תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המודם הסלולארי (בנייד: LG R380) נעלם מהמערכת. כיצד מחזירים אותו? המערכת: חלונות7 פשוט, כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני רואה שיש להם הרבה תוכנות להורדה באתר שווה להוריד משהו בכלל? יש לי XP מקורי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי בעיה באאוטלוק 2013 שאני מגדיר שם 5 אימיילים שונים וכהרגלי אני רגיל לכך שיש אינבוקס אחד לכל חמשת המיילים השונים שכל מי ששולח לי מייל מגיע לאינבוקס אחד ויחיד רק בשליחה אני צריך לבחור מאיזה חשבון אני רוצה לשלוח. אבל הבעיה ב2013 שהוא פותח 5 אינבוקסים זתומרת לכל חשבון שאני מקים הוא פותח אינבוקס משלו ופריטים שנשלחו וכך הלאה. אז חשבתי שזה הבעיה ב2013 אז העפתי אותו והתקנתי 2010 ושוב אותה בעיה ואני משתגע זה לא נוח אני חייב לאחד את כל חמשת החשבונות לתיבת דואר נכנס אחת ויחידה ב2010 אשמח לעזרה אם מישהו יודע לכוון אותי איפה ההגדרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע לעבוד עם תוכנה שנקראת Acronis True Image Home. האם מישהו יכול לתת לי הסבר על כך? תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ב00:00 הפעלתי מצב איחוי לכל שלושת הכוננים שבמחשב שלי. לא מזמן קמתי, עברו 8 פאקינג שעות!! וזה כמעט ולא זז. כונן אחד עשה משהו כמו חצי אחוז מהדיפרגמנטציה. השאר עשו אפילו פחות מזה. וואט דה פאק??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות בתוכנה הזאת. אף פעם לא נכנסתי לתוכנה בכיף והתחלתי לשחק עם חברים ברשת בלי שום בעיות והפרעות. בזמן האחרון אני פשוט ולא מצליח להכנס כמעט ובכלל. אני מנסה להכנס וזה נתקע על PROBING או שאני מצליח להכנס וכולם מהבהבים בירוק/הופכים לצהוב/הופכים לכחול, רשתות נמחקות לי. ניסיתי לפתוח פורטים (אשמח להסבר אולי לא עשיתי את זה טוב. פתחתי כמו שפותחים לEMULE ושאר תוכנות כאלה), מחקתי והתקנתי את התכונה, התקנתי גרסאות אחרות, אפילו הגעתי למצב שפרמטתי את המחשב רק בשביל לראות שלא היה לי איזה וירוס או בעיה שהפריעה לתוכנה, אבל שום דבר לא עזר. חשוב לציין שביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואין לי שום תוכנת אנטיוירוס מותקנת ככה שאני לא חושב שיש משהו שחוסם אותה. אשמח לכל עזרה שהיא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה virtualbox התקנתי את התוכנה Guest Additions מערכת win7 התוכנה אינה מזהה את התקני ה-usb usb תקין כיצד ניתן לבצע זיהוי ה-usb בתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן וחלש, פלאש מאוד מכביד עליו, ואני מחפש תוכנה שרק אם אני לוחץ על חלון הפלאש הוא יפעל. אני מקווה שאני מספיק ברור.... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול פעם אני מדליק את המחשב עולה לי חלון שמקסטון הפסיקה להגיב ושאני מוחק את המקסטון אז עולה הודעה שאקספלורר הפסיק ליפעול איך אני מסדר את זה? הינה תמונה זה מה שעולה לי שאני מדליק את המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=2yzt4myoi5m3.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך8600 GT Nvidia GeForce אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה (שחיברתי עם כבל לTVOUT) . השתמשתי בתוכנה של NVIDIA כדי ליצור DUALVIEW ולראות את מסך המחשב על הטלויזיה אבל בגלל שהרזולוציות שונות כשאני מנגן סרט על המחשב רואים אותו חתוך בטלויזיה. אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה מבלי לשנות את רזולוצית המסך (1280*1024) איך אני עושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב SVCD עם NERO והוא אומר משהו על זה שהסרטים ב-MPEG 2 לא מתאימים ל-SVCD. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו 2002A ואני לא מצליח לקבל קבצים!!! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-