תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..
-
שלום רב, הרבה פעמים קורה שחילוץ RAR נכשל עקב קבצים פגומים. לעיתים, אני מצליח לסדר זאת באמצעות אופציית ה-REPAIR של WINRAR אבל לא תמיד זה עוזר. לכן רציתי לשאול, אם קיימת תוכנה שיכולה להצליח בתיקון, במצבים שבהם ה-WINRAR REPAIR נכשל. העדיפות היא כמובן לתוכנה חינמית, אבל אם מדובר על תוכנה בתשלום, אז אני מקווה לפחות שתהיה לה אחוז הצלחה גבוה בתיקון קבצים פגומים, אחרת אני שם את כספי על קרן הצבי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010....תודה!
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני בבעיונת, יש לי טאבלט (במבו A5) אם זה קריטי, עכשיו מאז שהוספתי מסך למחשב לא ממש יצא לי להשתמש בו כי...לא יצא עכשיו שבאתי להשתמש בו נתקלתי בבעיה, הטאבלט לוקח את השטח של 2 המסכים כ"שטח פעיל" שלו, מה שבפועל קורה זה שבגלל שהפוטושופ נמצא רק על מסך אחד אני בעצם מאבד חצי מהשטח של הטאבלט, והייתי רוצה לדעת אם יש שיטה כלשהי לנעול את הטאבלט רק על מסך אחד ככה שאני יוכל להשתמש בכל השטח שלו ולעבוד בצורה נוחה כמו שצריך? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 13.06.2009 בשעה 00:26:57 נפתר
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
הי איכן מחביאה תוכנת THE CLEANER את הנתונים של שם משתמש וסאריאל ? הסרת גירסה והתקנת חדשה מחזירה את הרישום של הגירסה הישנה !! תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !!! מישהו מכיר תוכנה שתגרום למחשב להתכבות כאשר קאזה תסיים להוריד את כל ההורדות ? תודה מראש לעוזרים :-*
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי סרטון בפורמט של קוויקטיים, MOV ואני רוצה להמיר אותו לפורמט אחר, לדוגמא MPG או AVI ושיהיה גם קטן יותר מבחינת זכרון שהוא תופס... האם זה אפשרי? אשמח אם תעזרו. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי שני עכברים שמחוברים למחשב, האם יש תוכנה שמפצלת את הסמן לשנים ככה שתהיה שליטה נפרדת בכל עכבר...? מערכת הפעלה WinXP PRO.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי סורק של AVISION שסורק מקבצים של דפים. דרושה תוכנת סריקה שיודעת להפוך את הדפים לPDF או משהו דומה. ולבצע עוד כל מיני עיבודים מינימליים על הדפים. כרגע אני עובד עם paperport 11 שעושה בעיות ונתקעת. במיוחד אם אני מתחיל ממזין המסמכים ועובר לסרוק מהזכוכית ישירות. מחפש תוכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-