עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני מחפש תוכנה או איזהשהוא כלי שיתן לי אפשרות נגיד לסרוק דף רגיל שהודפס קודם לכן ולערוך את הטקסט שבו . תודה

2. Started by yair67,

שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .

3. הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש איזה תוכנה שבודקת כרטיס מסך מבלי להיות בוינדוס יעני בלי שיהיה לוג און

5. כל הספרייה שלי מסודרת כך שאחרי שם האמן יש את המדינה ממנו בא (לדוגמא: Led Zeppelin (UK) Metallica (US) Pain of Salvation (Swe) וכו'...) עכשיו למען האמת הגעתי למסקנה שזה דיי מעצבן אותי שזה תקוע שם. אז מה שהייתי רוצה זה תוכנה שבאופן אוטומאטי תעתיק את המדינה (בעצם כל מה שמופיע מהסוגריים ואילך) ותעביר אותה (לא קריטי אם זה יהיה עם הסוגריים הבלי) לGROUPINGS או לCOMMENTS של הקובץ. עדיף הוספה ולא למחוק את כל מה שהיה שם ואז להוסיף. כן, אני יודע שזה מורכב בטירוף, אבל אולי יש דרך

6. Started by rreiss,

אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by glik2,

שלום לכולם . אני מחפש מדריך לעריכת וידאו .חלק שני . שאלתי אם הוא קיים ? ואולי למי שהוא יש מדריך טוב בעיברית איך לערוך סרט וידאו ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by holly man,

שלום לכולם!!! אני לא רואה עברית ב dreamwever 4 אין לי את הגופנים הנכונים !! מאיפה אני יכול להוריד את הגופנים לעברית?? תודה מראש וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. מישו מכיר את התוכנה ויכול להסביר איך עובדים איתה יש מדריכים בעברית ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Eden 6600,

אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. ועדיף שתהיה קלה לתפעול או שיש איזשהו מאמר הסבר לתוכנה

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Brono,

שלום.. רציתי לדעת איך אני יכול ליפתוח פורטים ב: Norton internet security 2005 אין לי שמץ איך עושים ומה צריך.. אני רוצה לפתוח פורט לאימיול וגם לדעת איך לפתוחלדברים אחרים בעתיד.. אם מישהו יודע אשמח אם תענו לי...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום.. איך משתמשים עם התוכנה הזאת R-studio אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי בטעות! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Fire_Trooper,

אני צריך לחתוך קטע מתוך קובץ וידאו ואז להפוך את הקטע הזה לאודיו. אין לי מושג באיזה תוכנה / תוכנות אפשר לעשות את זה. אני אשמח אם תתנו לי שמות של תוכנות שיעזרו לי (גם קישור לא יזיק)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MOsheAInouz,

אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. בבוקר הדפסתי משהו ועצרתי באמצע, עשיתי cancel ומאז הוא תקוע ככה. המחשב גם נכבה ונדלק מספר פעמים מאז. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by dr70,

בזמנו (עד לפני כשנה) היה לי מחשב Pentium 4 במהירות של 2.8GHZ עם מערכת הפעלה Win xp proעם זיכרון של 512mb והכל היה בסדר. עכשיו יש לי מחשב E5200 של חברת Dell עם זיכרון של 2GB, ומערכת הפעלה Win 7 pro. בעת גלישה עם Fire Fox מדי פעם המחשב קופא למשך 10-30 שניות והדפדפן מפסיק להגיב ואחר כך חוזר לעצמו. איך פותרים את זה? אציין שהבעיה בגלישה רק בדפדפן הזה. בדפדפן של גוגל אין לי את הבעיה הזאת. שכחתי לציין שגרסת ה-fire fox היא 3.6.24. אשמח אם לא יוצע לי פיתרון של שדרוג הדפדפן, כי אני מעוניין להישאר עם הגרסא הזאת. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה בקצרה אפשר לעשות עם כל אחד הנה השמות שלהם AfterBurn 3.1 זה כבר הבנתי, עושים איתו פיצוצים,אש,עשן ועננים... עוד משהו שאפשר לעשות איתו? Absolute Character Tools 1.6 Pro DreamScape 2.1 זה גם הבנתי שזה משמש לעשיית נופים בקלות יחסית, זה נכון? finalToon Kaldera finalRender Stage-1 מנוע רינדור?! Particle Flow Tools: Box 1 clothfx rtre Flight Studio Texture Layers 2 תודה!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242694.0 מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Black_eagle,

שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.