תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה שהבעיה התחילה לאחר התקנת פייר פוקס 3. עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי לפני כמה חודשים דפדפן FF3. לאחרונה אני שם לב בtask manager שהוא זולל לי בסביבות ה-120,000K זכרון. שזה המון. גם מרגישים שהדפדפן לא פועל בצוקה חלקה. ודווקא האקספולרר זולל הרבה הרבה פחות (בסביבות ה-40,000K). זה לא אמור להיות ההיפך? איך אני מסדר את זה? ד"א המעבד הוא 2.67GHZ עם 512MB זכרון. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבי קנה מצלמה קטנה, שמקליטה על MINI DVD (דיסק DVD קטן מאוד). נכנס שם רק 21 דקות באיכות גבוהה (ברירת המחדל נמוכה מידי בשבילי, שהיא 30 דקות). אני רוצה לקחת 2 סרטים שצילמתי, להעברי למחשב, ולצרוב על DVD אחד (רגיל). ניסיתי כמה אופציות: לקחת דיסק מספר 2, להעתיק את כל הקבצים שבו שנקראים VTS_01_1 וכו, עם שינוי שם למספר רץ. למשל אם הקובץ האחרון הוא 05, אז כתבתי 06 גם לקבצים הנלווים ל VOB שהם- VTS_01_0.BUP , VTS_01_0.IFO. (חוץ מ VIDEO_TS שזה התפריט) כאמור זה לא עבד וה DVD לא זיהה, פעם אחרת הוא לא ניגן את הסרט ש"הוספתי". אני מתעסק בעריכת וידאו ומכיר טוב את התחום- כמובן שניתן להעביר את הקבצים ולחבר אותם בתוכנת עריכה/קידוד מחדש, אבל לא בזה אני מעוניין. אני מעוניין לקחת 2-3 דיסקים שצול…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש
-
אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעשה זאת קפיצה קטנה מאוד בתחילת הוידאו. אני לא יודע לאיפה אני יכול להעלות סרטון להדגים חוץ מאתרים שדורשים הרשמה אז צירפתי ב-RAR הבעיה היא בשנייה הראשונה של הסרטון כפי שאפשר לראות לא הצלחתי להירשם לפורמים שלהם לשאול אז זה בא לכאן... ממש אשמח לפיתרון תודה gar.rar
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם XP. בכל הקלדת טקסט (גם פה!!!), כל אות שניה לא נקלטת, כאילו המחשב נתקע, חושב ומגמגם. בד"כ זה מתחיל אחרי הקלדה רציפה של 10-20 מילים. ניסיתי לסגור את כל התוכנות וזה לא עוזר. אין רוגלות וכו. גם האמיול סגור. יש למישהו רעיון? יתכן שזו תוכנה שיושבת לי על הזכרון וגורמת לו לקרטע...-?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, פתאום מופיעה לי השגיאה הנ"ל בדפדפן כרום: הבנתי כבר,ששגיאה זו קשורה להרצת הFlash והJava בדפדפן כרום,אך בכל זאת - לאחר הסרה והתקנה מחדש של הדפדפן,גם של הפלאש + גם של הג'אווה=השגיאה ממשיכה. בהגדרות הדפדפן,בתוך הגדרות מתקדמות;הגדרות תוכן:כל ההגדרות על "מומלץ". איך מתקנים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך פותרים את הבעיה או איך חוזרים ל7
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהוספתי כתוביות עם וירטואל דאב אני צריך להפוך את הקובץ שיצא ל MPG נכון? אז אני השתמשתי ב TMPGEnc וגם ב WinAVI ובכולם התמונה יוצאת לאט מדי (יש לאגים) וגם היא קטנה לעומת הקובץ המקורי או שהיא גדולה והיא לאט מדי וב 2 התוכנות אחרי הקידוד האיכות חרא במיוחד כשמעבירים למסך מלא, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-