עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי מצלמת אינטרנט ישנה שהיא מחברת JETION דגם M/C 042001 . הדיסק שלה אבוד , עכשיו אחרי שהתקנתי וינדוס 7 המחשב זיהה אותה לבד בלי דיסק . בהגדרות של המסינגר היא עובדת בסדר כשאני נכנס להגדרות של האודיו והוידאו אבל כשאני מנסה לעשות שיחת וידיו עם מישהו היא לא עובדת למה ?? תודה

3. Started by t0mEsh,

אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. Started by Markis,

בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה: כשאני מקליד משהו לחיפוש במשבצת שמופיעה למטה אחרי לחיצה על כפתור ההתחל אני מקבל את התוצאה הבאה: "לא נמצאו פריטים אשר עונים עךל תנאי החיפוש" למרות שאני יודע בוודאות שמה שאני מחפש קיים. ובתוכנת אוטלוק 2010 בחיפוש אנשי קשר הוא לא מוצא שום תוצאה, ובחיפוש בלוח השנה הוא לא מוצא שום תוצאה באטלוק קיימת פעולה של יצירת אינדקס מחדש, ביצעתי אותה (לוקח המון זמן) אבל גם אחרי שהסתיימה הבעיה לא נפתרה. עצות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amiel333,

שאני מכניס דיסאוןקי או כל סוג של USB אחר זה פשוט לא מזהה אותו רק את העכבר זה מזהה עכשיו אחרי קצת בדיקה הבנתי שזה בעיה בדרייבר של זה ולא מצאתי מאיפה אני יכול להוריד אפשר הורדה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ronitav,

כשאני פותחת את מנהל המשימות אז לא מופיעות לי שתי השורות העליונות של החלון כלומר השורה עם ה-X ושורת התפריטים שמתחתיה יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by MotherShip,

בדרך כלל אני מוריד דרך ביטורנט אבל לפעמים יש צורך להוריד דרך אתרים כמו RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD, ובכל פעם שזה קורה אני מתפתה להתקין מנהל הורדות כדי שאני לא אצטרך ללחוץ כל חצי שעה~שעה על הקישור להורד החלק הבא... בכל פעם שזה קורה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לא משנה באיזה מערכת הפעלה אני משתמש או באיזה מנהל הורדות אני משתמש- מנהל ההורדות קולט את הURL ומתחיל להוריד, תוך שניה ההורדה מסתיימת והקובץ שיירד שוקל כמה עשרות קילובייטים(הגודל משתנה מפעם לפעם) למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…

9. תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית. לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה רעיונות למישהו ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by OHANA,

יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by oren778,

לא מצליח להיכנס למסנג'ר (מסנג'ר9) איך שהוא מנסה להיכנס לא עובר 2 שניות והוא רושם הכניסה ניכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת ובצד רשום קוד שגיאה 8e5e05f6 מה הבעיה?????????

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idan1836,

יש לי בעיה במסנג'ר שאם שולחים לי לינק בהודעה אז אי אפשר ללחוץ עליה שיכנס ישירות לאקספלורר וגם אי אפשר להעתיק את הכתובת, הדרך היחידה היא לפתוח את האקספלורר ואז ללחוץ על הלינק וזה עובר לדף וזה ממש מעצבן :-\ מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by neogod,

כאשר אני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל את התקלה שמצלומת בתמונה!!! התקלה החלה לאחר שבאמצע שיחה המסנג'ר התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by intel suck,

לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  16. Started by Xilver,

יש לי בעיות בחיבורים במסנג'ר, בדקתי את החיבורים במסנג'ר, אבל רשום שהם עובדים. אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס זה מתנתק ורושם לי שזה לא מתחבר ל'NET'... מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by s0d,

זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  18. אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by iDoped,

התקנתי ווינדוס 7 חדש לפני כמה ימים והמסנג'ר בו לא פועל. אני מנסה להתחבר והוא נותן לי כזו תמונה . ניסיתי לעשות Retry ניסיתי להתקין מחדש ניסיתי הרבה דברים ועדיין לא מצליח. עזרה בבקשה - תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי בעיה עם המסנג'ר כבר כמה שבועות. ברגע שאני מתחבר הכל עובד חלק ויפה אבל אחרי שימוש של כמה דק' אני מתחיל לקבל הודעות באיחור גדול מאוד מהרגע שהם נשלחו ולפעמים לא מקבל אותם בכלל. חשבתי שזאת בעיה מקומית במחשב שלי וניסיתי ולמחוק ולהתקין שוב את התוכנה אבל זה לא עזר... הקטע המוזר באמת הוא שהבעיה מתרחשת באופן דומה גם במחשב השני שיש לי בבית. למי יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, ערב טוב וחג שמח לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי יש לי את הגרסא האחרוהנ של מסנג'ר. בחלון שיחות שלי עם אנשים הוא מראה שיש לי מצלמה למרות שאין לי. האמת זה לא משנה לי (כי מילא לאף אחד מהחברים שאני מדבר איתם יש מצלמה), אבל עדיין... מישהו נתקל בזה? אם כן, איך מעיפים את זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by singera,

כמו כן בועית וידאו אני לא יכול להפעיל מצלמה רק בשיחה רגילה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by MasterOr,

אני ראיתי אצל אנשים אחרים שבמסנג'ר שיש להם באפשרויות של ההודעה למטה לשלוח או טקסט או ציור. אני לא מבין למה אצלי אין את זה. יש דבר שנקרא TYPE אני חייב לציין שראיתי את זה רק בגירסה של העברית אבל אני לא חושב שזה קשור...

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by מכבי חיפה,

יש לי בעיה במסנג'ר 8 אני לא מצליח להכנס ל EMAIL שלי, נסיתי EMAIL אחר זה נכנס. signing to windows live messenger failed becuase this service is temporanily unavailable . please try again later. אני מקבל את ההודעה הזאת כבר שבוע..יותר. ה EMAIL שלי נכנס במסנג'ר 7.5 רק ב 8 זה לא נכנס.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.