עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חג שמח ותודה לעוזרים לוח האם הוחלף במסגרת האחריות לאחד חדש לאחר ההחלפה אני רואה ג'בריש בחלק מהתוכנות (ווינאמפ למשל) מה עושים בנושא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by itaic,

ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by אוריפ,

שלום! התקנתי לפני מספר דקות NOD32. אני רוצה לעדכן את מאגר הנתונים שלו אך הוא מקפיץ לי שם וסיסמא שעלי להקיש בשביל לקבל את העדכונים הללו. אני מכניס את השם והסיסמא שהגדרתי בהקתנה, לוחץ OK, והחלון קופץ שוב. לא משנה כמה פעמים אלחץ לאישור החלון יחזור. מה עושים? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by SHLOMI71,

כאשר אני מנסה להתקין את SR-1a לאופיס 2000 אני מקבל את ההודעה שהעדכון כבר מותקן אצלי למרות שהוא לא. יש פתרון לנושא? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה בעדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device כשאני מעדכן אותו דרך הרשת, מותקן דרייבר חדש, ואז reset למחשב. כשהמחשב עולה, בדיקה ב device manager מעלה שיש בעיה: This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך ה troubleshooter לא עולה אצלי. (marscore.dll not found) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הראשונה (ואולי גם את השניה...) נ.ב. אם אני עושה Roll back driver אז הבעיה נעלמת, אבל ברצוני לעדכן את הדרייבר כי יש לי בעיות sound שאולי קשורות לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כל פעם שאני מנסה לעדכן אותו מהאינטרנט אז זה נותן לי הודעת שגיאה שזה לא מצליח להתחבר או משהו כזה. הנה תראו בעצמכם. אשמח לקבל עזרה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. טוב אז הבעיה היא כזו היום האנטי וירוס פשוט התחיל לכתוב לי שיש תקלה בעדכון האנטי וירוס אני פשוט מקבל הודעת שגיעה ("your anti-virus database is damaged") אני ניסיתי להוריד מהאתר שלהם עדכון כללי ולהתקין ידנית וזה עובד אבל זה לפני 4 ימים העדכונים האחרונים שלהם פשוט רושם לי שיש את הבעיה הנ''ל וניסיתי גם להסיר את תוכנה במלואה ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיונות... הגרסה שלי ביא פרסונל 5.0.277

11. Started by ironman405,

שלום לכולם הורדתי עכשיו NOD 32 גירסא 2.70.032 אבל אני רוצה שזה יהיה FULL VERSION איך אני יכול לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by edi17,

שלום רב לכולם! הבעיה שלי היא כזו: כשאני מנסה לעשות live Update ל- אנטיוירוס... הוא מתחבר לשרת אך כותב שקובץ catalog לא נמצא!!! מה הבעיה? האם התקנתי משהו לא טוב? אשמח אם תציעו לי פתרונות!!! אדי

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by ovadia,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. Started by haimcoen,

יש לי מחשב נייד dell studio 1537 ולא משנה מה אני עושה (הגברת העוצמה של הרמקולים דרך הכפתורים או דרך המחשב עצמו כולל לוח בקרה) עוצמת הסאונד נשארת נמוכה מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by steve_morse,

שלום רב, אני מנסה לעדכן את הJAVA לגרסה האחרונה ומקבל שגיאה מוזרה שאני לא מבין איך אני פותר אותה. אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב תום.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על עידכון זה מראה שאני צריך להתחבר לשרת. בSetup רשמתי שם משתמש וסיסמא, אבל כשאני מתחבר זה מראה לי שזה שגוי. למה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Boggyb22,

אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Liran -,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ... אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון : ). היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור. אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא : ( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה :-\ ) אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by shugon,

לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום יש לי תוכנה Photoshop CS3 המחשב מחובר לאינטרנט, כשאני מפעיל פעם ראשונה פוטושופ,ופתאום מקבל עידכונים לאחר סיום עידכונים. אני עובד על פוטושופ גרפיקה. אחרי יומים אני מפעיל פוטושופ ושוב יורד עידכונים. זה מעצבן. אני לא רוצה עידכונים רוצה לבטל לגמרי. אני ביטלתי עידכונים ואמרתי לו "אף פעם"...בלי עידכונים.ואחרי שוב יומיים מפעיל פוטושופ ושוב אני רואה עידכונים. זה לא עזר. אם אני רואה עידכונים אני לוחץ על כפתור "ביטול", וזה מבטלוחלון ניסגר . אבל אחרי כמה ימים ממשיך לעשות עידכונים. זה לא עזר תמיד לוחץ "ביטול". למה אני רוצה לבטל עידכונים. באמצע מסמך עבודה גרפיקה נעשה איטית ותוך כדי עבודה איטית. אני לא מעוניין עידכונים...אני רגיל ליפתוח ישר פוטושופ ומתחיל לילמוד ולעבוד גרפיקה.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי NOD32 גירסה 2.7 שעובדת לי מצויין במחשב הרגיל ומתעדכנת כל הזמן עכשיו יש לי מחשב נייד שמאפריל לא השתמשתי בו וכרגע האנטי וירוס לא מתעדכן לא דרך חיבור לקיר של אינטרנט ולא דרך האויר WIFI ואני יודע שיש מאז עידכונים כי אני רואה במחשב הרגיל.(הוא לא אומר שיש בעיה מסויימת הוא אומר שהעידכונים טובים לתאריך מה שלא נכון..) איך אני יכול לעדכן? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. לפעמים כשאני טוען דף מסויים בדפדפנים לא משנה אם זה FF זה טוען אותו לבן אם זה IE זה אומר שיש בעיה, אחרי שאני עושה כמה פעמים ריענון לדף הוא ניטען מה הבעיה כאן? האם יש תוכנה שמראה לי איזה תוכנות כמה לוקחות מרוחב הפס שלי?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.