תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה קובץ mpeg של 430MB (דקות 43) ואני צריך להפוך אותו ל MPEG2 ואז לחצות אותו לשני קבצים אחד וידיאו בפומט MPEG2 והשני אודיו בפורמט WAV ושניהם צריכים להיות בגבול ה 650 מ''ב (שניהם ביחד) אני צריך עזרה בקשר לתוכנה שבה אוכל לעשות דבר כזה וגם את כל השלבים בתודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה שאפשר בעזרת 2 מסכים ומקרן להקרין וידאו קליפים (MPEG) שכאשר יש מסך בקרה עם PREVIEW של הקליפ והמסך השני מחובר יחד עם מקרן ומראים את הקליפ בFULLVIEW מישהו יכול להגיד את השם??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התופעה מתרחשת כאשר אני מפעיל ספריה ספציפית(ספריה מאוד פופולרית ומרכזית אצלי בכונן) ואז אני מקבל את הError הבא: AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: qedit.dll ModVer: 6.5.2600.5512 Offset: 0006674c עשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש qedit.dll מקושר לIE. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול פעם אני מדליק את המחשב עולה לי חלון שמקסטון הפסיקה להגיב ושאני מוחק את המקסטון אז עולה הודעה שאקספלורר הפסיק ליפעול איך אני מסדר את זה? הינה תמונה זה מה שעולה לי שאני מדליק את המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=2yzt4myoi5m3.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ rmvb שזה בעצם קובץ של real media player אני מריץ אותו בתוכנה Real Alternative. כשאני מנסה להכניס כתוביות לסרט אז הוא מקפיץ לי הודעה שאומרת : To load subtitles you have to change the video renderer and reopen the file DirectShow : VMR7 Or VMR9 renderless Real Media : Special Renderer for real media, or open it through DirectShow מה לעשות ?!? בעצם כל מה שאני מבקש זה איך אני יוכל לצפות בקבצי real media עם כתוביות. אם יש לכם תוכנות אחרות שיכולות להריץ קבצי REAL וכתוביות, אז אם אפשר לינק... תודדדהה רבהה לעוזרים !!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שזה המקום הנכון לפוסט. יש לי משתמשת שמקבלת אימיילים מלקוחות מסוימים שמגיעים לדואר זבל. כמובן שבדקתי את הגדרות דואר הזבל והכל מוגדר נכון. הוגדר "לעולם לא לחסום" "שולחים בטוחים" וכו'. עדיין המיילים מגיעים לדואר זבל. אשמח לרעיון חדש, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל... איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות... חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדש הכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי. תודה רבה לעונים! יניב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשנו מצלמת אבטחה ביתית והיא מחוברת למחשב דרך BNC וכרטיס DVR עכשיו אני מחפש תוכנה ידידותית למשתמש ופשוט יחסית שתבצע הקלטה וכל מה שקשור מחכה להמלצות שלכם תודה אני חייב עזרה חברים אני פשוט תקוע לא יודע איך להפעיל את המצלמה דרך המחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-