תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E®ion_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם התקנה של XP PRO עברית,וזה ממש מעצבן להשתמש ככה (רגיל לאנגלית..) יש איזשהי דרך להפוך את הממשק לאנגלית? (נגיד במקום התחל שיהיה Start ?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מותקן על המחשב INTERNET SECURITY של NORTON .....אי אפשר למחוק אותו אז נכנסתי לREGEDIT ומחקתי אותו מהפעלה ועשיתי ריסט למחשב שלי . אחר כך התקנתי את האנטי וירוס של AVG ושמתי פייר וואל של הווינדוס. (יש לי ווינדוס XP ודפדפן אקספלורר) אחרי הפעולה שמתי לב שבאינטרנט איני מצליח להיכנס לאתרים מאובטחים כמו בנק הפועלים וכו פשוט זה לא מציג לי את הדף בו אני אמור להכניס סיסמא תעזרו לי להבין מה הבעיה שנוצרה ומהו הפתרון המהיר ביותר לתיקון הבעיה. תודה, ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מגדיר שהתרגום המובנה יהיה מחוץ לסרט ? (ברקע השחור) אני משתמש בתוכנה הזאת VirtualDubMod תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי קובץ ב EXCEL עם המון שמות. יש לי דפים עם הרבה מדבקות קטנות כאלה שאפשר להדפיס עליהם. אני צריך איכשהוא שהמחשב ידפיס לי את השמות על המדבקות (כל מדבקה שם אחר, כי זה טירוף לעבור מדבקה מדבקה ולכתוב את השמות על כל אחת מהם) , והבנתי שאפשר איכשהוא עם WORD לעשות את זה. זה דיי דחוף לי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מארז חדש והמדבקה שעליה כתוב גם הSERIAL דבוקה לי למארז הקודם.. לפני שאני קונה את המארז החדש.. אפשר להעביר אותה ממארז למארז נכון? אם לא.. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה לכתוב עברית בצ'אט בתוכנות של skype (ניסיתי כמה..) יש לי מערכת ויסטה (אגב במסנג'ר הוא כותב עברית). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כל האייקונים מסומנים בכחול משום מה ואין אפשרות לבטל את זה , מה עושים ? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...) בבקשה תעזרו לי! עריכה: עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא רק שפתאום מהירות ההורדה נהיית די גרועה, כמעט כל ההורדות שלי נעצרות מספר אחוזים קטן לפני סופם. המהירות יורדת בצורה דרסטית לאיזה חצי Kb בשניה, וההורדה פשוט לא מסתיימת!! אני מרגיש שאני משתגע, יש לי איזה 7 הורדות שפשוט מסרבות להסתיים למרות שהמחשב ממשיך להוריד אותם אל איזה 500 בייטים לשניה.(זה אמור לקחת כמה שעות אבל זה כבר כמה ימים פתוח ולא מסתיים!) מישהו נתקל במשהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי במחשב חבילת מקודדים בסיסית ועדיין הקובץ לא נפתח. קבצים אחרים בעלי אותה סיומת אני כן מצליח לפתוח. 1) האם יכול להיות ששני קבצים בעלי סיומת זהה יהיו מקודדים ע"י מקודד אחר? 2) איך אני יכול לדעת איזה מקודד חסר לי כדי לפתוח את הקובץ הבעייתי?
-
- 19 תגובות
- 7k צפיות
-