תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפילו סרטון של חצי דקה בfraps לוקח 140 מגה!!! וגם זה לא מצלם את כול המסך אלה רק 80% ממנו בערך איך אפשר להוריד את משקל הקובץ? (גם אם זה להפוך את הקובץ לפורמט אחר,או לקודד אותו בdivx? ואם כן אז איך מקודדים?) ואיך אפשר לעשות ככה שfraps יצלם את כל המסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה, בלשונית "אנשי הקשר" מופיעים לי האנשים, אבל כשאני מנסה לשלוח מייל ולוחץ על "מאת" אין ברשימת "אנשי הקשר" כלום. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לא רוצה לפרמט עכשיו.... יענו פשוט אין אותו.. נגיד אני פותח תמונה ואז עושה סגור ופתחית תוכנת לעריכה אז ניפתח לי פתח באמצעות ואין שם צייר וגן בתוכניות אין אותו.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול להוריד פרקים של אבודים בגודל 99 מגה במקום.. לא יודע בדיוק כמה אבל יותר אז זה מה שעשיתי אבל זה התברר כלא חכם במיוחד כי אני לא מצליח להדליק אותם. אני ממש לא רוצה להוריד ולהתקין הרבה חבילות של קודקים אז אם מישהו יכול לכוון אותי לנגן אחד וחבילה אחת שאיתם אני יכול לראות זה יהיה נחמד האם זה מזיק להתקין מספר חבילות אחת על השניה? אם זה משנה יש לי ג'יפורס 9400 ולא חיברתי את הכבל קול שבא איתו ואין לי כרטיס קול בכלל חוץ מהמובנה תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להשים תמונה זזה באווטר שלי אבל היא עוברת את החוקים, אז אני צריך לדעת איך להקטין אותה (100X100) ואיך להפחית את מישקלה (30k) אז איך אני יכול לעשות זאת? בתודה מראש Insatll ד"א הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום משום מה לפני כמה ימים התוכנה התחילה לרשום לי שהחיבור נכשל אבל זה מראה כיאילו הכל תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לעשות את זה באקספלורר שכל פעם שאני אפתח לשונית חדשה היא כבר תעלה עם דף אינטרנט ולא עם דף ריק. אפשרי לעשות את זה בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הכי קשור לפה.. אבל נדמה לי שזה המקום לת'ארד.. בכלמקרה.. זה עלול להיות טיפה קשור למירק, אבל לא בטוח. היה לי פה כמה בעיות לא מזמן, סרקתי לוירוסים, ונמצאו 8 וירוסים שונים, בניהם משהו שנקרא IRC BOUNCH או משהו בסגנון, הוא לא יכל למחוק אז האנטיוירוס שם אותם בהסגר. במירק יש את האיידנט נכון? אז נגיד וכתבתי באיידנט ERAN אז שאני מתחבר לשרת כלשהו (לא משנה איזה) כתוב בכלל zK0rK0rv, מה שמעלה קצת חשד.. ושאני נכנס לאיזה ערוץ מסוים במירק (לא אנקוט בשמות) אז נפתח לאחר דקה כמעט חלון דוס מהמיקום: C:\winnt\system32\ddeshare.exe וכתוב בתוכו: syn v1.2 [03 Jun 2002] By Kalibre (metinsdr@hotmail.com) ואז ישר הכרטיס רשת כאילו עשו לו DISABLE\ENABE, מתכבה ונדלק מח…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום,אני צריך בבקשה את התוכנה אוורסט אבל את הגרסה החדשה עם האייקון השחור והכתום אם מישהו יודע למה אני מיתכוון..
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה שבשורת הכתובת בדפדפן (explorer 6) לפני הכתובת אמור להיות ה E הכחולה שזה הסמל של ה explorer אז הוא נמחק לי ובמקום זה יש לי את האייקון שכאילו לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח (מכירים את האייקון הזה) בנוסף אני לא מצליח לפתוח קישורים למשל מתוך המייל (אם אני מעתיק ומדביק ) אז זה כן מצליח אבל לא ניתן ללחוץ על הקישור ניסיתי להסיר את הדפדפן אבל לא מצאתי אותו ב "add remove" ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפן מתוך "add windows components" ומה שקרה לי לאחר האיתחול שנעלם לי ה outlook express שאיתו אני עובד. ועכשיו אני נראה בערך ככה... בבקשה עזרה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת מבחינת תיקון קבצי רגיסטרי פגומים וניקוי קבצי זבל מהמחשב?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אתמול ניסיתי להתחבר לפייסבוק וקיבלתי הודעה : Your Computer Needs to Be Cleaned [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]It looks like your computer is being affected by malware. We’ll help you fix the problem to keep your account secure and prevent malware from spreading to friends.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Malware is software that tries to steal personal information and causes problems when you use Facebook. Clicking or sharing links that contain spam can give your computer malware.[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא מציע לי להוריד כל פעם תוכנת ניקוי אחרת. של חברה מוכרת. eset קספרסקי וכו. איך נפתרים מזה ? ניסיתי את הדרך של להוריד את התוכנה שה…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה [glow=red,2,300]טובה[/glow] שמדפיסה עטיפות לדיסקים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג אם זו בעיה ממש .. יש לי תהליך System מוזר במנהל המשימות ב - Windows XP .. הוא פשוט לוקח המון משאבי מערכת ומאט את המחשב בצורה רצינית .. המחשב עצמו עובד רגיל, פשוט הזמן תגובה לכל פעולה איטי מאוד .. רק אחרי ריסטרט המחשב חוזר לעצמו ועובד בצורה חלקה .. אין לי שום בעיה של וירוסים / Spyware / Trojan וכד' .. אני משתמש באנטי וירוס Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 בפיירוול Zone Alarm ובפיירוול המובנה של Windows XP TDS-3 נגד טרויאנים ממה הבעיה נובעת ? איך אפשר לסדר את זה ? אין לי מושג אפילו למה קשור התהליך הזה .. אם הוא באמת קשור ל - System או לא .. התהליך שעליו אני מדבר נקרא "vsmon.exe" כמו בתמונה : תודה רבה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקי אני משתמש בתוכנה over net אני לא אוהב את האימול הוא מציק ,עכשיו לבעיה מראש אני מודה לכם על העזרה. הבעיה היא שמתי איזה 16 הורדות דברים שאני צריך וכנראה לא היה לי מספיק מקום אז הוא קיצר לי קמתי משנה אני קולט 7 הורדות במקום 16 שלפני שהלכתי לישון הוא הוריד אותם אבל פתאום הם נעלמו לגמרי מהתוכנה אני רואה אותם בהtemp אבל לא בתוכנה אז באמת לא היה מקום בדקתי אבל עכשיו אך אני מחזיר את ההורדות האלה לתוכנה .
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להקטין גודל (MB) של קובץ PDF? מדובר בקובץ עם כמה עמודים שהוא בערך 4MB ואני רוצה להקטין אותו לפחות ממגה
-
- 4 תגובות
- 26.3k צפיות
-