עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  2. שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?

5. Started by Domovoi,

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=507&ts=4459875&sh=3vJj&hm=1&ru=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2fcongratulations&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2foverview%26ns%3d1&rollrs=03&lic=1 כש אני כותב את ה NICKNAME אז זה אומר:We're temporarily unable to check ID availability. Please try again. :-\

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by below_z,

אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. האם ומדוע עדיף להשתמש בתוכנות גישה מרוחקת reomte יעודיות במקום בשירות המובנה (reomte desktop) הקיים ב xp pro? במידה ועדיף להשתמש בתוכנות יעודיות אשמח להמלצות תוך ציון יתרונות/חסרונות של התוכנה הממולצת תודה, טל

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by civic,

אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. האם כרטיס קול איכותי יכול לשפר במידה משמעותית את איכות השמיעה של רדיו דרך האינטרנט? האם ישנם כרטיסי קול מיוחדים לעניין זה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by edoson,

hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by Spook,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Jdownloader לניהול הורדות הקבצים שלי. שמתי לב שאם התוכנה מורידה במשך 24 שעות רצוף (פחות או יותר) הזכרון של המערכת מגיע ל-90% והיא נהיית איטית. התוכנה עצמה לא רשומה כזאת שצורכת זכרון רב כל כך. למען האמת, לא הצלחתי למצוא את הגורם שצורך כל כך הרבה זכרון. אבל עדיין אין כמעט זכרון פנוי. יש לי גם תחושה שהpartition הראשי שבו חלונות מותקנת הולך ומצטמצם בגודל הפנוי (אף על פי שהקבצים שהתוכנה מורידה הולכים למקום אחר). האם מישהו מכיר את הבעיות הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dbx22,

יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. לא מצאתי את זה ב costmize google :

19. Started by liav12,

הוא עובד ממש כמו צב, בקושי מוריד וזה כבר משגע...לפניו היה לי 4.2 והוא היה רץ. שכחתי להוסיף שהוא גם כל פעם מראה לי את המשפט הזה ביומן נכשל בפתיחת פורט 6672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול הפיירוואל הפנימי שלי בכלל לא עובד...

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  20. שלום. לפני שפירמטתי את המחשב היתה לי התוכנה Cubase SX-3 והיא פעלה מעולה בלי שום בעיות. (היא היתה שמורה על D, ופרמטו לי את C) עכשיו, אחרי שהחזירו לי את המחשב התוכנה לא עבדה אז מחקתי אותה וניסיתי להתקין אותה מחדש, ואז בשלב בהתקנה שבו כתוב: "Cubase is now ready to be installed" או משהו כזה, כשאני לוחץ על NEXT ההתקנה נתקעת.. ואז אני יוצא ממנה ב-Ctrl Alt Delete וזהו... הבעיה היא רק במחשב שלי, כי התקנתי עם אותו הדיסק שבו התקנתי לפי הפירמוט ושבו חברים שלי התקינו במחשב שלהם ללא כל בעיה. הייתי שמח אם תעזרו לי...:\ תודה מראש

21. שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by leoleo,

לפני שאני מתקין את האנטי וירוס kasperski האם עליי להסיר את התוכנה secutiry essenyial של win7? האם הם יכולות לפעול במקביל?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.