תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האפשרות auto-protect... מישהו יכול לעזור?? תודה
-
אני מחפש נגן DVD עם התכונות הבאות: * אפשרות לתכנות המקשים * OSD (שכולל זמן שנותר/כולל של הסרט) די חרשתי את הרשת ביומיים האחרונים ולא מצאתי, אולי מHWZONE תבוא הגאולה ... נ.ב אה, ושתהיה גם קלה ופשוטה להפעלה...
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקרה מוזר קרה לי לאחרונה במחשב אחד בביתי... מיקרופון המחובר אליו עבד בשיחות בסקייפ, ולפתע הפסיק לעבוד. החלפתי מיקרופון, בדקתי את ההגדרות לפי האתר של Skype - וכלום! (http://www.skype.com/help/guides/soundsetup_xp.html) זה ממש מתסכל... אין לי מושג מה עוד אפשר לבדוק ולעשות. יש למישהו רעיון? הקטע שזה עבד עד לפני כמה זמן... תודה מראש! (:
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעשות את הדברים הבאים לתמונה המצורפת 1.להעלים את הרקע 2. בתליון: בקצה למעלה לנסות שהשחור המעצבן יראה כמו הצד שנגדי לו (בצד למטה) 3. בשרשרת: להוסיף טיפה ברק לשרשרת ולנסות להעלים את הטישטוש המעצבן שמאחורה... תודה רבה, yosside
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הגרסה האישית ניתנת להורדה בחינם, והייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לשלם על גרסת ה PRO ומה בדיוק היתרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אתמול אבא שלי ניסה לקבל פקס, ומשום מה לא הצליח. הוא טוען שהפקס מצלצל הרבה זמן, עד שמתנתק. זאת אומרת, הפקס לא עונה לבד. לכן, הלכתי להגדרות של הפקס, על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהפקס יקבל לבד, אך הוא לא נותן לי לשנות את האפשרויות. למה? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי כונן במחשב של 200 גיגה והוספץתי עוד כונן של 250 גיגה. הכונן מזוהה במחשב ומופיע במנהל ההתקנים. יצרתי בכונן החדש 4 מחיצות עם פרטישן מג'יק. יום אחר כך רציתי לאחד את אחת המחיצות עם אחרת והתחילו הבעיות... ניסיתי לאחד המחשב עשה ריסטראט ואחרי שכביכול הוא איחד את המחיצות הוא רשם לי שהייתה שגיאה בפעולה. לחרדתי ראיתי שהמחיצה שניסיתי לאחד נמצאת בסטטוס UNKNOWN בפרטישן מג'יק. ניסיתי למחוק את כל המחיצות וכל פעם אני מקבל שגיאה. איך אני מתחיל מחדש??? אני רוצה שהכונן יהיה מחיצה אחת כמו חדש ואני לא מצליח.... אני לא רואה כבר את הכונים של ההרד דיסק החדש ב"מחשב שלי". אני כן רואה אותו במנהל ההתקנים. כלומר המחשב מזהה את ההרד דיסק זו לא בעיה בחיבורים. אודה לכם על כל …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב יד-שניה די ישן בסכום נמוך, אבל בכל זאת לבדוק אותו לפני הקניה עד כמה שאפשר. אילו בדיקות אפשר לבצע ובאילו תוכנות? (כמו בדיקות להארד דיסק, לזכרון, למעבד...) תודה!!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב אסוס n550jv אתמול ושדרגתי לssd .על ה ssd התקנתי ווינדוס 8.1 אבל נתקלתי בשני בעיות: המקלדת המוארת לא מאירה!ואני לא מצליח למצא דרייבר מתאים כמו כן ישנו כפתור על המחשב שנראה כמו מקש הכיבוי והפעלה אשר ניתן להתאמה אישית וגם אותו אני לא מצליח להפעיל אשמח עם מישהוא יוכל לעזור לי בדרייברים אלו
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, ולא מצאתי דרך לשמור את המועדפים מהפיירפוקס, ככה שאני אוכל להשתמש בהם גם אחרי הפרמוט. יש בכלל אפשרות כזו בפיירפוקס? תודה על העזרה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמכוונים אותה לשעה מסויימת ואז היא נדלקת, או אפילו שאפשר להכניס לתוכה שירים (בפורמט MP3 למשל) ואז היא נדלקת ומשמיעה את השירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD רגיל לא DIVX. איך אני צורב בנרו סרט (ובנוסף לו את קובץ הכתוביות שלו) ולראות אותם ב DVD? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיועד לסרטים ואמפי3, הוא מחובר ל - TV וכשאני מפעיל איזה שהוא סרט ב BSPLAYER. המסך מתרחב ויוצא מגבולות הטלוויזיה, ואני מחזיר אותו למצב הדיפולט בפאנל של הכרטיס מסך. הכרטיס הוא NVIDIA 5200 - משהו כזה של גיגהביט יש איזה פתרון ? זה באג מוכר? תודה עריכה: הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים מהיום, וה - BSPLAYER הגירסה הכי חדשה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, יש לי כ-200 תאים בטור ב EXCEL שכולם בפורמט שבתמונה(בתמונה רואים 2 מתוך כל ה-200) מה שאני מעוניין לעשות זה: 1: שבטור חדש יוצגו רק 3 המספרים לאחר ה-1(בדוגמא הראשונה 334). 2: שבטור ליד זה יוצג שאר הטקסט. 3: לסדר את שני הטורים מהקטן לגדול(מהמספרים), ככה , למשל בדוגמא הפשוטה פה אז 256 יהיה מעל 334 ועדיין לשמאלו יהיה Huntsville. 4: לצבוע בצהוב כל תא(ואת התא עם המספר שלידו) שרשומה בו מילה מסויימת(נגיד Alabama). ממש תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-