עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the_saint,

אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לאחרונה היו לי בעיות בהפעלת מצלמת הרשת עם הגירסה הקודמת, לכן ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה. לאחר שהסרתי את הגירסה הקודמת, הורדתי את הגירסה החדשה מ Windows live והתחלתי בהתקנה. ההתקנה נכשלה והוצגה לי הודעת השגיאה הבאה: ניסיתי את כל הפתרונות המוצעים בעמוד "קבל עזרה" אך ללא הועיל (הפתרונות שם הם בעיקר לבדוק אם יש מקום פנוי ואם אין Firewall פעיל שמפריע). ניסיתי לחזור לגירסה הקודמת, אך גם בגירסה זו ההתקנה נכשלת. כמו כן, ע"מ לשלול בעיה בקישוריות הרצתי מכונה וירטואלית של Win 7 וניסיתי להתקין שם - ההתקנה עברה בהצלחה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם זה נראה לכם נכון כל מה שכתוב באתר הזה?> דירוג פיירוול החזק בעולם 1 zonealaram pro 2 Outpost Firewall pro 3 Norton Personal Firewall mecafee במקום השישי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=sygate+firewall+review אנטי וירוס 1 bitdefender 2 kaspersky 3 nod32 לא להתקרב לנורטון שלא שווא כלום לדעתי מקור http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אנטי ריגול 1 spy sweeper 2 CounterS 3 Trend Micro Anti-Spy נכון ש Spyware Doctor במקום החמישי והוא טוב אבל יש יותר טובים במיוחד spy sweeper שאני משתמש בו והוא מעולה .ad ware במקום השביעי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by בזיק2,

ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש תוכנה שגורמת לפתוח כמה מסנג'רים ביחד?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by k22,

שלום לפני פחות משנה שמתי קובץ על שולחן העבודה ולאחר כמה חודשים פירמטתי את המחשב..(הקובץ נימחק) וזה קובץ שחושב לי מאוד אני צריך אותו יש איזשהו דרך להחזיר את המחשב אחורה להעתיק את הקובץ ולהחזיר את המחשב למצב העכשווי כאילו שלא ימחק שום קבצים נוספים ולא סרטים ותתמונות :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Lior4543,

היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לנו בעיה קטנה שלא מצאתי לה פתרון כבר הרבה זמן אנחנו משתמשים בישומים מבוססים SHAREPOINT 2003 כמו אתרים שיש עליהם חומר מסוים ואז פותחים את קובץ הוורד או הXL ששמור על האתר עורכים אותו ושומרים (ללא הורדה של הקובץ והעלאה חזרה לאתר) הכל היה טוב עד שהעברנו את המחשבים שלנו לWIN 7 ויחד עם זאת לOFFICE 2010 ברגע שנכנסים לקובץ התוכנה קורסת אוטומטית מישהו יודע אולי במקרה מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

שידרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי BSPLAYER כמו שאני רגיל, אבל משום מה כשאני צופה בפרקים של הסידרה Persons Unknown יש סוג של תקיעות רגעיות בווידיאו ניסיתי לשנות הגדרות ועדיין זה קורה.. למרות שלא שמתי לב לבעייה הזאת בקבצים אחרים נראה לי שהבעיה היא לא בפרקים של הסדרה, זה קרה ביותר מ2 פרקים (הרבה פעמים לאורך כל פרק) והפרקים שוחררו ע"י קבוצות מקודדים ידועות שלא היו לי בעיות איתם עד עכשיו. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, בגדול, פשוט נמאס לי כל פעם שאני צופה ב YouTube לסמן לו לנגן לי את הסרט ב 720p. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם - כמה זה כבר מסובך לכתוב איזה ADD-ON לדפדפן או משהו בסגנון שפשוט כאשר הוא מזהה בשורת הכתובת כתובת מ YouTube , הוא אוטומטית מוסיף בסוף את האותיות fmt=22& לקישור. זהו. פשוט, קל ונוח. עכשיו, איך עושים את זה ?!! :-[

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים למחשב הזה: http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by גדעון,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לבצע כיבוי למחשב מרוחק הנמצא ברשת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by spot,

מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by CTDesign,

למי שלא יודע דויאנט ארט זה מעין גלריה אתם מוזמנים להכנס: http://creativetodesign.deviantart.com/ =]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מה זה לכל הרוחות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kobibo,

מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moo2004,

יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by LiranUdi,

לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב ! רכשתי לוח תוצרת ASROCK דגם 939NF4G-SATA2. אינני מצליח להתקין את הדרייבר של בקר ה-SATA. מבקש עזרה ... תודה !

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אם יש לי קובץ PDF של טקסט אבל שהוא נסרק מתוך מסמך ישר לPDF כלומר הטקסט עצמו הוא תמונה. האם יש תוכנה שתמיר לי טקסט מתוך תמונה לפוטרמט של WORD לדוגמה כמו שסורקים מסמך ויש תוכנה שממירה אותו אח"כ לפונטים בוורד. אשמח לקישור לתוכנה כזאת...

24. Started by binyamin1001,

התקנתי את ה WinXP שלי על מכונה וירטואלית שיצרתי (סתם שאלה, איך אני יכול לאשר ההתקנה?), ומשום-מה הוא מודיע על בעיה של ה DirectX, בנסיון להריץ משחק. משהו בסגנון ה"מנהל-ההתקן שלך לא תומך בשום DirectX או הרצת חומרה". איך אני מטפל בבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים