עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -=ory=-,

אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

3. Started by yoav9,

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by Joovi,

שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by someone,

נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by bazuka,

היי.. לאחרונה התקנתי את תוכנת העריכה avid xpress pro. כשאני מעלה את התוכנה היא אומרת שאהיא לא מזהה כרטיס קול במערכת ויוצאת מהתוכנה.. ההתקנה לא דפוקה כי ניסיתי כמה התקנות של כמה גרסאותאפילו ולקחתי התקנה מחבר שאצלו הכול פועל.... מישהו נתקל בזה אולי או יש לךו רעיון לפיתרון? המול תודה...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by deso,

יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by aXe,

לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  10. אני מעוניין ללכוד תמונה מסרט. עשיתי PAUSE לסרט. לחצתי על PrintScreen וכשעשיתי "הדבק" לצייר קיבלתי רקע שחור. למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  11. גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  12. עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  15. נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by blackhawk,

היי חברים, מקווה שזה המקום הנכון לפוסט. יש לי משתמשת שמקבלת אימיילים מלקוחות מסוימים שמגיעים לדואר זבל. כמובן שבדקתי את הגדרות דואר הזבל והכל מוגדר נכון. הוגדר "לעולם לא לחסום" "שולחים בטוחים" וכו'. עדיין המיילים מגיעים לדואר זבל. אשמח לרעיון חדש, תודה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. אאוטלוק 2010....תודה!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by LiranUdi,

לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  19. לאחרונה היו לי בעיות בהפעלת מצלמת הרשת עם הגירסה הקודמת, לכן ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה. לאחר שהסרתי את הגירסה הקודמת, הורדתי את הגירסה החדשה מ Windows live והתחלתי בהתקנה. ההתקנה נכשלה והוצגה לי הודעת השגיאה הבאה: ניסיתי את כל הפתרונות המוצעים בעמוד "קבל עזרה" אך ללא הועיל (הפתרונות שם הם בעיקר לבדוק אם יש מקום פנוי ואם אין Firewall פעיל שמפריע). ניסיתי לחזור לגירסה הקודמת, אך גם בגירסה זו ההתקנה נכשלת. כמו כן, ע"מ לשלול בעיה בקישוריות הרצתי מכונה וירטואלית של Win 7 וניסיתי להתקין שם - ההתקנה עברה בהצלחה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by rweins,

שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by ericp1,

1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו . 2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרוב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  22. אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. העניין הוא כזה: הורדתי שיר מהאינטרנט והוא ירד בעוצמה אפסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. בשביללשמוע את השיר בעוצמה נורמלית אני צריך לשים את כפתור הווליום במערכת על פול ווליום. ניסיתי לשנות את ההגבר עם audcity ולא הצלחתי.

24. היי, אני בבעיונת, יש לי טאבלט (במבו A5) אם זה קריטי, עכשיו מאז שהוספתי מסך למחשב לא ממש יצא לי להשתמש בו כי...לא יצא עכשיו שבאתי להשתמש בו נתקלתי בבעיה, הטאבלט לוקח את השטח של 2 המסכים כ"שטח פעיל" שלו, מה שבפועל קורה זה שבגלל שהפוטושופ נמצא רק על מסך אחד אני בעצם מאבד חצי מהשטח של הטאבלט, והייתי רוצה לדעת אם יש שיטה כלשהי לנעול את הטאבלט רק על מסך אחד ככה שאני יוכל להשתמש בכל השטח שלו ולעבוד בצורה נוחה כמו שצריך? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 13.06.2009 בשעה 00:26:57 נפתר

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:

• 1 תגובה
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים