עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/

2. אני מחפש תוכנות של מפעל הפיס.....כל תוכנה שמישהו מכיר תתקבל בברכה אני יודע שיש לוטו ג'ט וצ'אנס.....אם מישהו מכיר שיגיד לי מאיפה להוריד או להשיג זה יעזור לי מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BMD,

אני גולש עם אופרה , מכיוון שיש לי בעיה מסוימת עם אינטרנט אקספלורר .. בכל מקרה מצאתי שהגלישה עם אופרה מאוד יעילה . אבל בכל זאת יש בעיה , העברית מוצגת (ניתנת לקריאה ) אבל ניתן לקרוא אותה רק משמאל לימין , כמו אנגלית .. זה נורא מוזר לקרוא ככה , שיניתי דיי הרבה הגדרות אבל לא מצאתי את ההגדה המתאימה כניראה אם יש כזאת.. ? תודה מראש לעוזרים MBD

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למחשבים ישנים , פנטיום 3 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idofr,

מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ksesa1,

איך אני פותר את הבעיה הזאת? יש לי כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 6800 GS זאת נראת לי בעיה בקול [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gal atedgi,

יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tecore,

לדוגמא יש לי קובץ PDF עם 100 Pages, ואני מעוניין לצמצם שיהיה בכל עמוד, 2 עמודים (כמו האופציות שיש בהדפסה) ולשמור את הקובץ כ-PDF. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש את התוכנה POWER DVD בבקשה תיכנסו מאיפה אני מוריד את התוכנה אזות בבקשה תנו לי קישור שפועל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sam514,

חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Or94,

יש לי בעיה. כאשר אני מנסה להתחבר לתוכנה סקייפ היא עולה והכל והיא משמיעה את הצליל כאילו היא התחברה אבל אני לא רואה אף אחד מחובר, וגם במצב של הסקייפ יש כזה משהו שמסתובב וזה לא ירוק. רק לפני כמה ימים התוכנה עבדה מצויין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by compman112,

שלום אני משתמש בתוכנה הזאתי די הרבה זמן ומאוד מרוצה לא מזמן השתמשתי במדריך כדי לשנות את ההגדרות לביצועים יותר טובים כמו שזה נראה המהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית. מ500 ל200 מקסימום במקרה הטוב. אני מתשמש בגרסא 1.6 standalone ולא בהתקנה. מחקתי את הקובץ בתקווה שהגדרות יחזרו לברירת מחדל שאני אוריד מחדש, אבל הם אותו דבר. (והטורנטים ממשיכים להוריד מאיפה שהפסיקו למזלי.) 1. איך אני יכול להחזיר להגדרות ברירת מחדל, או איך שאני אמחוק את הקובץ שאני אוריד מחדש אותו זה יעשה מין ריסט להגדרות ויחזרו להיות ברירת מחדל? 2. יש לך הצעות שיפורים להגדרות? 3. כמו שמכירים, התוכנה לא תופסת בגגלל כמעט זכרון בRAM ושוקלת קילוביטים, מה הבדל בין הSTANDALONE ולבין גרסאת ההתקנה? יש הבדל תפיסת מקום בזכרו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Posford,

התקנתי את הגרסא החדשה 3.6. רציתי לדעת האם קיים התוסף הישן שלוחצים CTRL+M וזה ממזער אותו למטה באיקונים? אם כן אשמח ללינק. ואיך משתמשים בחוסם פרסומות ופופאפים "Adblock Plus" התקנתי אותו. אבל יש לי פרסומות וכל הזמן קופצים לי Popupים, איך מגדירים אותו? התקנתי גם את התוסף, Download statusbar ואחרי סיום הורדה של כל קובץ שהוריד, הוא פותח אותו. ובתחילת ההורדה הוא מקפיץ חלון בנפרד עם הסטאטוס הורדה. איך מבטלים את שניהם? שלא יפתח בסיום ושישר ימזער למטה בדפדפן את ההורדה? ואם יש המלצות לתוספות מעניינות אשמח לשמוע. אגב האשכול הזה לאחר שיומיים לא הגיבו בדיון הנעוץ. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אשמח אם מישהו יעזור לי במציאת דרייבר למקשי מגע במקלדת של HP DV6950EJ לווינדוס 7 אתן קישור לדרייבר שתואם לווינדוס ויסטה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-56605-1&lc=en&dlc=en&cc=jm&product=3773679&os=2093〈=en אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סורי.. בתודה לירן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lior4543,

היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RoronoaZoro,

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …

20. שלום. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא תוכנות שבודקו את מפרט המחשב, ושיכלול גם חברה, מהירות, זיכרון.... תודה מראש, נוביש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים למחשב הזה: http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by udi,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים יש לי סטרימר ובתוכו HD של 1T על הסטירימר נמצאים הסדרות והסרטים שאני רואה אבל במחשב נמצאים כל הסרטים והפרקים החדשים מכיוון שמדובר בהמון סרטים וסדרות אני לא מצליח לעקוב איזה עברו לסטרימר ואילו נשארו עדיין במחשב המידע נמצא בכוונה בשניהם גם לשם גיבוי אז שוב שאלתי היא האם קיימת תוכנה לסנכרן את הקבצים באופן אוטומטי בין שני HD או שני תיקיות ( אם יש אפשרות דרך הרשת הביתית לבצע את זה עוד יותר טוב ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Deadly Cheetah,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה ידידותית להמרת וידיאו אני צריך להמיר מmkv ל avi תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין ללכוד תמונה מסרט. עשיתי PAUSE לסרט. לחצתי על PrintScreen וכשעשיתי "הדבק" לצייר קיבלתי רקע שחור. למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים