עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_ktz,

כאשר אני מדפיס בעברית "אני רוצה לישון" הוא רושם "לישון רוצה אני" כלומר הוא הופך את המילים (כל פעם שאני מקליד רווח הוא חוזר לתחילת השורה) ראיתי הודעה דומה בפורום כלשהו בקשר לתוכנה acrobat pdf אין לי את התוכנה הזאת. אך בכל זאת הורדתי את adobe reader. וזה לא עזר... תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  2. שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  3. Started by Yakim Peled,

אוף. הייתי נשבע שלא עשיתי כלום (אבל בטח עשיתי ופשוט לא הרגשתי) אבל לפתע פתאום נעלם לי ה-toolbar למעלה ושורת המשימות למטה. חשבתי לבדוק את ה-options בלחצן הכתום (זה שכתוב עליו Firefox שנמצא בצד שמאל למעלה של המסך) אבל גם הוא נעלם. איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by MMi,

אני רוצה לדעת איך ניתן לחסום פורטים שלא דרך תוכנה או הראוטר. אפרט, אם חוסמים דרך תוכנה אז ברגע עליית המחשב רואים שתוכנה רצה ברקע. לגבי הראוטר זה פחות או יותר אותו סיפור - ניתן לזהות בקלות שפורט חסום. האם יש עוד דרך לחסום פורטים? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by avibl,

שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

איך אני מנקה את ה RIGESTRY בלי תוכנה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by tomer_et,

עד היום עבדתי עם קאזאה לייט 202 בצורה חלקה וטובה. היום התקנתי את הגירסה העברית של התוכנה - ומאותו הרגע מהירות ההורדה שלי ירדה (בסביבות 5 שלפני זה הייתי מוריד ב50+). הדבר קורה גם כשאני מוריד קובץ שמצוי אצל המון משתמשים. כשאני מבצע חיפוש אני גם רואה שאצל אף אחד מהקבצים המוצעים לי רוחב הפס לא עובר את 20 (שלני זה הייתי רואה 475). ניסיתי להסיר את הגירסה ולהתקין מחדש את הגרסה הישנה (באנגלית), אך הבעיה נשאה כשהייתה. יש לכם רעיון מה יכול היה לקרות?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  9. שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  11. כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  12. שלום לכם, כשאני מנסה לפתוח קובץ מצורף באאוטלוק - הוא שואל האם לפתוח או לשמור בדיסק. לא משנה מה אני בוחר - אין תגובה. הקובץ לא נשמר ולא נפתח. ואין שום הודעת שגיאה. מה לבדוק? הקמתי פרופיל חדש באאוטלוק והגדרת חשבון מחדש. אגב - במצב בטוח של אאוטלוק זה עובד.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by RayZ,

יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by borg,

יש לי ב-Bookmarks Toolbar Folder קישור ל-Gmail. http://gmail.google.com הבעיה שלי היא שהאייקון של הקישור הוא G (כמו האייקון של Google), במקום אייקון של מעטפה אדומה (שזה האייקון של Gmail). איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Lior4543,

היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Avi952,

מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Cupid Me,

אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  19. נניח אם השיר הוא של עידן רייכל , אז ניתן יהיה להגיע אליו כך: עידן רייכל > שאריות של החיים מיוז > UPRISING וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by navk2,

אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  22. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by yot,

עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  24. לאחר ששמעתי כי Avast מציע להתקין במהלך ההתקנה תוכנות צד שלישי, והאנטי וירוס של מיקרוסופט לא עושה זאת, ברצוני לדעת איזה מבין שני האנטי וירוסים הללו טוב יותר מבחינת מציאת וירוסים ושאר נוזקות, והתרעות שווא. תודה מראש.

25. יש לי מלא שירים שאני מעביר לIPHONE ומצאתי תוכנה(TuneUp Companion) שפשוט לוקחת את השירים ומורידה לכל שיר את תמונות האלבום שלו ומילים של השיר בנסוף לשם מלא של הזמר והשיר. הבעיה היא שהתוכנה היא רק ל30 יום ואני לא מוצא מקום להוריד אותה בחינם. יש לכם להציע לי אפשרועות אחרות לתוכנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.