עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך פותרים את הבעיה או איך חוזרים ל7

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by the_saint,

אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dror_gh,

שלום. אני מוריד קבצים מהאימיול, הגדרתי לו תיקייה שבה ישמור את השירים שאני מוריד וזה מסיים להוריד את הקובץ אבל לא שומר את הקובץ בתיקייה. אני נכנס לתיקייה והיא פשוט ריקה(ניסיתי גם לשנות יעד שמירה). שאני לוחץ לחצן ימני על השיר דרך האימיול ועושה "open file" הוא משמיע לי את השיר אבל פשוט לא שומר אותו. אני לוחץ דרך האימיול: tools > open incoming folder והוא פותח לי את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה ניסיתי גם דרך המדיה פלייר ללחוץ open containing folder וגם שם הוא פותח את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה מה עושים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Arziv,

שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IG,

שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by 10 eliko,

שלום רב לחברי הצוות הורדתי את התוכנה occt לבדיקה יציבות . ביצעתי מספר בדיקות כל הבדיקות נתקעו על cood 4 מה משמעות של הקוד הזה . יכול להיות שאנני מסצע נכון את הבדיקה אודה לכם פיתרון הכעיה . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Asafalfa,

אני מקווה שהכל אצלי בסדר! אבל אתם תגידדו לי ... Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 10:24:35, on 24/01/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\System32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\isafe.exe C:\WINNT\system32\nvsvc32.exe C:\WINNT\system32\regsvc.exe C:\WINNT\system32\MSTask.exe C:\WINNT\system32\stisvc.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe C:\WINNT\system3…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

התוכנה פשוט נסגרת בלי שום אזהרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by slimshady21,

עשיתי סריקה במצב בטוח עם NOD32, ובסריקה היו מלא קבצים שהוא לא סרק, היה רשום "error opening". וכן אני יודע שזה נורמלי, ושיש קבצים שאין לו גישה אליהם. אבל זה היה ממש מלא קבצים הפעם, משהו כמו 200 נראה לי, בעיקר הרבה קבצים מתיקיית Application Data וכמה מ-temporary internet files. זה היה כל כך הרבה שזה לא נראה לי בסדר, חצי סריקה הוא רק העביר את הרשימה הכחולה הזו....

11. שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jj516,

שלום רב, לא מזמן התקנתי מחדש את הווינדוס XP ועכשיו יש לי בעיה מוזרה ב Explorer. ישנם מספר אתרים שכאשר אני נכנס אליהם המחשב עושה לי ביפ אחד או שניים... אין לי מושג מה זה ולמה זה, למישהוא יש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]

14. Started by Lotar_88,

אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oneofakind,

אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מעוניין להתקין את התוכנה הזו ואני רוצה לדעת העם אני יוכל לקלוט תחנות בארץ ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת, יש לי בעייה כאשר אני משתמש בכמה ישומים במקביל (חילוץ קבצים, העתקות, צריבות וכו') המחשב שלי נהיה איטי ולוקח לו זמן למקביל. הקטע הוא שכשאני פותח את מנהל המשימות אז אני רואה עומס נורמלי (ניצול מעבד- 18%, זיכרון- 1.2GB), ולפי מה שהראה לי הוא אמור להתמודד עם זה בכבוד אלא אם אני מפספס משהו והייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את התופעה הזו. (המפרט שלי בחתימה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by moo2004,

יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by HumanFly,

היי... אני מעוניין להכנס לנושא הקוד וריציתי לדעת איפה יש מדריכי וידאיו או מדריכים בעברית ללימוד CSS משלב עיצוב האתר בפוטושופ, חיתוך וקידוד CSS... כדי שאוכל לנתב ת'אתר ל ASP.... אשמח לעזרה או אם יש תוכנה מיוחדת שעושה חיתוכים לפי ההגדרות שלך ויוצרת לך CSS איכותי... כי ה CSS שPS יוצר לא משהו ודיי מסורבל... אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by -=ory=-,

אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.