תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי מלא שירים שאני מעביר לIPHONE ומצאתי תוכנה(TuneUp Companion) שפשוט לוקחת את השירים ומורידה לכל שיר את תמונות האלבום שלו ומילים של השיר בנסוף לשם מלא של הזמר והשיר. הבעיה היא שהתוכנה היא רק ל30 יום ואני לא מוצא מקום להוריד אותה בחינם. יש לכם להציע לי אפשרועות אחרות לתוכנות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום אתמול הפעלתי את האנטי וירוס שיסרוק אבל הוא עבד איזה 3 שעות ועדיין לא סיים זה הגיוני או שמשהו לא תקין ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
(אני יודע שאני מפסיד מקום וגם שדיסק כזה עולה עולה יותר, אבל עזבו את השיקול הזה כרגע)
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שחכתי סיסמה מסוימת אבל למזלי היא עדיין שמורה אצלי במחשב, כמובן שאני לא יכול לקרוא אותה כי אני רואה את הכוכבים ולא את האותיות! עכשיו אני צריך תוכנה קטנה שאני לא מוצא שהיא מין שקופית שאם אעביר אותה על הכוכביות של הסיסמה אני אראה את האותיות האמיתיות. בבקשה אני צריך לינק!!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני התקנתי והוא גורם לתופעות מוזרות כגון מקום פנוי כל הזמן נעלם לי.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות בהארד דיסק שלי של 80 גיגה כל אחד ואין לי מושג למה אבל מהיום הראשון שהשתמשתי בהארד דיסק הזה השמשתי אותו בתור FAT32... המחיצות שאני מדבר עליהם הם D וכונן E, השאלה היא כזאת: כל התוכנות שלי מותקנות בכונן D (אנטי וירוס, כרטיס קול וכ'ו) אם אני יעביר את כל הקבצים והתוכנות שב D כמו שהם ללא שינוי לכונן E (שפנוי לגמרי כרגע) ויחזיר את כל הקבצים חזרה לכונן D באותו הסדר שהם היו מקודם התוכנות ימשיכו לתפקד כרגיל? או שהווינדווס יראה לי ארורים פיתאום?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס אבל אני לא אוהב את נורטון . יש לי מחשב חזק P4 3.0Ghz כך שזה לא בעיה מבחינת דרישות מערכת. אשמח לשמוע המלצות גם על תוכנות חינמיות אך גם על כאלה שלא אבהל ממש טובות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו קצת שאני מעוניין להפריד ממנו את הסאונד..... אשמח לקבל תוכנה והסבר איך לעשות את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-