תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, התקנתי משחק שעבד יופי. הסרתי אותו לחלוטין. לאחר מכן, בגלל בעיות מסויימות עשיתי Recovery למערכת דרך מערכת ה]פעלה. עכשיו המשחק שוב מותקן לי, אבל הוא לא נותן לי להסיר אותו וגם לא לשחק בו. אני לא רוצה סתם למחוק אותו כי הוא ישאר לי ב-Add Or Remove Programs. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת באיזו תוכנה אוכל להמיר קובץ של WMV, AVI לקובץ של MP4 בכדי שאוכל לצפות בסרט באמצעות הנגן? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים של משחקים וסרטים של הילדים (קומפי לקטנים ולגדול כל מיני משחקים וסרטים). אחד הקטנים שבר את דיסק ההתקנה של הקומפי ולקח לי איזה שבוע להשיג חדש. - השאלה היא אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לגבות את הדיסקים ע"ג המחשב או לעשות עותק נוסף? אני רוצה צוכנה טובה(גם אם עולה כסף) שאני אוכל לגבות את כל האוסף -אני לא רוצה לקנות לכל ילד מחדש את כל הספריה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד תחום תדרים מסויים. כלומר, להשאיר רק גיטרה חשמלית ולא תופים למשל... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
(הבעיה נפתרה) אני מקשיב להקלטה של שידור רדיו באתר של התחנה (103FM רדיו ללא הפסקה), ב-Orbit Grab++ אני לא רואה את הקובץ, כלומר ההקלטה מועברת ב streaming או משהו כזה, ממקום אחר. אני מדגיש שזה לא שידור חי אלה הקלטה שבאה מתוך קובץ איפשהו אצלהם איך אני יכול לשמור את הקובץ? יש לי תוכנה שאני יכול להקליט בעזרתה קול בתוך המחשב כמו בוידאו אבל זה מוגזם בשביל זה, זה לא עד כדי כך חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי במחשב 256MB וקיבלתי הודעה " זיכרון וירטואלי נמוך " וגם ראיתי ב EVEREST שהזיכרון הפיזי ממש נמוך בערב 20 MB פנוי אז מה עשיתי ? הוספתי הוספתי סטיק 256 MB סה"כ 512MB ואותו דבר הזיכרון התחיל מ 300 MB פנוי ואחרי שעה ירד ל 20 MB למרות שהוספתי עוד סטיק אז חשבתי על פיתרון מקורי לעלות ב 4 גיגה את הזיכרון הוירטואלי כדי לפנות את הזיכרון הפיזי או להקל עליו זה עזר ממש קצת זה תחליף עלוב לזיכרון פיזי ההודעה של זיכרון " וירטואלי נמוך " נעלמה אבל הפיתרון עלוב השאלה למה המערכת הפעלה משתמשת ב 512 MB כמו ב 256 MB הוספתי סטיק והגדלתי את הזיכרון פי 2 וזה נראה כאילו לא הוספתי כלום .
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד רצינית ... יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיות אבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ? גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ... מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ? יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת. יש לי אנטי וירוס AVG 8פרוץ פעם זה היה מעדכן ועכשיו לא
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש איזה נגן שמומלץ + קודק שמומלץ בשביל צפיה בתוכן HD בצורה הכי טובה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנים של שימוש בתוכנת האנטי וירוס של קספרסקי וגם TREND MICRO בעבודה החלטתי לחפש שחקן אחר במגרש ל PC שלי לאחר בירורים רחבים באינטרנט החלטתי לקנות את BITDEFENDER 24$ לשנה אני חייס להודות שזוהי ממש תוכנה בליין הראשון של האנטי וירוסים קלה לשימוש ואינטואטיבית למשתמש בפשוט וגם לכבד יותר ממש ממש מומלצת הדבר היחידי שלא הצלחתי למצוא הוא איך אני"משבית"את האנטי וירוס לזמנים קצובים כמו בקספרסקי למשל ל 10 או 20 דקות או לחילופין לסגור את התוכנה ממש לא עשיתי זאת דרך תהליכים כוון שזהו יותר מתהליך אחד שרץ במערכת
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה בבעיה שיש לי עם EMULE הבעיה היא בכך ששהורדה אצלי עומדת על אפס בעוד שבהעלאה המהירות היא בסביבות 12-14K המצב הזה הוא קבוע. אבקש לציין שהפורטים פתוחים ובבדיקה שאני עושה על הפורטים התוצאה בסדר. כאשר אני פותח את חלון השרתים - הרשימה ריקה לחלוטין ולמטה כתוב שה ED2K מנותק. אני מניח שמשהו לא מכוון נכון כי העלאה יש, לא ממש מהירה אבל ישנה בקביעות בעוד שהורדה כאמור אין בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 64bit, וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שעובד עם Windows Media Center. עד היום, היה לי ממיר THOMSON אפור של הוט עם שלט אדום, והשלט של הכרטיס טלוויזיה שלי (שלט שחור) סונכרן מולו בלי בעיה ושלט עליו. הממיר שלי התקלקל, והטכנאי של הוט החליף לי אותו לממיר של NDS (שלט אפור), כי לא היה לו ממיר אחר של THOMSON. הטכנאי בדק שהכל עובד, והלך. אחרי שהטכנאי הלך, ניסיתי לסנכרן את השלט של הכרטיס טלוויזיה שלי במדיה סנטר עם הממיר של NDS. המדיה סנטר רושם לי שהוא הצליח לסנכרן את השלט שלי עם הממיר, אבל אני לא מצליח להעביר ערוצים בממיר עם השלט של הכרטיס טלוויזיה, וגם לא בהקלטות (שינוי ערוץ אוטומאטי). ניסיתי למקם את המשדר של הבלאסטר במקומות שוני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-