תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמשלבת בין שניהם כשלתרגום יש סיומת srt, ולוידאו avi. ניסיתי להוריד את התוכנה BSPlayer אבל nod32 מצא בתוכנה וירוס ולא נתן לי להתקין. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט שכחתי את הסיסמא ואני צריך לגלות אותנ בשביל כמה נסיונות שכוללים מחיקה של החיבור ויצירתו מחדש. התוכנות שמצאתי בגוגל לא גילו, כנראה לXP יש הגנה טובה יותר בעניין. כמו כן, התוכנות שאמורות לגלות מה מסתתר מאחורי כוכביות לא עבדו פה, כיוון שהסיסמא בתיבת הכנסה של XP בכלל לא נמצאת שם (לפחות בXP SP1) אלא רק יש מקום להכניס סיסמא חדשה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית (האמת אפשר גם לא...) לעריכת קבצי קול. מה שאני צריך זה לחתוך קטע משיר ולשלב בו fade in ו - fade out. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע לא נשמרים לי שמות משתמשים וסיסמאות באינטרנט אקספלורר???? למשל אני שם שם משתמש בפייסבוק וסיסמא ואז חוזר זה עדיין עם זה אבל אם אני שם נגיד שם משתמש אחר אז כיאילו הקודם נמחק . זה צריך להיות כזה שלוחצים על השורה של הכתיבה וזה נותן את כל מה שהוקלד שם .. איך עושים את זה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי תוכנה לעיצוב עריכה או משהו בסיגנון בשם FIREWORKS עכשיו אני יודע שזה לא ממש נפוץ כמו פוטושופ וכדומה.. אבל זה דיסק מקורי אז אני די מבואס לא לעשות אם זה כלום ותמיד רציתי לילמוד קצת על עיצוב אבל אף פעם לא התנסתי בזה אף פעם לא עבדתי עם FLASH או פוטוסופ או כל דבר דומה ורציתי לישאול אם מישהו אולי יכול לעזור לי להתחיל להבין להשתמש בתוכנה הזאת וכדומה.. (אני לא מחפש לעשות דברים ממש ברמה גבוה רק סתם לילמוד ולהבין קצת בזה..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
כשאני מוריד סרטים או סדרות באימיול יש קבצים שהוא לא מצליח לפתוח ואומר שחסר קודק הורדתי את כל חבילות הקודקים שאני מכיר ואני מקבל בקבצים מסויימים את ההודעת שגיאה הזו cood10D1 מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-