תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להפעיל את האפשרות auto-protect... מישהו יכול לעזור?? תודה
-
לפי מה ששמעתי הנורטון גוסט לא תמוך בחיבור SATA
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי יש לי נורטום סיסטם וורק והוא מותקן על המחשב, אבל מאז שהחליפו לי לוח-אם אני לא יכול להיכנס אליו והוא בכלל לא עובד! מה אני יכול עשות? ויש לי את אותה בעיה עם ורטון אנטי ווירוס 2004 וניראה לי שהמחשב מלא ווירוס וכאלה המא ני יכול לעשות? ואני לא רוצה להחליץ תוכנות. מה אני עושה???? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה סרטים בפורמטים שונים כמו AVI MPEG MOV ... רציתי לדעת האם יש תוכנה (תוכנה אחת) שאוכל בעזרתה להפוך את כל קבצי הווידאו לדיסק DVD שהיא כבר עושה הכל לבד : המרה צריבה וכל צה שצריך .. תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין את microsoft office 2007 וכבר בתחילת ההתקנה נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה: "ההתקנה של microsoft office language pack 2007 דורשת התקנה של תוכנית אחרת של מערכת microsoft office 2007 במחשב שלך. ההתקנה של microsoft office project או microsoft office visio אינה עונה על דרישה זו מאחר שלכל אחת מתוכניות אלה יש ערכות שפה נפרדות. תקן את הבעיות שלעיל והפעל מחדש את תוכנית ההתקנה." שאלתי מאוד פשוטה: איך אני ממשיך מנקודה זו ומהי אותה תוכנה שעלי להתקין? אין פירוט מספק ואין שום מידע היכן אני מוצא את אותה התוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם, בתקווה שלא טעיתי בפורום.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד. התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד. ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center לא הצליחו. אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ. מישהו מכיר את הבעיה ? איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב- media player אבל ב- media center לא ....
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, כשאני רואה וידאו דרך אתרים כמו למשל ynet או ערוץ הספורט אז לפעמים חסרים מלא צבעים והתמונה נורא מרוחה ככה שבקושי רואים מה קורה בסרטון. לפעמים כשפותחים באותו זמן 2 סרטונים אז אחד מהם רואים פתאום טוב. ביוטיוב למשל רואים את כל הסרטונים בסדר גמור. ניסיתי להתקים את הקיי לייט קודק פק הכי חדש וזה לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש את האדובה פלאש פלייר וזה גם לא עזר. למישהו יש רעיון איך מסדרים את זה?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצאתי פורום אחר לכתוב את זה בוא זה היה נראה לי הכי מתאים... יש לי DVD חדש של SANSUI DV-X900 התפריט בו בעברית וכתוב שהוא תומך בכתוביות בעברית אבל שאני צורב את הדיסק ביחד עם הכתוביות (הם כמובן באותו שם) זה מראה לי את השפה כגיבריש ולא בעברית מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רודפת אותי תקלה בניגון מוזיקה שמתבטאת בשינוי ה Tempo לאורך כל הטראק. מהיר ואיטי לסירוגין. יש לציין שהתקלה קיימת גם במדיה פלייר וגם בתוכנת הוינאמפ וזאת לאחר מס' התקנות חוזרות ועדכונים. האם יתכן שמדובר בבעית חומרה? אם לא, כיצד אוכל לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא הפורם הנכון אז מראש סליחה ואם אפשר להעביר בבקשה לפורם המתאים אם צריך כשאני מריץ סרט מסויים שיש לי במחשב קדימה אז התמונה מתעוותת כזה ואחרי איזה שלוש שניות חוזר לעצמו והתמונה ברורה ככה זה לכל אורך הסרט אם אני לא נוגע בכלום הסרט מתנגן טוב זה קורה לי רק כשאני רוצה להעביר קדימה לזמן מסויים בסרט ויש לציין שאני יודע שזה בעיה בסרט עצמו בכל תוכנות הנגינה שיש לי זה קורה גם עם VLC ניסיתי להמיר את הסרט וזה יצא טוב ואפשר להעביר קדימה אחורה בלי עיוותי תמונה אבל ההמרה יוצאת באיכות יותר גרועה וגם שוקל פי שתיים מהסרט עצמו אז ככה שאני לא יודע מה הבעיה בסרט אולי מישהו מכיר את התופעה הזאת ויכול לעזור
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני פותח קישורים כמו שלאתרים שזה ישר מטעין סרטון בנגן של האתר הדף נתקע לי לא עולה ואם אני לוחץ סגור זה רושם לי את ההודעה:שלח דוח שגיאות ההודעה הזאת נו... מה אני עושה למה זה קורה יש לי את חבילת הקודקים החדשה של K-LITE וWMP תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה "קניתי" כמה סרטים והקול לא מסונכרן עם התמונה. כנראה שבעיה במקודד אבל אין לי מושג איזה אחד אני צריך להתקין . מה שיש לי עכשיו זה ככה : XVID DIVX AC3 filter בגרסאות החדשות. מקווה שתעזרו לי , תודה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
חלק מהסרטים שיש לי על המחשב לא רוצים לעבוד ב-WINDOWS MEDIA PLAYER והוא רושם לי הודעה(תמונה למתה) ואם אני מנסה לנגן אותם בפלייר אחר כמו לדוגמא MV2PLAYER הוא פשוט לא מנגן אותם בלי שום הודע ולא משנה מה אני עושה.... נסיתי להתקין דריברים מחדש וזה לא עבד וגם סרקתי עם אנטי וירוס וגם זה לא עבד.... יש למישהו הצעות, או שגם הוא נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפטור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרטי FULL HD ו HD READY אני מרגיש הרבה פעמים שהמחשב טיפה מקרטע , אם זה כשאני מעביר טיפה קדימה או אחורה והסנכרון בין הסאונד לתמונה משתבש או אם זה בכלליות הרגשה שזה לא עובד כמו שצריך יש לי מחשב דיי חזק amd 2.8 x4 6 mb catch 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ati readon 4870 אני חושב שהחומרה דיי חזקה בשביל להריץ דברים כאלה ביתר קלות, כך שלדעתי זאת בעייה של תוכנות שלא מנצלות כמו שצריך או קודקים . מה הייתם ממליצים לי לעשות? באיזה תוכנות וקודקים להשתמש?.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יום נעים לכולם, אני מנסה לנגן כמה קבציי MKV שונים (1080P) ונתקל לצערי בבעיה שחוזרת בכולם: האודיו והוידאו אינם מסונכרנים לחלוטין. יש לציין ששניהם רצים חלק לחלוטין ללא תקיעות, אך פשוט אינם תואמים. אני משתמש ב-KMPLAYER ואפילו ניסיתי לנגן את הקבצים ב-WMP המובנה בויסטה - והבעיה לא נעלמת. יש לציין שכבר התקנתי CCCP לפני שניסיתי לנגן ב-WMP ועדיין לא השתנה דבר. ייתכן שמדובר בחומרה בעייתית כלשהי? אולי העובדה שאני על VISTA 64 (חוסר תאימות כלשהו)? כל עזרה תתקבל בברכה - תודה. עידכון בנושא: הבעיה נפתרה בעזרת מדריך מצויין. פרטים בעמוד השני. תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-