תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לסנכרן או לעביר את הפרופיל שיש לי בWIN 7 בFirefox עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 יש דרך כול שהיא? אני משתמש בגרסה האחרונה של Firefox תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה בשם Connectify כרגע יצאה גרסה 6 ויש קופון שאפשר לקנות ב 150 שקל גם רשום שאפשר לנסות שבוע חינם ואם מבטלים במהלך השבוע הזה אין שום חיוב התוכנה עצמה יש לה 2 שימושים מרכזיים ראשונה היא מקפיצה את האות אינטרנט שלך ויוצרת רשת חדשה בבית ככה שאפשר להתחבר מכל המכשירים הניידים והסמארטפונים תזומרת HOTSPOT היא הופכת את הלאבטופ להוטספוט ותמיד יש חיבור חזק וזמין לכל הטלפונים דרך WIFI שאתה בבית אישית יש לי גרסה מסויימת ישנה יותר של התוכנה השתמשתי איתה עד עכשיו וזה מאוד יעיל ועובד כמו שצריך השימוש השני והיותר מיוחד של התוכנה זאת אופציה שנקראת Dispatch התוכנה יודעת לזהות את כל החיבורי אינטרנט הזמינים שאתה יכול להתחבר דרכם ונותנת לך לגלוש בכולם בבת אחת ולהגדיל את הרוחב פס שלך עכשיו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כאשר אני מנסה להתחבר לתוכנה סקייפ היא עולה והכל והיא משמיעה את הצליל כאילו היא התחברה אבל אני לא רואה אף אחד מחובר, וגם במצב של הסקייפ יש כזה משהו שמסתובב וזה לא ירוק. רק לפני כמה ימים התוכנה עבדה מצויין. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר שהפעלתי תוכנת אנטי וירוס במחשב,הרבה דברים נמחקו לי,ויש דברים שהפסיקו לפעול. ניסיתי לעשות שחזור מערכת,אבל השחזור תמיד מודיע לי,שזה בלתי הפיך להחזיר את מה שהיה לפני הפעלת האנטי וירוס. השאלה היא האם יש תוכנת שחזור מערכת יותר טובה ממייקרוספט שיכולה לשחזר את המערכת למצבה הקודם? אני מדבר גם על תוכנה בתשלום.זה מאוד חשוב. בתודה שי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, הורדתי אתמול סרט מיליון דולר בייבי מפאב, עכשיו הקובץ, אני לא בטוח אם הוא xvid למרות שבשמו כתוב שהוא כך, אך לא בסוגו (Million Dollar Baby.DVDRip-XViD.001). אני הורדתי את חבילת הקודק של k lite המלאה וזה לא עזר. אין לי dvd. מה שאני מחפש זה תוכנה שתמיר אותו ל avi או ל dvd. תודה H.B.S
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא כותב לי בסוגריים need web browser restart מה זה ואיך עושים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא... לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר. לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנורטון מצא Backdoor trojen ולא הצליח למחוק אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-