עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sha1823,

היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

2. Started by yirmi_opp,

אני מנסה להפעיל את הWord אבל הוא כל הזמן קורס, עוד לפני שהוא עולה, ישר אחרי המסך פתיחה. מדובר בXP, אני מפעיל את הWord במצב בטוח ואז הוא מתחיל תהליך התקנה והוא מבקש את הקובץ vba6.msi, לא מצאתי את הקובץ, אז הורדתי קובץ כזה מקזאה אבל הוא לא מתאים כנראה. הנה תמונה של ההודעה שאני מקבל: אין לי מושג מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TNT,

יש לי כמה השאלות, אשמח אם מישהו יעזור ויענה לי. דבר ראשון- באיזה קידוד והגדרות להשתמש כאשר אני מקליט סרט מהוידאו למחשב? דבר שני- יש לי איזה סרט(DIVX) ותרגום לסרט בקובץ TXT. דבר ראשון- הסרט והתרגום לא מופיעים באותו זמן, איך אני עושה שיהיה התאמה בינהם? דבר שני- איך אני מחבר את התרגום והסרט כך שהם יהיו בקובץ אחד, והתרגום לא יהיה בקובץ חיצוני? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 10GaZ,

אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by POD,

ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ccc,

יש לי מנהל הורדות די טוב, קוראים לו INTERNET DOWNLOAD MANAGER.. הוא מוריד יפה לינקים מראפיד-שר אבל שומר לי חלק מהלינקים (בעיקר מסמכים וזיפים קטנים) בתיקייה מעפנה ב"מסמכים שלי" על כונן C. אפילו שהגדרתי לו להוריד לתיקייה שאני רוצה, משום מה הוא שם שם רק קטעי וידאו. איך אני מגדיר אותו שכל ההורדות מהאינטרנט בלי יוצא מן הכלל יורידו לתיקייה שאני רוצה ? ואם אי אפשר, מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעובדת עם חשבון PREMIUM של RapidShare ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by polip,

יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yh992,

שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?

13. Started by fireskill,

שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין להתקין תכנת internet security. על מה אתם ממליצים? איך Mcafee?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. MODS, אני לא יודע אם מותר או אסור אבל ראיתי כמה THREADS שעוסקים בתוכנות P2P. אז ככה, עזבו אתכם מ-EMULE KAZZA IMESH WINMX וכו'... לפחות אם אתם רוצים פרקים של סדרות או סרטים. תתחילו פה: http://bitconjurer.org/BitTorrent בשביל התוכנה עצמה (חינמית לחלוטין). תמשיכו פה בשביל הפרקים/סרטים וכו': http://205.158.61.205 http://wwww.hotfire.net בערוצי IRC (פשוט תעשו חיפוש ערוצים עם המילה TORRENT) והכי חשוב פה: www.google.com חפשו BITTORRENT ותמצאו הרבה...... דוגמא לכדאיות: פרק של BUFFY ששודר בארצות הברית היום נמצא אצלי כבר כמה שעות.... כנ"ל לגבי חברים ER וכל סדרה אחרת... תהנו.

16. Started by Arziv,

שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by IG,

שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך מדריך להכנת חתימות דרך התוכנה PHOTOSHOP CS4 אבל אם יש תוכנה אחרת שמכינים בה חתימות תוכלו לרשום לי את השם שלה ואני יוריד אותה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eran998,

היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני יודע שזה משהו בסיסי אבל איכשהו לא מצליח לסדר זאת כך שבלחיצה על "הורד" בקובץ מצורף בג'ימייל למשל יתקבל החלון הנ"ל. כרגע אני מקבל מייד הורדה של הקובץ והוא לא מורץ אח"כ. תודה מראש על הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי בעיה ב-Word, כל פעם שאני מעתיק דבר כלשהו עם ניקוד, הוא מסמן את הניקוד על עיגול שהוא עושה מאחורי האות ולא על האות (כמתואר במציור): --העיגולים תמיד נמצאים מאחורי האות וקצת ימינה-- למישהו יש מושג איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ToXiN,

יש בו: AMON DMON IMON EMON הבנתי בערך מה התפקיד שלהם אבל איך אני משתמש בהם? או שהם מפעילים את עצמם במקרה הצוך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by thebenjamin,

המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא) השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. WINRAR WINAMP CDEX BSPALER איזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...

דיונים חדשים בפורומים