תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההודעה המתקבלת: "חלק מהתכונות של Gmail לא נטענו. אם בעיה זו נמשכת, נסה לטעון מחדש את הדף, עם הגרסה הקודמת, או במצב HTML בסיסי. מידע נוסף." האם מדובר בבאג ? מה גורם לשגיאה הזאת ? Firefox 3.03 / WinXP-sp2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מקצועי לעבודה עם קידוד וידאו. אני התחלתי לעבוד איתו על המחשב שלי ואשמח לקבל דעות מבעלי ניסיון שיודעים איך עובדים עם כרטיס מקצועי או חצי מקצועי שכן הכרטיס הזה הוא כמו מיני מחשב.כל תגובה שלו היא דיי כבדה.אני הגדרתי אותו לעבודה עם התוכנה של פינקל (אחרי הרבה הגדרות בתוכנות שלו) וצפיתי לקידוד מהיר והיה לי מוזר שלא היה הרבה הבדל בביצועים של המחשב עם הכרטיס ובלי הכרטיס (בהתחשב שיש לי מעבד אופטרון דואלי ). אשמח לעצות .אולי אני לא יודע עדיין איך לעבוד איתו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה דומה לGOOGLE EARTH רק שתהיה או: 1.איכות תמונה יותר טובה 2.זום גדול יותר 3.יותר מפורטת 4.יותר מעודכנת או כמובן כולם חח :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ושבוע מעולה! יש לי דפדפן אקספלורר 7 ויש אתרים לדוגמה ynet www.ynet.co.il שכשאני פותח אותם אז כל הדף לבן ולמטה רשום Done. בנוסף לזה אתרים אחרים עולים נורא לאט! אבל בדפדפן של מוזילה אין בעיה! הכל נורמלי כמו פעם (ופעם לא היתה לי את הבעיה בדפדפן). ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר! כנראה חסר לי איזה תוסף או משהו. מה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמתי שאני צורב סרט שערכתי אם תרגום ל vcd אז הקול לא זז אם התמונה ביחד זה מאחר קצת אני צרבתי את הג'וב האיטלקי וזה מה שיצא ואני עשתי עוד כמה סרטים חדשים וזה אותו דבר למה זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מקיש תאריך בתיבה מסויימת, הוא מראה לי במקום התאריך שורה של שולמיות (######). איך אני גורם לו להראות לי את מה שהקלדתי? ועוד שאלה, עשיתי טבלה עם מספר עמודות, שאחת מהן היא תאריך. איך אני גורם לתאי התאריך להציג אוטומטית את התאריך שנכון לזמן מילוי תא אחר? תודה, בז'נגלו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שאני מכיר זה ה-KBPS שככל שהוא יותר גבוה כך האיכות יותר טובה. אני בטוח שיש עוד פרמטרים, שרוב האנשים כמוני לא מכירים. אם מישהו מתמצא ויכול לפרט על מה שהוא מכיר אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתה לי פעם שורת קוד שמכניסים ל run ואז זה מוריד,עושה uninstall ל messenger ,האם למישהו יש מושג מהי??? אני מחפש דרך להסיר לחלוטין את המסנג'ר מהמחשב שלי. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם! רציתי להעזר בכם בבעיה שמטרידה אותי... בניתי בבית אולפן הקלטות חדש, והמחשב לא ממש רץ לי טוב עם הקיובייס... ברגע שאני מכניס מעל מספר מסוים של פלאגים (לא משהו גדול... 4-5...) הוא כבר מקרטע והסאונד לא נשמע טוב... ניסיתי לשנות את ה"לייטנסי..." של כרטיס הקול כך שידרוש פחות משאבים מהמעבד על חשבון הלייטנסי, אבל זה לא ממש עוזר... המחשב שלי הוא AMD DUAL 4000+ , יש בו 2GB זיכרון, כרטיס קול של LINE 6 TONEPORT UX2 השקעתי במארז איכותי וספק חזק של 500W REAL .... השאלה האם זה בעיה של מעבד חלש מידי? כי לא נראה לי הגיוני שלפני שנתיים שהיה את אותה תוכנה של קיובייס , ולא היה מעבד כזה חזק, הוא עבד בלי בעיות... אשמח לכל עזרה או כיוון לפתרון! תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לבצע RIP של DVD (בלי הפרה של זכויות יוצרים, אל תדאגו) אך אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה: בכל התוכנות שניסיתי, שאת שמן אפרט בהמשך, אני נתקל בERROR באחוז האחרון של ההעתקה. כל הפרקים מועברים כמו שצריך והכל בסדר. רק הפרק האחרון יוצר ERRORים והRIP נתקע. יש לציין כי בעת צפייה בסרט אין כל בעיה (בין אם זה בDVD בטלווזיה ובין אם זה בDVD במחשב) לצפות בפרק האחרון, זה שתוקע את הRIP. ניסיתי במס' תוכנות: DVD DECRYPTER DVD SHRINK MAGIC DVD RIPPER. זה ממש מעצבן כי אני רוצה להעתיק את הכל למחשב אבל הוא לא נותן לי את הפרק האחרון. גם כשאני מנסה לבצע גיבוי רגיל מDVD אחד לשני, הכל נתקע בפרק האחרון, אבל כשאני בוחר שלא להעתיק את הפרק האחרון, הכל בסדר. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני גולש עם אופרה , מכיוון שיש לי בעיה מסוימת עם אינטרנט אקספלורר .. בכל מקרה מצאתי שהגלישה עם אופרה מאוד יעילה . אבל בכל זאת יש בעיה , העברית מוצגת (ניתנת לקריאה ) אבל ניתן לקרוא אותה רק משמאל לימין , כמו אנגלית .. זה נורא מוזר לקרוא ככה , שיניתי דיי הרבה הגדרות אבל לא מצאתי את ההגדה המתאימה כניראה אם יש כזאת.. ? תודה מראש לעוזרים MBD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-