עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossibbc,

שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roeesnir,

תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יש תוכנה שיודעת לסרוק מסמכים כתובים, ולהפוך את המסמך לקובץ טקסט? צריך תוכנה שתתמוך בעברית ובWINXP. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by YoTaMi,

אני עם ווינדוס 7 ולפעמים סרטים לא עובדים לי .. תראו : http://img257.imageshack.us/img257/7375/22440059.jpg שהייתי ב- XP זה אף פעם לא קרה .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uncommon,

הגיע סוף-סוף המחשב ומלבד ה-XP אני מעוניין שיהיו עליו מינימום תוכנות ורק אלה שחיוניות לניהול תקין של המחשב: חשבתי על ה- PerfectDisk Registry Mechanic SpeedFan Ad-aware / Spybot מה חסר? איזה אנטי-וירוס עדיף? (Norton / Mcaffee)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היתחלתי ליפתוח מסמך דף חדש.ורציתי לייבא תמונה בקבצים סיומת JPG. ופתאום ניסגר לי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional ועוד משהו מצייר קו ישר .ובוחר שהקו יהיה נקודות חתוכות. ופתאום ניפתח לי word 2007.משהו לא בסדר בתוכנה Adobe Flash CS3 Professional אני היסרתי תוכנה Adobe Flash CS3 Professional. והיקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה מוזרה. זה מעצבן... איך פותרים את הבעיה הזאת? איך מגדירים מחדש ברירת מחדל מחדש התוכנה Adobe Flash CS3 Professional? מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שבת שלום, התקנתי XP חדש לאחר שהקודם קרס בצורה מפתיעה. עדכנתי הכל, ואז ניסיתי לעדכן את כ.המסך לגרסה החדשה ביותר (whql) שהיא 258.96, וכשאני מפעיל את המחשב מחדש- אני מקבל רזו' של 640X480 ו-4 ביט של צבע, ללא אפשרות לשנות. גיגלתי קצת, לא מצאתי תשובה חד משמעית. עשיתי ROLLBACK, וחזרתי לנק' המוצא. ניסיתי להתקין את ה whql הקודם (257.21)- אותה התוצאה. Rollback ושוב אנחנו באותה נקודה(שהיא אגב דרייברים מתחילת השנה). הסיבה אגב לרצון לשדרג היא תופעת Tearing ששמתי לב שקוראת בעת הפעלה סרטי HD (מה מותקן? ffdshow,ace filter , haali, core codec , והכל מוגדר היטב למיטב ידיעתי). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חבר'ה, יש לי מחשב בעבודה שמורץ עליו אפליקציה שתומכת בDOS בלבד ואיני יכול להתקין שם Windows 98 מטעמי ביטחון. מחשב זה נמצא במרחק שלוש קומות מהיכן שאני יושב ואני רוצה לשלוט עליו מרחוק. למחשב יש כרטיס רשת אבל להזכירכם מותקן עליו DOS בלבד, אשמח אם תציעו לי פתרונות איך אני יוכל לשלוט עליו מרחוק, כל הצעה תתקבל בשמחה... תודה תודה .... גל.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך להעתיק איזה 10 דיסקים ואין לי כרגע דיסקים ריקים, האם אני יכול להעתיק את הדיסקים למחשב ולצרוב מאוחר יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dd7,

אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך אני עושה את זה? מדובר שהמסמך מספיק גדול כדי להכנס, ואני משתמש בגרסא 11 PC. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום. אני מוריד קבצים מהאימיול, הגדרתי לו תיקייה שבה ישמור את השירים שאני מוריד וזה מסיים להוריד את הקובץ אבל לא שומר את הקובץ בתיקייה. אני נכנס לתיקייה והיא פשוט ריקה(ניסיתי גם לשנות יעד שמירה). שאני לוחץ לחצן ימני על השיר דרך האימיול ועושה "open file" הוא משמיע לי את השיר אבל פשוט לא שומר אותו. אני לוחץ דרך האימיול: tools > open incoming folder והוא פותח לי את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה ניסיתי גם דרך המדיה פלייר ללחוץ open containing folder וגם שם הוא פותח את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה מה עושים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !

16. אני רוצה להפריד מילים משיר,אני צריך רק את המילים,אז אם תוכלו להביא תוכנה טובה(אפשר גם תוכנה לא חינמית) שעושה זאת,אני ישמח מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לשמור את כל התמונות המוצגות באתר או בקבוצת דפים לפי אינדקס רץ. לדוגמה, בפורום - אני מעוניין לשמור את כל התמונות בדיון מסויים לפי ריצה על כל העמודים בדיון (שינוי של אינדקס רץ בשורת הכתובת) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור בעניין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by d1zzy,

אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברים תשמעו, אני לא יודע מה לעשות. היום הדלקתי את המחשב, ואחרי שאני מתחבר לחשבון שלי בWINDOWS, עולה לי הודעה ש RRAS WIZARD מסכן לי את המחשב ולכן יסגר, ואז אני מקבל עוד הודעה שהתוכנה RRAS WIZARD ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיסגר. לאחר מכן פשוט כלום. שום דבר לא עולה ואין לי מושג מה לשעות. אחרי הרבה גישושים אני מצליח להגיע לDESKTOP והכל נראה תקין. הרצתי NOD32, S&D, ADAWARE ו-Malwarebytes' Anti-Malware וגם אחרי כל הבדיקות האלה, שאני מתחיל את המחשב, הכל חוזר על עצמו. חיפשתי בעוד פורומים ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. אני לא יודע אם אני פותח את הנושא בפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה לעשות. תודה על כל עזרה, יואב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orel13orel,

יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JeW BoY,

טוב נו.. אני אפילו לא חובב גרפיקה... לא הכנתי שום דבר ששווה להציג לאף אחד.. עד עכשיו לפחות סתם ככה השתעשתי ב15 (כן [shadow=red,left]15[/shadow]!!) דקות פנויות שהיו לי והכנתי את הסירטון הזה הסרטון הורכב מ 160 תמונות והמוזיקה לקוחה מהמשחק [glow=red,2,300]The Neverhood[/glow] [move] נ.ב. [/move] [tt]מה אתם חושבים? עצות וכו'... [/tt]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thrioue,

שלום לכולם! אני משתמש במערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate x64 במחשב שלי התקנתי את תוכנת ה Setpoint v4.72 שלי Logitech במחשב עבור המקלדת והעכבר האלחוטיים. הורדתי והתקנתי את גרסת ה 64 ביט וכן התקנתי באישור אדמיניסטרטיבי. ישנה בעיה שלא מופיעה לי הלשונית של המקלדת בתוכנת ה Setpoint.. (מצורפת תמונה) ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר.. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה של 32, וגם לא עזר.. המון תודה לכל העוזרים!! עריכה: ניסיתי גם להתקין את התוכנה בתאימות לVISTA.. לא עזר גם .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TapUdi,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר פלאג אינים שמאפשרים אחת מהאפשרויות האלה 1) לראות את ההודעה שכותבים לך עוד לפני ששולחים, כאילו לראות אותה בזמן שמישהו כותב ואם הוא מוחק לראות הכל. 2) לראות מי מסתכל לך בפרטים(כמו עם האואי רק על הפרטים) ואולי אם יש עוד כל מני דברים מעניינים בסגנון השטויות האלה אני באמת אשמח לדעת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר

25. Started by TNT,

יש לי כמה השאלות, אשמח אם מישהו יעזור ויענה לי. דבר ראשון- באיזה קידוד והגדרות להשתמש כאשר אני מקליט סרט מהוידאו למחשב? דבר שני- יש לי איזה סרט(DIVX) ותרגום לסרט בקובץ TXT. דבר ראשון- הסרט והתרגום לא מופיעים באותו זמן, איך אני עושה שיהיה התאמה בינהם? דבר שני- איך אני מחבר את התרגום והסרט כך שהם יהיו בקובץ אחד, והתרגום לא יהיה בקובץ חיצוני? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים