עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oba3k,

הי, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת במחשב - בזמן שיש תוכנה שלוקחת מסך מלא, אחרי שהמחשב הלך לישון לפחות פעם אחת - יש לי ארטיפקטים על התמונה. מערכת ההפעלה היא 32 VISTA ULTIMATE, הכרטיס מסך הוא 7600GT שהדרייבר הוא הדרייבר המעודכן ביותר. זה לא קורה בכל התוכנות - אלה בעיקר במשחקי מחשב (GUITAR HERO, NBA LIVE 2008, בתפריט של קרייסיס - לא במשחק עצמו, ובמדיה סנטר של ווינדוס). כשהתוכנית לא על מסך מלא לדוגמה במדיה סנטר - אין להם זכר. רעיונות? הצעות? צריך שאני יעלה תמונה של הארטיפקטים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by elihai,

היי חבר'ה אני צריך לדעת מה זה VMWARE מה הוא עושה ולמה זה אם מי שיכול לעלות מידע על זה הוא להסביר לי אני מואוד ישמח זה די חשוב לי

4. Started by ראובן,

לפי כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מוצא את הדיסק של הדרייבר אז מישהו יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול? ואם צריך : AMD Sempron Processor 2008+ , 959MB RAM, NVIDIA GeForce 6100

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by chenrp,

יש למישבו ניסיון איתה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ericp1,

1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו . 2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרוב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה שבכותרת, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by subarel,

יש לי שני עכברים שמחוברים למחשב, האם יש תוכנה שמפצלת את הסמן לשנים ככה שתהיה שליטה נפרדת בכל עכבר...? מערכת הפעלה WinXP PRO.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש קובץ IMAGE ליצירת דיסק בוט + GHOST - דחוף בבקשה. אשמח לכל עזרה... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tintin,

לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amir85,

יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by fish123,

יש למישהו מושג אם קיימת בעולם תוכנה שמסוגלת להציג סדרות וסרטים כמו ממיר דיגיטלי? (לדוגמא, לשים כמה קבצי סרט בתיקייה שהיא תהייה ערוץ כלשהו ואז אוכל לדפדף, לראות איזה תוכנית יש אחרי זה) להתייחס ברצינות ;D תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NerVo,

חיברתי HD ישן שלי, BIOS רואה אותו אבל כשהווינדוס עולה, אני לא רואה אותו במחשב שלי, עכשיו נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT והוא רואה לי את ההארד דיסק הראשי שלי, ואת הישן שחיברתי כותב לי עליו UNALLOCATED, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ה HD לפעולה, יש לי עליו מידע שאני צריך ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הורדתי את הדרייבר החדש של NVIDIA, ה178.13 כשאני מתקין אותו נראה כאילו הכל בסדר, הפס הירוק מתמלא אבל בסוף יש הודעה THE SYSTEM HAS NOT BEEN MODEFIED. ניסיתי מחוק מהDEVICE MANAGER, למחוק את הקודם, להוריד מחדש-כלום! מה שמוזר שהEXPERIENCE INDEX הופך ל-1 אני עושה REFRESH והוא נהפך לUNRATED.... מי יודע מה קורה כאן?

17. שלום לכולם לא מזמן רכשנו מצלמת אבטחה ביתית והיא מחוברת למחשב דרך BNC וכרטיס DVR עכשיו אני מחפש תוכנה ידידותית למשתמש ופשוט יחסית שתבצע הקלטה וכל מה שקשור מחכה להמלצות שלכם תודה אני חייב עזרה חברים אני פשוט תקוע לא יודע איך להפעיל את המצלמה דרך המחשב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by g191181,

פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pc4u,

הי איכן מחביאה תוכנת THE CLEANER את הנתונים של שם משתמש וסאריאל ? הסרת גירסה והתקנת חדשה מחזירה את הרישום של הגירסה הישנה !! תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by alons126,

*כותרת*

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם !!! מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ? תודה מראש לעוזרים :-*

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים