עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ig_100,

משהו יכול לעזור ? איו עברית בNERO - לא בחלון ה Browser ולא בחלון הצריבה. ואם אני בכל זאת צורב - הקבצים לא מזוהים א"כ. WinXP Pro, SP1, Nero 5.5.10.28 Hebrew the primary language.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיודעת ליצור הילוך לאחור של וידאו. לדוגמה: יש לי וידאו של ילדה אוכלת גלידה, והגלידה נופלת לה ונמרחה על הרצפה. אני רוצה שהתוכנה תיצור קובץ וידאו חדש בהילוך לאחור בו ניתן יהיה לראות את הגלידה חוזרת מהרצפה בחזרה לגביע. כמ-כן, אני רוצה גם אפשרות לשנות את המהירות של הוידאו להילוך איטי או מהיר. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית, טובה ופשוטה לשימוש. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לנו בעיה קטנה שלא מצאתי לה פתרון כבר הרבה זמן אנחנו משתמשים בישומים מבוססים SHAREPOINT 2003 כמו אתרים שיש עליהם חומר מסוים ואז פותחים את קובץ הוורד או הXL ששמור על האתר עורכים אותו ושומרים (ללא הורדה של הקובץ והעלאה חזרה לאתר) הכל היה טוב עד שהעברנו את המחשבים שלנו לWIN 7 ויחד עם זאת לOFFICE 2010 ברגע שנכנסים לקובץ התוכנה קורסת אוטומטית מישהו יודע אולי במקרה מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... יש לי את הקאזה החדש 1.7, למרות שהבעיה הייתה גם עם הגרסא הקודמת...השימוש במעבד נע בין 80-90% וזיכרון הוא לוקח 33-50... לפני הפירמוט הוא לקח מקסימום 10 מ"ב ובקושי השתמש במעבד...יש סיבה למה זה ככה? תודה, חציל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Joe Blow,

נתקלתי בבעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר עם אפליקצית Java וה zonealarm פועל המחשב מתרסק לי ברגע שהאפליקציה מסיימת להיטען. ניסיתי לבטל לגמרי את ה privacy settings אבל ללא הועיל. כשאני מכבה את ה zonealarm הכל תקין. מישהו נתקל בבעיה הזו? מישהו משתמש ב personal firewall אחר שהוא טוב, בעל ממשק נוח ולא מתרסק עם אפליקציות java? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spot,

מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו כן הסרתי את הדרייבר לא שהוא גם התקין משהו אבל עשיתי הסרה, ביצעתי restart העלתי את הWIN 7 ב"מצב בטוח" משם הפעלתי את התוכנה driver sweeper הסרתי כל משקשור לATI, הפעלתי מחדש נסיתי להתקין את הדרייבר שהיה לי אך הוא לא מתקין לי, שיחזור מערכת גם לא עזר פה..מחקתי כמה קבצים ברג'סטרי ועדיין כלוווום!! ביצעתי סריקת וירוסים..כלום! אבווד עיצות מבקש שמישהו יעזור לי בקשה.. מי שמתפתח את הוירוסים האלה מות יומת!! מה משעמם לאותם ילדי כאפות האלה חנונים מחורבנים..אשכרה מבזבזים את זמנם בשביל לפתח תוכנה שתהרוס לאחרים, חולי נפש אומללים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amir.o,

איזו תוכנה עדיפה לבדיקה של טמפ' מעבד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GRiM,

מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד. אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by WarNet,

שלום,האם מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי IPA (אייפון) לקבצי CAB? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ראובן,

לפי כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מוצא את הדיסק של הדרייבר אז מישהו יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול? ואם צריך : AMD Sempron Processor 2008+ , 959MB RAM, NVIDIA GeForce 6100

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yanivnn,

שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Burned,

כשאני מנגן את הMKV בMPC אז הוא עובד מעולה חוץ מזה שאני לא מצליח לשים כתוביות. כשאני מנגן בBSPLAYER אז אפשר לשים כתוביות אבל משום מה אין סאונד. הקודקים היחידים שיש לי הם CoreAVC DIVX מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Nurit2005,

התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות. איך אפשר לתקן את זה? הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Holy,

מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OmerMan,

שווה בדיקה... www.flashget.com

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by HD,

http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בזיק2,

ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים