבוקש אך פייר פוקס ממשיך להציג לי את עמוד הפתיחה ואינני יכול לעבור לשום מקום אחר. יש למישהו מושג לפשר הדבר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע את הווינדוס 10 פרו וגלשתי בפיירפוקס גרסה 39 והכל היה חלק. אתמול עדכנתי לגרסה 40 ומאז הדפדפן נהיה מאוד איטי ומאוד לאגי. איטי הכוונה לא במהירות שהוא טוען את הדפים אלא הגלילה של הדף מלמעלה למטה ולהפך לפעמים נורא איטית ולאגית., כמו שמשחקים במשחק מחשב כבד. בדקתי את כל הדפדפנים שיש ושם זה לא קורה אבל אני מאוד אוהב את הפיירפוקס כבר שנים. יש פתרון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפוטושופ CS6: כשאני מנסה להשתמש בפילטר Lightning Effects הפוטושופ טוען שנייה אבל הפילטר לא נפתח.. יש לי כרטיס מסך GT440 של Gigabyte ככה שיש ליבות CUDA, אבל עדיין יש בעיה שלאחר שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ לא מזהה כרטיס גרפי מתאים. לפני שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ כן מזהה. דרייבר מעודכן, 301.42. עכשיו גיליתי שכשאני לוחץ על הפילטר מה שקורה זה שהשכבה פשוט משתכפלת ומקבלת את השם "Light Effect".. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ._. ------------------------------------------- טוב, איפסתי הגדרות וזה עבד.. החזרתי את ההגדרות של הCache למקסימום וזה שוב לא עבד.. מסתבר שמשהו בהגדרות של זה הפריע לזה (הן היו על מקסימום).. Cache Tile Size חייב להיות על 128K משום …
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה כולל סיראל ואקטיבציה הבעיה שאני לא מצליח להעביר את הפורמט ל PAL ניסיתי בSETUP במה לא יש אפשרות בתוכנה אבל הסרגל בצבע אפור בהיר כך שזה לא ניתן לשמוש ושינוי . אני מעונין לדגום מDV . תודה אחים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד. ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף. יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה? נ.ב. יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
החלטתי לפרמט את המחשב. לאחר גיבוי ארוך ומייגע, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, וחיכיתי. הופיעה הודעת שגיאה: Stop c000021 Unknown Hard Error Systemroot\System32\ntdll.dll אם זה משנה, יש לי 2 כוננים קשיחים. 120GB SATA של מקסטור, עליו מותקנת מערכת ההפעלה ושאר ירקות, ואותו אני מעוניין לפרמט. 80GB SATA של ווסטרן דיגיטאל, עליו יש לי את כל הגיבוי.
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-