תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים עדכניים ללוח אם: DFI Lanparty ut nf4 ultra-D חיפשתי אבל לא מצאתי לווינדוס XP. אם אפשר חבילה של כל הדריברים. האם הדריבר החדש של NVIDIA מתאים לכרטיס מסך 6800GS?(אם אני לא טועה הדריבר הוא 180) ואם כן האם אפשר הורדה אליו? ואם לא אז הורדה לעדכני ביותר. ושאלה: האם יש דריברים למעבדים וזכרונות? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הכל התחיל לאחר שעברתי ספק לבב"ל, מייד אחרי שהתחברתי אליהם קיבלתי עשרות וירוסים בלי שגלשתי לאינטרנט בכלל, איך זה הגיוני אגב? לאחר שניסיתי כל אנטיוירוס ואנטי רוטקיט שקיים, ומחקתי המון וירוסים, המחשב יחסית יציב, אבל עדיין הדפדפנים לא עובדים, רק במצב בטוח אפשר לגלוש. חשוב לציין שהאינטרנט עובד, פינג לאתרים עובד מצויין. מה אפשר לעשות? אגב, אם תוכלו להמליץ על שילוב av\fw חזקים, זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר תוכנה חינמית היודעת לקרוא קבצי אוטוקאד וגם מאפשרת לעשות פעולות עריכה ברמה בסיסית
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב את האנטיוירוס נוד 32. מחר נגמרת לי גרסת הניסיון . אם אני אסיר את האנטיוירוס ואנסה להתקין אותו שוב , התוכנה תזהה שזה היה מותקן בעבר במחשב ולא תיתן לי ... איך התוכנה יודעת את זה? מה צריך למחוק\לשנות כדי שאני אוכל שוב להתקין את הגירסה הניסיונית?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
את ההודעה הזו אני מקבל הרבה פעמים לא כל פעם ואני לא מבין מה לעשות משהו יודע מה לעשו? הויסטה הזה מתחיל לעצבן כמו שכולם אומרים תודה מראש רן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום . אני צריך דרייבר ללוח אם שלי בשביל הכרטיס קול (בגלל שהוא מובנה) הלוח אם : PCPartner VIA Apollo Pro133 Motherboard תודה רבה . ושבוע טוב .
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מצלמת וידאו שמקליטה ישירות לתוך מיני-דיוידי. כאשר אני מכניס את המיני0-דיוידי לכונן דיוידי, זה נראה בדיוק כמו סרט דיוידי, כלומר מחולק לכמה קבצי VOD שונים. אני מחפש תוכנה פשוט שעושה בדיוק מה שאפשר לעשות ב Nero record : שאוכל לסמן את הדיסק דיוידי והיא תהפוך את הסרט שיש עליו לקובץ אחד רציף עם איכות טובה. אני לא צריך את כל השטויות האלה של פרקים ותוספים ובלה בלה בלה לא משנה לי אם זה MPEG-4, divx, xvid, avi העיקר שיהיה באיכות טובה (כלומר שלא יוריד מאיכות הסרט). בנוסף אני מחפש משהו בלי יותר מדי סיבוכים, לסמן את הדיסק דיוידי, לקבוע לו נתיב על ההרד דיסק ולקבל את התוצר הסופי. מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב DVD, ודיסק DVD שצרבו עליו רק מחצית מהמקום שיש עליו. השאלה עם יש אפשרות לצרוב על החלק הפנוי בעזרת תוכנת נרו? ועם זה בכלל אפשרי בכל תוכנה אחרת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה עם הנוד 32 , הורדתי קובץ כלשהו באימיול שהתחזה לתוכנה מסויימת והפעלתי אותו, לא הייתה שום התראה על וירוס, לאחר מכן המחשב איתחל את עצמו, עכשיו שחלונות עלה האנטיוירוס נוד 32 לא עולה ומוצגת הודעת השגיאה הנ"ל יכול להיות שיש איזשהו וירוס, כיצד אני מטפל בזה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום שלום. אז ככה, זה לא שכל שאר הבעיות שלי עם הויסטה נעלמו (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378527.0), פשוט כל פעם יש בעיה אחת שמאפילה על כל השאר. כרגע הבעיה היא בדפדפן FF. כל כמה זמן הגלישה באמצעות הדפדפן נפסקת, והוא לא נכנס יותר לאתרים (בזמן שב IE וב Chrome הגלישה כרגיל). אם אני מנסה לסגור את ה FF, הוא לא נעלם מה Task Manager ואי אפשר לסגור אותו דרך שם או דרך ה CMD. האפשרות היחידה שנשארת היא לעשות ריבוט (במידה ואני מתעקש על להמשיך לעבוד עם ה FF, היכן שכל התוספים והעזרים נמצאים). קראתי איפשהו שהבעיה הזאת (לפחות הקטע עם ה Task Manager) קשור איכשהו ל ZA PRO (גרסה 8.0.059.000) אבל עדיין לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לרעיונות והצעות, וגם לפתרון אבסולוטי א…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אני מדבר על פורמט כמו שצריך לא הפורמט של PARTITION MAGIC שנגמר תוך דקה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום נכבדים! אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE. נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה, ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו: Qualified Vendor List BIOS BIOS-Utilities Chipset AUDIO LAN Utilities אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים, אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להמרת קבצי MKV לAVI בלי לפגוע באיכות המקור אם אפשר גם שיהיה אפשר להדביק כתוביות לא מובנות. תודה לעוזרים! אלון
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בחיפוש ספקים נוספים אני רואה רק את google באנגלית כיצד אני מכניס את google.co.il כספק חיפוש בדפדפן?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
פיירפוקס נתקע לי בלופ אינסופי של עדכון. אני מפעיל אותו, הוא מנסה להתעדכן ואז נותן לי שגיאה שהוא לא יכול לעדכן אם פיירפוקס כבר רץ... "The update could not be installed. Please make sure there are no other copies of Firefox running on your computer, and then restart Firefox to try again" אני לוחץ OK והוא נכבה ושוב נדלק ומנסה להתעדכן עם אותם תוצאות (השגיאה). כך הוא ממשיך בלי הפסקה... אשמח לדעת אם יש פתרון שלא ידרוש ממני להפעיל מחדש את המחשב עריכה.. לא חשוב... הבעיה נפתרה מעצמה בשנייה שפרסמתי את הפוסט הזה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי השתמשתי כמה שנים טובות בMSN Messenger והיה לי חשבון שם. עם הזמן עברתי לWindows Live Messenger והשתמשתי בו מספר חודשים (התחברתי פעם בכמה שבועות), עכשיו בימים האחרונים כשאני מנסה להתחבר הוא רושם לי שהWindows Live ID לא קיים ובגלל שזו כתובת אימייל ישנה שאני לא משתמש בה אין לי מושג איך לשחזר את החשבון או למה זה קורה. למישהו יש מושג? עדכון: ניסיתי להכנס עכשיו דרך windows messenger הישן והוא כותב לי שהחשבון פשוט לא קיים. איך זה שהוא נמחק?! זה לא שלא השתמשתי בו שנים. יש אפשרות לשחזר חשבון או שמאות אנשי קשר הלכו לאיבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-