עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sangha,

אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  2. שלום קיבלתי היום את המדפסת החדשה שלי hp officejet 5510 ומופיעה לי השגיאה הבאה: אני לא מבין מה זה אומר בבקשה עזרה...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. קניתי את הממיר הדיגיטלי הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=107&subcatid=228&prodid=639&keySearch= ניסיתי להתקין את הדרייבר של הממיר וקיבלתי את הודעת השגיאה המופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להתקין את הדרייבר על מחשב אחר (כדי לשלול את האפשרות שהבעיה אצלי במחשב) ושוב קיבלתי את אותה הודעה. האם מישהו יודע מה פשר ההודעה הזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

כל פעם שאני טוען עמוד מחדש, כמעט על כל עמוד באתר קופצת לי ההודעה שיש בתמונה, איך אני נפתר מזה, זה מתחיל לעצבן אותי. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני רואה וידיאו מאינטרנט תמיד יש השהיה של כמה שניות בין הקול למה שמוצג במסך וזה ממש מעצבן למישהו יש מושג למה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by mind5,

כשאני מפעיל את המסנגר 7.5 הרזולוציה של הוינדוז הופכת ל 640*480 ואיכות הצבע ל 8 סיביות (תמונה גרועה)... נסיתי להסיר ולהתקין מחדש לא עזר...נסיתי להסיר ולהתקין V 8.0 LIVE גם לא עזר אותה בעיה כל הזמן... כשראיתי את הבעיה בפעם הראשונה צעק שחסר קובץ DLL מקבצי המערכת ,הורדתי אותו אבל גם זה לא עזר ...זה רק עזר בהפעלת המסנגר בלי ההודעה שהקובץ חסר ... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Or94,

אוקיי אני משתמש בתוכנה סקייפ (SKYPE) כבר הרבה זמן ולא הייתה לי שום תקלה או בעיה. אתמול דיברתי עם כמה חברים ואז פתאום התוכנה החלה לא להגיב ונסגרה לבד. ניסיתי לפתוח אותה מחדש והיא עדיין לא הגיבה וגם אחרי התקנה מחדש וריסט למחשב היא לא מגיבה. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sofix4,

הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]

9. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP בעברית. יש לי 2 דיסק קשיח אחד חלונות XP. והשני גיבויי חומר חשובים. בהתחלה גיביתי חומר ghost לדיסק הראשון לעביר לדיסק השני. והתקנתי מחדש חלונות XP בדיסק הראשון. וגמרתי הכל. ונישאר לי להחזיר גיבויי דיסק השני לדיסק ראשון. עליתי בחלונות XP וניגשתי לדיסק השני ועשיתי "עתק" ו- "הדבק" לדיסק ראשון. ופתאום ניעצר באמצע וחלון הודעה שאומרתף: "לא ניתן לעתיק קובץ שצויין בתיקייה...." ניסיתי לאתר תיקייה ולעתיק חלק קבצים. והתיקייה שבה שלא ניתן לעתיק זה לא עזר. והיה לי עוד כמה תיקיות שלא ניתן לעתיק. האם יש תוכנה חזקה טובה מאוד שיכולה לעתיק קבצים כמו "העתק" + "הדבק".ובלי לתת הודעה שגיאה שאומרת לא ניתן לעתיק? קיים דבר כזה תוכנה שעובדת 100%? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by adirnasri,

אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by BadMan,

אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה

12. Started by composite,

שלום. כשאני בא ליצור טקסט חדש, לא משנה איזה גודל (נניח 60PT), הכתב מופיע בגודל מאוד מאוד מאוד קטן (שבקושי אפשר לראות) אפילו מתחת לגודל המינימלי שאפשר להגדיל בטולבר של הטקסט. מה לעשות? מהי הבעיה? PhotoshopCS Tryout. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  13. Started by erap129,

היי, שאני רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ המסך נשאר לבן ולא מראה שום סימן שכתבתי, ואצל חבר שלי בCS2 זה פועל בסדר רק שצריך לכתוב הפוך... והשם של הLAYER מופיע לי בג'יבריש ולא בעברית..מישהו יודע איך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום אני מנסה לצייר קווים. ואח"כ מדפיס מדפסת. ורואים קווים ישרים ויש כאילו בקו מדרגות קטנים היסתכלו בבקשה מצורף תמונה סימנתי בעיגולים אדומים לפי סימנים עיגולים אדומים שרואים בפוטושופ CS2 בזכוכית מגדלת הגדלה פעם אחת רואים בקו פנימי שחור בסדר וחיצוני קו מדרגות קטנות ולא ישרים. איך עושים שקו יהיה ישר ולא מדרגות קטנות מאוד? נ.ב. נסיתי לשחק בהגדרות בפוטושופ כלים Brushes וזה לא עזר לי. אולי שפתחתי דף חדש בגודל A4 ורשמתי ב- Resolution - 50 Pixels\inch וגם בחרתי color mode: RGB color - 8 bit האם זה בסדר הגדרות שעשיתי בדף חדש בשביל שיהיה קווים ישרים בצורות נכונות? מה עוד צריך להיות בהגדרות דף חדש שיהיה לי ציור קווים ישרים וגם לא רואים מדרגות קטנים שיהיו ישרים? מיכאל [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, יש לי בעיה של פונט מכוער בעברית בפיירפוקס בטאבים ובמועדפים, איך אפשר לשנות זאת? http://img706.imageshack.us/img706/6733/gsagasgasgasg.jpg ניסיתי לשחק עם ההגדרות במאפיינים ולנסות לשנות שם פונטים הוא פשוט לא קולט שם שום דבר ולא משנה כלום, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Mazumotte,

היי זה התחיל לפני 3 ימים. ניסיתי להתחבר לפייסבוק שלי, וכל מה שראיתי זה: וכמובן דף ריק עד למטה(בלי הstatus bar שמראה nofitications). אני כן רואה שכתןב למטה את ה-advertising, contact us , etc... ניסיתי לרסטט ראוטר+מודם. ניסיתי ממחשב אחר ברשת הביתית וניסיתי במחשב אחר ברשת ביה"ס, זה עדיין עושה אותו דבר. אם מישהו יודע מה הבעיה/מה יש לעשות אנא האירו את עיני.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  20. כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה של התחברות לאינטרנט ולפעמים קופצת לי הודעה של הפיירוואל שלי שאומרת לי לעשות לו ריאסט כי הוא חוסם את הincoming וחוץ מזה יש לי תמונה להמחשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by what the fuck,

יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי פיירוול של סימנטק 2004, אחרי שהתקנתי אותו (סיימתי פירמוט) , כל פעם שאני נכנס אליו (לוחץ פעמיים על סימן כדור הארץ בפינה), הוא פותח לי חלון ל4 שניות ונסגר, גם אם אני מתחיל עדכון, אחרי 4 שניות הכל נסגר. מישהוא מכיר את התופעה? מישהוא יכול לעזור??? תודה רבה!!!.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Yoav,

עיינתי בנעוץ והורדתי והתקנתי את הפיירוול COMODO. עכשיו, יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח להגדיר אותו לשיתוף קבצים. חיפשתי באינטרנט, חיפשתי בפורום וכלום. גם אם אינכם יודעים את הפיתרון, פיירוול אחר שיודע להרשות גישה לרשת ביתית זה יהיה נחמד. עריכה: לא משנה, הורדתי והתקנתי kerio 4 והכל התסדר =]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

יש לי פיירוול של KERIO 4.1.3 ופתאום אתמול הוא שלח לי עדכון לפיירוול אז אשרתי ומאז התוכנה לא עולה שאני עושה ריסט אני רואה שהתוכנה לא עולה (ו סקיוריטי סנטר מודיע לי שהוא מכובה) אני בודק ב TASK MANAGER ואני רואה ש 99 אחוז מה CPU USAGE נמצא בKERIO והוא לא מעלה לי אותו הוא נשאר ככה שנה ולא קורה כלום המחשב אפילו נהיה יותר איטי (מן הסתם) ממה זה קרה? למישהוא עוד זה קרה? תודה לכולם טל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.