עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liorcomp,

אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Spiritus,

לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by tomer_et,

עד היום עבדתי עם קאזאה לייט 202 בצורה חלקה וטובה. היום התקנתי את הגירסה העברית של התוכנה - ומאותו הרגע מהירות ההורדה שלי ירדה (בסביבות 5 שלפני זה הייתי מוריד ב50+). הדבר קורה גם כשאני מוריד קובץ שמצוי אצל המון משתמשים. כשאני מבצע חיפוש אני גם רואה שאצל אף אחד מהקבצים המוצעים לי רוחב הפס לא עובר את 20 (שלני זה הייתי רואה 475). ניסיתי להסיר את הגירסה ולהתקין מחדש את הגרסה הישנה (באנגלית), אך הבעיה נשאה כשהייתה. יש לכם רעיון מה יכול היה לקרות?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by Stranger,

האם SP1 מומלץ להתקנה ?? ואם כן או לא למה?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by marking,

אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  6. שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  7. שלום לכולם אני משתמש בתוכנתutorrent ולאחר הורדה של כמות קבצים גדולה המקום בכונן מתחיל להיגמר כמו כן אני רוצה לסדר את הקבצים כדי שיהיו בתקיות הנכונות ובכונן הנכון הבעיה היא כאשר אני בסך הכל מעתיק את הקובץ למקומו החדש אני מפסיק לשתף אותו שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את מיקום הקובץ ועדיין להמשיך לשתף תודה על העזרה

8. אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by hichcock,

היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. Started by tagada0071,

שלום וברכה יש לי לפטופ עם המפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i9-11900H 2.5GHz - 4.9GHz, זיכרון 16GB (2x8GB DDR4 3200 MHz SO-DIMM), Up to 32G B אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 הקמתי מכוה וירטואלית בVMware אבל זה עובד לי לאט מאד, אחרים בקורס עם מפרט נמוך משלי רץ להם יותר מהר בהרבה.. מה לא בסדר או איך להגדיר שהמכונה תנצל את מקסימום כוחו של המעבד הזה/זכרון ?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנת הורדה חלופית לזו המצורפת עם מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650). התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר נקראת UPSMON, ובעבר הייתה בה אפשרות לשנות את משך זמן ההשהייה של מכשיר האל פסק במצב סוללה, לאחר שהחשמל חוזר, עד שהוא שב בחזרה למצב מתח הרשת (הייתי מגדיר אותו על 10 שניות). בגרסה הנוכחיות של התוכנה, האפשרות הזו איננה קיימת יותר, ולפי דעתי משך זמן ההשהיה המוגדר כברירת מחדל במכשיר, הוא קצר מדי לטעמי (3 שניות בערך). האם יש תוכנת הורדה חלופית שמתאימה למכשיר, אשר מאפשרת לשנות באופן ידני את משך זמן ההשהייה על מצב סוללה לאחר שהחשמל חוזר.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  12. שלום חבר'ה,אני מחפש תוכנה חינמית לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי דיסק DVD ובו משחק. כיצד אני יכול ליצור מהדיסק קובץ ISO (או כל פורמט image אחר) ? המטרה של כל העניין היא העברת הקובץ למחשב אחר שבו אין כונן DVD והתקנת המשחק עליו.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  14. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by borg,

יש לי ב-Bookmarks Toolbar Folder קישור ל-Gmail. http://gmail.google.com הבעיה שלי היא שהאייקון של הקישור הוא G (כמו האייקון של Google), במקום אייקון של מעטפה אדומה (שזה האייקון של Gmail). איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by N82,

יש תוכנה חינמית לראות DVD במחשב?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. הEXPLORER לא הזה של האינטרנט אלא הזה של התקיות עושה לי בעיה מוזרה מסיבה כלשהי,כשאני עושה MINIMIZE לחלון הוא לא נשאר בTASKBAR,הוא נעלם לו מהTASKBAR אבל נשאר לרוץ ברקע כאילו הכול ברגיל ואני יכול לחזור אליו עם ALT+TAB לא התקנתי תוכנות שמתעסקות במראה הוינדוס,והתוכנה האחרונה שהסרתי הייתה LUNCHY בגלל שהוא כל הזמן העסיק לי תמעבד למישהו יש מושג אם אפשר לפתור את זה איכשהו בלי התקנות מחדש?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום. יש לי Adobe Flashplayer 9 הגרסא המעודכנת ביותר. אני משתמש בI.E7, ובנוסף גם בFF3. הבעיה זהה בשני הדפדפנים באופן כללי ווידאו סטרימינג עובד. תכני סטרימינג מסויימים לא רצים אצלי בכלל בעוד שאחרים כן. לדוגמא יוטיוב רץ בלי בעיה. הרדיו הזה רץ http://radio.yo-yoo.co.il/glglz.htm וגם הרדיו הזה רץ http://www.ctradeil.com/radio.php?radio=1 הרדיו הזה לדוגמא לא רץ: http://elya.dyndns.org/channel.php?id=65 מסיבה שלא ברורה לי, ותכני CastUp לא רצים בכלל כמו כאן http://www.keshet-tv.com/bigbrother/bigbrotherlive.aspx. במחשב השני בבית עם IE 6 הכל רץ בלי בעיה. אני מסיר ומתקין מחדש DirectX שוב ושוב בפעם האלף כבר. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה ואני מתחרפן. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזו…

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  21. היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by sgt_flippy,

האם יש אתר או אתרים של מבחר תמונות בגודל איכותי טוב ובלי הלוגו שנמצא על כל תמונה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  24. שלום חברה, לאחרונה יצא לי לקרוא פה כמה הודעות של אנשים שאמרו שיש אופצייה להפעיל במחשבים כאלה תכני HD בצורה חלקה, ע"י השענת המעמסה על כרטיס המסך , יש לי שני חברים, אחים תאומים ,לשניהם יש מחשבים לא משהו, האחד: P43.0 2GB RAM DDR400 7600GS שתומך בHD השני : P43.0 2GB DDR 2 800 9800GT , מחשב יותר חזק משמעותית משל הראשון, העיניין הוא שהם לא מצליחים להריץ שום סרט HD כבד יחסית על המערכות האלה, והבנתי שיש אופצייה לשנות משהו במקודדים של K-LITE בכדי שזה ירוץ חלק, אם אפשר מדריך אני אשמח מאוד. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  25. פעם השורת חיפוש בFF 3.6 שלי הייתה גוגל ישראל. לאחר שחיפשתי פעם אחת בגוגל COM בדפדפן החיפוש נשאר תקוע על גוגל COM. אפילו שאני ממשיך לחפש ידנתי בגוגל ישראל - כאשר אני רוצה לחפש דרך השורת חיפוש של הדפדפן זה מחפש לי בגוגל COM. (ניסיתי להיכנס לגוגל ישראל ואז ללחוץ על החץ הקטן על מנת להוסיף אותו לשורת החיפוש בFF אבל הוא לא הופיע שם...) יש לזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים