תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
יש לנו בעיה קטנה שלא מצאתי לה פתרון כבר הרבה זמן אנחנו משתמשים בישומים מבוססים SHAREPOINT 2003 כמו אתרים שיש עליהם חומר מסוים ואז פותחים את קובץ הוורד או הXL ששמור על האתר עורכים אותו ושומרים (ללא הורדה של הקובץ והעלאה חזרה לאתר) הכל היה טוב עד שהעברנו את המחשבים שלנו לWIN 7 ויחד עם זאת לOFFICE 2010 ברגע שנכנסים לקובץ התוכנה קורסת אוטומטית מישהו יודע אולי במקרה מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה בתוכנה Outlook Express, היא פשוט מסרבת לזכור את הססמאות של חשבונות המייל שלי. ניסיתי להגדיר חשבונות חדשים, לעשות זהות חדשה ושום דבר לא עזר. מן הסתם שמסומן לזכור את הססמא, ובאמת אחרי שאני מקיש אותה אז הוא זוכר אותה, אך אם אני מכבה את התוכנה ומדליק אותה שוב אחרי כמה דקות, היא מבקשת את הססמאות שוב - לכל החשבונות. אני משתמש ב-Windows XP. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבואס אש טורנטליץ' שלח לי הודעה שאם אני לא יעלה דברים אז הם מעיפים אותי והביטורנט כל היום עובד וזה מעלה לי רק על 10 מה אני יכול לעשות הורדתי חמש ג'גה והעליתי 337 מגה אני לא רוצה שיעיפו אותי נ.ב אם זה לא הפורום המתאים תעבירו חשבתי שכאן זה הכי מתאים
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לא כ"כ טוב בפרטים הבאים: 800 mhz p3 256 ram geforce mx 100\200 הדרישות הנ"ל אמורות להריץ פיקס את football manager 2005 אך הם לא מריצות אותו.. המשחק כל הזמן יוצא בלי דו"ח שגיאות כי ביטלתי אותו אבל זה דו"ח שגיאות.. זה קורה גם באקספלורר מה אפשר לעשות? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא פורום אומנות, אבל מכיוון שאיור ממוחשב נעשה בתוכנה גרפית, וציירתי את זה ב PS.. פורטרט עצמי.. לא מזמן עשיתי כבר קרחת =] אבל... נו
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך פותחים קובץ nrg.* כאשר אני מנסה לפתוח, תוכנת נרו עולה
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שהנושא מתאים לפה ואם לא אני מתנצל כונן C לא נפתח נותן הודעה c:\is no accessible ועוד שורה the file or directory is corrupted and unreadable יש לצייןכמה דברים : ---דבר זה קרה לאחר שהשתמשתי בתוכנה Flobo HardDisk Repair תוכנה לבדיקה ותיקון סקטורים פגומים אשר מצאה סקטורים פגומים ותיקנה אותם לפי התוכנה אבל לאחר כיבוי והדלקה של המחשב לא יכולתי להכנס. ---כונן D הוא כונן המערכת שלי (אליו אני יכול להכנס והכל בסדר) ---אל הדסקטופ יש לי קיצורים לכונן C: שמופיעים אבל אני לא יכול להכנס דרכם (נותן הודעה שהוא לא מוצא את הקבצים ואם אני רוצה לחפש) ---דרך הפעלה הוא גם לא נותן לי להכנס מישהו מכיר דרך לסדר או איכשהו להציל את הקבצים שלי בבקשה חשוב ביותר????!!!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נניח אם השיר הוא של עידן רייכל , אז ניתן יהיה להגיע אליו כך: עידן רייכל > שאריות של החיים מיוז > UPRISING וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני מוריד קבצים מהאימיול, הגדרתי לו תיקייה שבה ישמור את השירים שאני מוריד וזה מסיים להוריד את הקובץ אבל לא שומר את הקובץ בתיקייה. אני נכנס לתיקייה והיא פשוט ריקה(ניסיתי גם לשנות יעד שמירה). שאני לוחץ לחצן ימני על השיר דרך האימיול ועושה "open file" הוא משמיע לי את השיר אבל פשוט לא שומר אותו. אני לוחץ דרך האימיול: tools > open incoming folder והוא פותח לי את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה ניסיתי גם דרך המדיה פלייר ללחוץ open containing folder וגם שם הוא פותח את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה מה עושים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-