תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לייצא כקובץ פאוורפוינט ולא מצאתי את האפשרות חוץ משליחה במייל, אין אפשרות לשמור את הקובץ כPOT ? עריכה: הצלחתי בעזרת שמירה בשם.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הי יש לי HDD 320GB שמחולק ל3 מחיצות באופן הבא (בערך): C 150GB D 70GB E 80GB, ברצוני חבר את D וE בלי לאבד את המידע שעל D, אין לי מקום לגבות אותו על C. יש תוכנה חינמית שתוכל לעשות זאת בשבילי? תודה מראש, אורי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע לאן הנושא בדיוק שייך, אבל נראה לי שהכי מתאים פה ככה, יש לי כרגע 9 תהליכי rundll32.exe פתוחים שכל אחד לוקח 5,000 קילוביט זיכרון. מיותר לציין שלא אני פתחתי 9 תהליכים כאלה. זה נראה לי מוזר ואולי וירוס. בנוסף כתבתי כאן נושא לפני כמה ימים ולא ענו לי על הבעיה ויכול להיות שזה קשור - כל חלון אספלורר 7 לוקח המון משאבים, 50,000 ק"ב בהתחלה וקופץ בעשרות ומאות אלפים על כל כרטיסיה נוספת. גם כשכל ההרחבות מנוטרלות. לפני שבועיים הופיע לי אותו דבר והרצתי סריקת וירוסים במצב בטוח שלא מצאה כלום, אני אנסה לעשות אותו דבר עכשיו אבל למקרה שזה לא יעזור אני אשמח לפתרונות אחרים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני בקרוב (מחר!!) נוסע לטיול לדרום אמריקה ולפי מה שהבנתי לא בכל המחשבים שם מותקנת סקייפ. לא רק זה, במקומות מסויימים גם לא ניתן להוריד ולהתקין אותה... לפני יומיים נתקלתי במקרה בU3 וראיתי שאפשר להפעיל דרכו כל מיני תוכנות, סקייפ בין היתר. ניסיתי למצוא מקום להורדת U3 ולהתקין על הDOK שלי של LEXAR אך לא מצאתי... חיפשתי התקנת ספציפית של סקייפ על התקן נייד ומצאתי רק את זה: http://www.portablefreeware.com/?q=skype&u=0 יש דרך אחרת להתקין את סקייפ על התקן נייד? או לחילופין להתקין את U3 על DOK של לקסר? תודה דחופה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לצלם סרטון בתוכנה FRAPS. התקנתי והכל בסדר חוץ ממשהו אחד. הסרט מקליט לי ב 20 FPS. המחשב שלי באמת ישן ( 4.5 שנים ) ולא החלפתי חלקים, רק מאווררים. כרטיס מסך GFORCE 5200 אל תגידו לי לקנות מחשב חדש כי אני לא הולך לקנות אחד חדש. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד אצלי ההקלטה חלקה ( 80+ FPS ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ןלצורך גיבוי המידע הנחוץ לי העברתי אותו להרד דיסק שהיה על המחשב הקודם, משום מה במהלך העברה ההרד דיסק הצפין את הקבצים ההלו אבל במחשב השני לא היה בעיה לפתוח אותם שהעברתי את ההרד דיסק עולה ההודעה שהקבצים מוצפנים ואין הרשאה לפתוח אותם מה עושיםפ?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3 אני הוספתי עריכה סרט משפחתי בקובץ סרט mpeg ושסיימתי עריכה. עשיתי export > adobe media encoder ניפתח חלון נוסף...בצד ימין כתוב format בחרתי : mpeg2-svcd ואח"כ לחצתי אישור. וזה מתחיל ההמרה. לקח לי שעתיים.ובסוף לא יצא לי סרט וידאו DVD.וראיתי שיצא קובץ גדול לצפיה סרט דרך תוכנה מדייה פלייר. למה אני לא מצליח לראות וידאו DVD? אגב: פעם היה לי קובץ סרט סיומת avi. ואח"כ נסיתי בתפריט file >export > export to dvd וזה עבד.שאלה:למה לא עובד אופציה כזה להפוך לוידאו DVD כזה.לא רואים אותו בתפריט בתוך export? ונסיתי גם בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות שאתה צריך. ואז עם בקובץ שיצוא לך אתה צריך לקחת לאנקור ושם לצרוב …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה בקשות: 1. יש דרך לעשות כמו באקספלורר פשוט לפתוח רשימה של אתרים (לא מועדפים) ? (כי לא מופיע הוא פשוט מצפה שנרשום אתר והא ישלים אותנו). 2. יש לי רשימת מועדפים מאד מסודרת באקספלורר והא בעצם ייבא אותה אבל היא לא מסודרת הוא רק נותן לי גישה לסימניות אחרונות ואין לי אפשרות לראות רשימה מסודרת של ממש כמו באקספלורר, יש דרך להגדיר זאת שיציג בצורה נוחה יותר? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-