תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ ווידאו שיצרתי בפורמט AVI XVID .יצרתי קובץ כתוביות עכשיו אני מעוניין להכניס את זה לסרט(מתחת לגבולות של הסרט) איך אני עושה את זה ? אני גם רוצה להכניס את זה ל DVD ככה שאני צריך להפוך את זה לקובץ MPEG תוך כדי ... אני תמיד עושה את זה שאני ממיר סרטים בדיוק את אותה הפעולה נגיד יש לי סרט AVI ואני מכניס לו כתוביות ב VIRTUALDUB תמיד יוצא לי על הסרט בגלל זה אני נמנע מהתוכנה בדר"כ משתמש ב DVD2SVCD או משהו בסגנון שעושה הכל אוטומטי ! אבל במקרה הזה אני צריך לעבוד ידנית ... איך אני מכניס כתוביות לסרט AVI בתצוגה 16:9 נתון ומכניס את זה מתחת ל 16:9 מקווה שהבנתם ... רק למקרה שלא הנה המקרה שאני רוצה ליצור : ======================= = = = …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לבדיקת עומס (Stress Test) למחשב. משהו שאפשר לסמוך עליו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
בהנחה שיש לי רמה גבוה באנגלית ואני מסתדר עם תוכנות די מהר.. כמה זמן יקח לי בערך ללימוד לעבוד עם תוכנה כמו MAYA ברמה הבסיסית שאני יוכל ליצור מודלים מדויקים של חפצים למשל (רק צורה וצבע)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמות די מכובדת של שירים בעברית אבל משום מה האייטונס מראה את השמות של רובם בג'יבריש. מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דבר כלשהו על המחשב שלי, שמשתמש בהתקנה של הInstallShield (לא יודע אם יש עוד התקנות אבל אני מניח שכן?...) ההתקנה עצמה נתקעת לכמה דקות (בערך 10 דקות - אפילו מדדתי את זה) ולאחר מכן זה ממשיך כרגיל. אני מתכוון למצב שההתקנה עצמה עוד לא עלתה - רק החלון שלה עלה והוא כאילו במצב של "לא מגיב" ואם אני עושה ctrl alt del אני רואה במצב של החלון not responding, למרות שאני יודע שאחרי כמה דקות זה ישתחרר ויפעל כרגיל. אין לי שום מושג ממה זה נגרם, וזה כבר די מעצבן (הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס קול חדש אתמול, וכל 7% שההתקנה התקדמה זה עצר ל10 דקות ואז המשיך). מדובר על התקנות עם אייקון כזה (אם זה משנה בכלל....)
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו שאני מנסה להכנס לכוננים במחשב שלי(C,D) הוא רושם לי : c:\resycled\boot.com is not valid win 32 application יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ברשותי עכבר מסוג ERGO 525 של חברת genius בתוכנה שמגיעה עם העכבר אפשר לתכנת את הכפתורים הצדדיים שישמשו כ next ו forward זה עובד לי יופי כשאני מ "מחשב שלי" ואני יכול לעבור קדימה ואחורה בעזרת הכפתורים, אולם בדפדפן זה לא עובד. האם יש תוכנה או דרייבר כלשהו שיכולים לאפשר את זה גם בדפדפן? (הורדתי מהאתר של genius את הדרייבר הכי עדכני לעכבר, אך זה לא פתר את הבעיה) תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום הקלטתי תוכנית בדיוידי ע"י המקליט דיוידי של LG. באיזה תוכנה אני יכול לערוך את ההקלטה שלי ולשפוך אותה בחזרה לדיוידי - בתור פורמט של דיוידי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. הורדתי פלאג-אין מהאתר של ווינאמפ, activewinamp והוא לא מצליח להתקין. הוא נתקע בהתקנה על התקנת gen_activewa.dll. מוזר, כי הקובץ הזה כבר קיים שם, והוא "מתקשה" לכתוב עליו. ה DLL הזה מותקן עם הווינאמפ. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש כמה אתרים, שבהם אני גולש, שלא עובדים במוזילה. אז כל פעם אני צריך להעתיק את הכתובת שלהם, לפתוח את האקספלורר...ואתם כבר יודעים את ההמשך. וזה ממש מעצבן! אבל שמעתי שיש תוספת למוזילה, שבסך הכל לוחצים על כפתור והאתר נפתח בדפדפן האקספלורר אוטומטית. אפשר בבקשה לינק לתוספת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אנטיוירוס ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין עוד אנטיוירוס מבלי למחוק את הקודם? ואם לא למה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-