תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הודעת קריסה מ FLIGHT SIMULATOR 2004 הנה היא: יש לי W7 ULTIMATE 32BIT INTEL 82945G EXPRESS CHIPSET FAMILY INTEL E2180
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני עכברים שמחוברים למחשב, האם יש תוכנה שמפצלת את הסמן לשנים ככה שתהיה שליטה נפרדת בכל עכבר...? מערכת הפעלה WinXP PRO.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את ה WinXP שלי על מכונה וירטואלית שיצרתי (סתם שאלה, איך אני יכול לאשר ההתקנה?), ומשום-מה הוא מודיע על בעיה של ה DirectX, בנסיון להריץ משחק. משהו בסגנון ה"מנהל-ההתקן שלך לא תומך בשום DirectX או הרצת חומרה". איך אני מטפל בבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני עם XP. בכל הקלדת טקסט (גם פה!!!), כל אות שניה לא נקלטת, כאילו המחשב נתקע, חושב ומגמגם. בד"כ זה מתחיל אחרי הקלדה רציפה של 10-20 מילים. ניסיתי לסגור את כל התוכנות וזה לא עוזר. אין רוגלות וכו. גם האמיול סגור. יש למישהו רעיון? יתכן שזו תוכנה שיושבת לי על הזכרון וגורמת לו לקרטע...-?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקרא קבצי PDF ותנגן אותם. תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.יש קובץ WORD מסויים שאני רוצה לשם במחשב של חבר שלי ואני מעוניין שהוא לא יצליח להעתיק אותו לדיסק האם יש הגנה מסויימת או ברגע שהוא ינסה להעתיק אותו הקובץ יממחק או משהו כזה 2. איך אני מבצע הגנה על דיסק שאני צרבתי אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ! צריך עזרה , לפני חודש הכל עבד רגיל וטוב ועכשיו שום וידאו של צפייה ישירה (mako וכדומה ) לא עובד בצורה טובה , לדוגמא אם אני מעביר קטעים קדימה זה עובד לי בלי קול רק רואים תמונה .. והוידאו לא תואם לתמונה וכד..' הכל עבד מצוין לפני חודש, זה רק בזמן האחרון .. וזה ככה על 2 דפדפנים שונים (פיירפוקס , ואקספלורר) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל התמונות המוצגות באתר או בקבוצת דפים לפי אינדקס רץ. לדוגמה, בפורום - אני מעוניין לשמור את כל התמונות בדיון מסויים לפי ריצה על כל העמודים בדיון (שינוי של אינדקס רץ בשורת הכתובת) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור בעניין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים חיפשתי באתר של אדובי ולא מצאתי תשובות איזה גרסה של אדובי פלאש תתן לי תמיכה מלאה בעברית?? האם יש FLASH ME כמו שיש PHOTOSHOP ME? ??? אני צריך לדעת סדיוק מה לקנות לפני שאני מאות דולרים עד כמה התמיכה טובה? כל כדי לכתוב טקסטים בעברית בתבניות פלאש עם XML תודה לעוזרים נא לפרט על המגבלויות של העברית אגב, אני מחפש פלאשיסט לחלוק עימי פרוייקט מעניין אני לא יודע לערוך כלום בעיצוב חחח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה שגורמת לפתוח כמה מסנג'רים ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם !!! מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ? תודה מראש לעוזרים :-*
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WINRAR WINAMP CDEX BSPALER איזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העניין הוא כזה: הורדתי שיר מהאינטרנט והוא ירד בעוצמה אפסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. בשביללשמוע את השיר בעוצמה נורמלית אני צריך לשים את כפתור הווליום במערכת על פול ווליום. ניסיתי לשנות את ההגבר עם audcity ולא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנהmedia server אשר מסוגלת לבצע קידוד לסרטים בזמן אמת -transcoding יש לי טלויזיה של פיליפס היא מחוברת לרשת וכדי לראות את כל הסרטים על המחשב ( שנמצא הרחק ממנה) אני צריך תוכנת media server בנתיים מצאתי שלושה TVersity , Wild ו PlayOn שאלתי היא מה יותר מומלץ ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה (או חבילת מפות) שמכילה את מפות וכבישי ארץ ישראל (לפחות) כך שאוכל לשים אותה על הלפטופ שלי, ולבצע חיפושים (של כתובות או מסלולים) במצב OFFLINE (כלומר כשאני לא מחובר לאינטרנט)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט HD עם מספר שפות, אני מעוניין למחוק את השאר ולהישאר רק עם האנגלית, איזו תוכנה תעשה את העבודה ? (יש גם כתוביות מובנות בסרט בשתי שפות שאני מעוניין להשאיר רק באנגלית) לסרטי DVD קטנים השתמשתי ב - VIRTUALDUBMOD אבל היא קורסת שמנסה לטעון קובץ MKV גדול.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP officejet J6413, עם הדרייברים האחרונים מותקנים. הבעיה היא, שלמשהו שהוא כנראה הקורא כרטיסים של המדפסת יש בעיה עם הדרייבר. בלוח הבקרה תחת "מכשירים ניידים" יש סימן קריאה צהוב ב-WPD filesystem volume driver, וכשפותחים את זה רשום "התקן זה אינו פועל כראוי מאחר של- Windows אין אפשרות לטעון את מנהלי ההתקנים הדרושים עבור התקן זה. (קוד 31)" ביליתי שעות בחיפושים אחרי פתרון לבעיה אבל כל מה שהציעו (וזה לא הרבה) לא עוזר, וזה מחרפן אותי! למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-