תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מנת להתבחר למייל שלי, אני פשוט לוחץ על התוסף google mail checker של הכרום ומתחבר במיידית. את הסיסמה הכנסתי אליו מזמן, ולאחרונה גיליתי שאין לי מושג מהי. בתוסף בפיירפוקס הייתי פשוט לוחץ על הסמל של התוסף והסיסמה הייתה מופיעה, אבל בכרום לא מצאתי בהגדרות של התוסף שום דרך לקבלת הסיסמה. למישהו יש רעיון איך להשיג את הסיסמה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שהתוכנות יותקנו אוטומטית ללא התערבותי? אני יודע שיש ווינדוס שמתקין את עצמו ככה אבל איך עושים את זה לתוכנות אחרות כמו נגיד אופיס, MSN, ווינאמפ או כל תוכנה אחרת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי כמה תוכנות אבל הן היו סתם.. מחפש תאחת המושקעת ואם יש בה ערוץ 3 של הכבלים יהיה לי יותר וב ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנת טובה לעריכת רשימת התוכנות שעולות עם התחול המחשב היתה לי אחד בTUNEUP XP היא היתה תוכנה טובה היא כתבה לי מה כל תוכנה עושה ואם כדאי לבטל אותה אז אני מחפש משהו דומה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img118.imageshack.us/img118/612/gggggggggjq1.png אפילו שאני לוחץ כן או לא זה עדין ממשיך להופיע איך אני נפתר מההודעה הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה ליצירת סרטונים מצוירים שיש מלא כאלו ברשת תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מותקנת אצלי תיבה של נטוויז'ן בשני מחשבים שונים, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את המייל למחשב אחד ולאחר שקראתי אותו ולא מחקתי אני ניגש למחשב השני ורוצה ליראות את אותו מייל האם יש אפשרות כזו לאחר שהמייל נקרא במחשב הראשון. :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי שנמוך מווינדוס ויסטה ל XP ואני לא מוצא דרייברים .. זה השם של המחשב HP Pavilion a6420.is Asus IPIBL-LB Benicia-GL8E - לוח אם ועוד קצת פרטים עליו שאני לא מבין בהם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01324212&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3728844〈=en אם זה לא המקום המתאים לבקש אז תעבירו לאן שצריך ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003697058&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התופעה מתרחשת כאשר אני מפעיל ספריה ספציפית(ספריה מאוד פופולרית ומרכזית אצלי בכונן) ואז אני מקבל את הError הבא: AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: qedit.dll ModVer: 6.5.2600.5512 Offset: 0006674c עשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש qedit.dll מקושר לIE. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-