עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Radeon38,

שלום האם יש הבדל מהותי בין גרסאות 2004 ל 2009 מצאתי חברה באינטרנט שמוכנה למכור לי ספר לימוד על התוכנה אבל יש לה רק של גרסת 2004. שווה לרכוש ספר של גרסה ישנה יותר??.ההבדלים מהותיים כל כך??? אני מאד רוצה ללמוד את התוכנה ולא מצאתי שום ספר על הגרסא העכשווית.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. יש לחבר שלי תוכנה "חשבשבת" איך אני מפעיל אותה בויסטה.

3. אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם: pinnacle studio 11 flash freehand ושאר ירקות בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות' האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני? ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'. אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום אני משתמש Premiere Pro CS3. יש לי ספר Premiere Pro בגירסה 1.5 קראתי ולא מצאתי את מה שרציתי להחזיר למצב כל החלונות כלים. בתוכנה Premiere Pro CS3, תראו מצורץ קובץ תמונה מסונים 2 עיגולים. רואים למטה חסרים חלונות עריכה וידאו וגם חלון נוסף השני לא מופיעים לי. איך מחזירים את חלונות אלה מסונים עיגולים בתמונה? אני נסיתי מקשים Shift+ F9 ומעלה בתפריט נקרא Window --> Wordspace --> Editing סימנתי עליו ולא חזר אלי חלון עריכה וידאו. אני לא יודע איך מחזירים חלון ברירת מחדל. מיכאל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by weissby,

טוב כשיש כל מיני לינקים של ג'אוהסקריפט (אין לי משוג ממש מה זה אניר ק ידוע שזה קשור לג'אוהסקריפט) אז זה לא עובד לי המחשב עושה מן צפצוף מוזר כשאני לוחץ על לינק כזה (צפצוף שבא מהמחשב עצמו ,לא ששומעים ברמקולים) פתחתי פה פעם אשכול לגבי זה ולא הבנתי כל כך תהסברים שנתנו לי שמה וגם חסמו לי תאשכול הקודם ככה שאני בעצם לא יכול להקפיץ אותו או משהו כזה אז, תודה מראש לעוזרים.. נ.ב שכחתי לציין שזה רק באקספלורר קורה נ.ב 2 חחח דוגמה למקום שלא עובד לי הלינק: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html נכון יש שמה כל מיני משחקי אונליין, אז כשאני לוחץ על "שחקו עכשיו" קורה לי המש אמרתי, הצפצוף הזה במחשב ואח"כ פשוט אין תגובה לא פותח כלום..

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by HazardManiac,

שם וגירסת התוכנה: uPlay (תוכנת משחקים כמו steam, origin). אין לי מושג איזה גרסא מערכת הפעלה (יש לציין גם שפה וקצב ביט): windows 7 ultimate 64 bit hebrew פירוט כללי על הבעיה: אני מוריד את התוכנה ואז כשאני מתקין אותה רשום שיש כבר גרסא אחרת של התוכנה מותקנת על המחשב בתיקקיה אחרת וזה נותן לי ללחוץ אישור ואז כלום לא קורה. כשחיפשתי איפה התוכנה מותקנת לא מצאתי כלום וגם לא מצאתי ב"הסרת תוכנות ותוכניות" של windows ואין לי מושג מה לעשות. אני גם מנסה להתחבר למשתמש שלי באתר שלהם וזה רושם לי(כבר במשך 3 ימים "uPlay is Unavailable" ויש לי עליו far cry 3 שלא הספקתי לשחק בו אפילו פעם אחת... האם בוצעו שינויים במחשב לפני שהבעיה הופיעה: לא לפי מה שידוע לי תמונה(דרך אתר FXP: http://www.fxp.co…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים נייחים ברשת חוטית. לכל אחד מהם יש HD עם 3 פרטישנים: מערכת הפעלה, שימוש שוטף וגיבוי. אני מחפש תכנה שבכל יום תבצע סינכרון אוטומטי של סיפריות מסויימות ממחשב A למחשב B ולהיפך. כלומר התכנה תבדוק האם יש קובץ חדש\שונה בסיפריה DOCS על מחשב A ותעתיק אותו לסיפריה DOCS בפרטישן הגיבוי על מחשב B. כך גם להיפך גיבוי וסינכרון ממחשב B למחשב A. יש למישהו רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by LIRON1,

שלום יש לי תוכנה שקיבלתי עם המצלמה (zoombrowser מי שמכיר) אני מתקין אותה ואני מקבל שגיאה כמו למטה בתמונה. ראיתי שרשום שם משהו שקשור ל TEMP ולא מזמן רכשתי SSD והעברתי את כל הקבצי TEMP לHDD מה הבעיה ? עריכה: לפני זה התקנתי את התוכנה בלי להשים לב פעמים כאילו גם על HDD וגם על SSD ואח"כ מחקתי אותם ידנית כלומר רק את התיקיות שלהם תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי סרטון מהאינטרנט דרך התוכנה הזאת עכשיו הסיומת של הסרטון היא HTML עכשיו אני יודע שצריך למחוק את הלינקים כדי שזה יהפוך לקובץ וידאו רגיל דרך הכתבן השאלה שלי איזה לינקים להוריד מפה בתודה מראש רזיאל

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by kennyx,

העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד

12. יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by Arziv,

שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. אני כרגע עם Norton 2005 אני יודע אני יודע ואני רוצה להחליף אותו למשהו אחר חינמי וטוב יותר,ובקשר לפירוול אני דיי סגור על sygate? אילו הצעות יש לכם בשביל פירוול חינמי וטוב ואנטיוירוס טוב וגם חינמי?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by rambo,

לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by menis,

Determine maximum speed

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by dd7,

אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by sharone123,

בכל פעם שהמחשב עולה מחדש שולחן העבודה לא עולה אלא מופיעה רק תיקיית "מסמכים" ומשם אני מנווט בסייר עד שאני מגיע לתיקיית שולחן העבודה ומשם ממשיך לעבוד כרגיל. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה דרך הבוט כדי לתקן את הבעיה אבל אני לא מצליח (הוא רושם שיש לי שגיאה בI/O) ניסיתי לנתק את כל ההתקנים (אפילו עכבר) וזה לא עזר. יש דרך אחרת לתקן את זה???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Asaf-L,

היי חבר'ה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי .. לפני מספר ימים לקחתי קובץ מהמקום שאני לומד בו למחשב שלי, אתמול ביצעתי סריקת אנטי וירוס אקראית עם NOD32 ONLINE SCANNER ולתדהמתי הקובץ היה נגוע בוירוס Virut.NBP - עשיתי חיפוש עליו בגוגל תוך כדי שנוד ממשיך את הסריקה שלו ובכל מקום שקראתי עליו נכתב שמודבר בוירוס קטלני ברמות היסטריות שאין לי שום סיכוי להיפטר ממנו מלבד לפרמט את ההארד דיסק. ואז הסתיימה הסריקה של NOD והתוכנה רשמה שהיא ניקתה את האיום (?!) , הרצתי עוד בדיקה ושום איום לא נמצא (!?!?) , זה היה נראה לי קל מדי.. משהו פה מסריח.. האם אני יכול להמשיך לעבוד על המחשב הזה בשקט? והאם מותר לי למחוק את הקובץ שממנו הוירוס הגיע? (רק קצת רקע - מדובר בטרויאני שבין היתר גונב סיסמאות לכל דבר כולל…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by saharcom,

שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by viper_sb,

שאני כותב מייל באוטלוק 2003 הוא נותן לי הודעת שגיאה VISUAL C ++ משו... ואז נסגר מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  25. אחותי התקינה לי ICQ במחשב וזה שינה לי את הדף שאני פותח כרטיסייה חדשה מחקתי את ה ICQ וזה עדיין נשאר, ניסיתי לאפס את ההגדרות של הדפדפן ולא עזר מדובר על IE8 צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים